Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pajousM Lama

Registrace: 1.7. 2013 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po červenec 01, 2013 9:01 pm Předmět: Solidní autobazar v Praze |
|
|
Čau chlapi, kupuval někdo z vás v nějakém bazaru v Praze? Na internetu ale moc dobré recenze na autobazary nejsou, tak se chci zeptat, zda nemáte někdo dobrou zkušenost s nějakým autobazarem? |
|
Návrat nahoru |
|
xseries60 Puma Driver

Registrace: 24.8. 2010 Příspěvky: 382 Bydliště: Praha 4
|
Zaslal: po červenec 01, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
Nekupuj auto podle pověsti autobazaru, ale podle toho jak je na tom stavem _________________ Prodej náhradních dílů Ford: https://www.lumi-parts.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
Tebronek Puma Driver

Registrace: 23.3. 2013 Příspěvky: 124 Bydliště: Stružnice
|
Zaslal: út červenec 02, 2013 7:02 am Předmět: |
|
|
Jen ti z vlastní zkušenosti opravdu nedoporučuju Áčka. Jinak nejlepší bude, když s tebou půjde vybírat nějakej kamarád automechanik. |
|
Návrat nahoru |
|
kap Puma Driver

Registrace: 5.11. 2011 Příspěvky: 190 Bydliště: Olomouc city a okolí
|
Zaslal: út červenec 02, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
chlapi, všechny jsou olítané - asi jako tato řadička a je nutno do roka nebo dvou si připravit pořádný prachy na opravy.
mod.edit.: upravená velikost fotky _________________ F puma 1.4 zetec r.v.98 a F puma 1.7 |
|
Návrat nahoru |
|
iwunna Puma Owner

Registrace: 13.7. 2012 Příspěvky: 48 Bydliště: Praha - Afrika bambáta
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 11:25 pm Předmět: AAA |
|
|
už jen při čtení předmětu jsem se pobavila všude sou vychcaný jak mraky a prodaj auto v hodnotě 30 000 za 60 000 nevybereš si já měla první auto z áček který se sesypalo a druhý šlape jak hodinky , taky z áček takže..... oni si zase nemůžou dovolit moc s tim šmelit si myslim ( nebo to holt uuměj když dostávaj psycho školení ze začátku jak psychicky zdeptat zákazníka - dlouhá doba čekání apod...) je to přece jen nejslavnější autobazar , ale spíš ve šptným slova smyslu...  _________________ já to říkám pořád , jak to má kola nebo kozy tak s tím budou brzo problémy  |
|
Návrat nahoru |
|
|