Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
johnyzi Puma God

Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so červen 22, 2013 7:47 am Předmět: Investice do auta.. vyhozené peníze?:) |
|
|
Čau, protože jsem si říkal, že už jsem do auta nasypal celkem dost peněz na "opravách, výměnách", tak by mě zajímalo jak jste na tom vy a jaky k tomu máte postoj:) - udělat jen to nejnutnější nebo taky chcete mit vše pokud možno v co nejlepším stavu
má to ještě vůbec cenu cpát peníze do takhle starého auta? vždycky si řeknu, že už na to se*u ale pak to stejně udělám... pravda je, že kdyby mě Puma nebavila, tak jí asi hodim ze skály:D _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: so červen 22, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
U někoho je to srdeční.
U někoho jako mě to je prostě koníček. Jezdíš opravuješ vylepšuješ udržuješ kupuješ píčoviny a pak prodáš , koupíš jiný a jedeš znova a poznáváš další auta/potíže/ fora/ lidi.
žiješ jen jednou
starý auto je dycky bezedná kasička. _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
Tebronek Puma Driver

Registrace: 23.3. 2013 Příspěvky: 124 Bydliště: Stružnice
|
Zaslal: so červen 22, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem jí za 15 tisíc jako moje první auto a za dva měsíce jsem do ní dalších 15 nasypal, tak aby bylo vše v cajku co se týče funkčnosti. Teď jsem začal cpát peníze do toho, aby to taky "nějak" vypadalo, ale ještě mě čeká mnoho a mnoho práce. Na jednu stranu se mi do toho vrážet peníze nechtěj, protože bych opravdu chtěl Pumu 1,7 po Fl, ale na druhou stranu na to nejsou peníze a rád si s tou co teď mám hraju. |
|
Návrat nahoru |
|
Falcon Puma Owner

Registrace: 15.7. 2010 Příspěvky: 64 Bydliště: Louny
|
Zaslal: so červen 22, 2013 10:59 pm Předmět: |
|
|
Asi to mám taky jako koníčka, zatím jsem ještě žádné investice nelitoval. Vždycky když si to začnu pro sebe analyzovat, rychle dospěju k závěrům:
- Co vyměnim/opravim, to tam vydrží (což se o všech autech říct nedá)
- Je to ještě pořád dost nový na to, aby se mi to nerozpadlo korozí
- Vyjde to na dost peněz, ale vzhledem k tomu že většina dílů je z Fiesty, tak je to drahý jen na naše poměry, ale v porovnání s ostatníma autama je to za hubičku
- Puma mi vyhovuje designem, rozměry, jízdními vlastnostmi; cokoliv novějšího bude fajn, ale co získám? Obecnější design, vyšší hmotnost, intenzivnější cut-costy a polovičatý řešení optimalizovaný pro nízký výrobní náklady. _________________ <i>Když mi bylo šest, měl jsem mnoho přání, ale nebyly prachy... Teď prachy jsou a šest je mi pořád.</i> |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 12:38 am Předmět: |
|
|
tebronek: jestli ti stačilo 15t, tak to jsi šťastnej člověk nebo jsi měl extra štěstí _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: ne červen 23, 2013 4:32 am Předmět: |
|
|
Nový auta jsou díky EU strašně EKO....a Eko mě irituje. DPF filtry a EGR ventily jsou tak **** hovadiny.
Nový ford motory ECO boost je sice krásný že díky turbu to vytáhne na papírově velký výkon (kterej je v max. otáčkách) ale prostě tří válec....
Já ty auta mám rád, auto mě musí bavit, musí to mít zvuk a né prostě to co je teď. a Když je něco fajnovýho tak to stojí velký cash
Mě to prostě baví , vidět že za svý prachy co do auta nasypu se tio postupně dáva dokupy ačkoliv se zase rozbije jiná věc. _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
z toho mám taky radost, jen mě už asi trošku frustruje, že tím, že něco opravím najdu další věc, kterou by chtělo pořešit... mimo téma včera jsem konečně jel delší cestu a musim říct, že když je podvozek novej, tak je chvání auta vážně skvělý  _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
Tebronek Puma Driver

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
Kdyby si viděl v jakým stavu ta moje puma je, už bys mi šťastlivec neříkal Naopak jsem udělal blbost, že jsem jí za tolik koupil. |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God

Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: po červen 24, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
no já to za ty roky už ani pořádně nepočítám...pořizovací cena 140tis., a dostat j do stavu v jakým je teď? tak to jsme na dalším takovýmhle čísle....říkejte mi klidně cvoku, ale já ji prostě nedám aspoň vím, co od ní čekat... _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
Tebronek Puma Driver

|
Zaslal: po červen 24, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
Já jí mám sice za 15 ale dát jí do toho stavu co máš ty, tak by mě to vyšlo na dvojnásobek toho co tebe  |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God

Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: po červen 24, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
neee...tomu never...pristi rok nas cakaji lemy a prahy....a to v mem pripade znamena celolak znova ...na fotkách je krasna...na zivo uz má zase dost jizvicek...to vis-jezdi denne a parkuje venku na verejnem parkovisti... _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: po červen 24, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
no mě přišla 3 roky zpátky na 85 a tak za 70 v tom teď budu taky:) do lemů se mi opravdu nechce,ale pokud bych si jí chtěl nechat tak by to potřebovala i s prahama jak říkáš.. to je zase ranec:) pravda je, že oproti dnešním autům to jsou náklady v relativně směšnejch číslech _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
Tebronek Puma Driver

|
Zaslal: po červen 24, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
Směšný čísla, ale ono se to postupně nasčítává to je litr sem litr tam a když jsem si počítal, co všechno bych ještě u pumičky chtěl tak jsem v tom za 50 tisíc ani nemrknu a to nepočítám celolak ani to že bych chtěl 1,7 ale stejně do toho postupně ty prachy dávám  |
|
Návrat nahoru |
|
kap Puma Driver

Registrace: 5.11. 2011 Příspěvky: 190 Bydliště: Olomouc city a okolí
|
Zaslal: po červen 24, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
hlavní je na to vydělat  _________________ F puma 1.4 zetec r.v.98 a F puma 1.7 |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
No vydelat si je zaklad:) ale chce to setrit taky na neco jineho:D _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
|