Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
GoisT Puma Owner

Registrace: 14.5. 2007 Příspěvky: 31
|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
kdo tady koho urazi on se urazi maximalne sam co tady napsal ja vubec nechapu co to ma byt za reakci jestli vam se to zda normalni me proste ne |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so březen 17, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
já myslim, že je na čase vrátit se k původnímu záměru tohodle topicu. Strado myslim, že každej tady oceňuje co děláš a zajímá ho jak to bude pokračovat, takže určitě nepřestávej. _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
skier Puma Driver

Registrace: 11.7. 2010 Příspěvky: 395
|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:00 pm Předmět: |
|
|
tak jsem trošku nepochopil a o co tady jde Francisou řekl pouze ,že ho více bavila performance část a vy tu z toho děláte 3. světovou. Jak malí...  |
|
Návrat nahoru |
|
Jenik Puma Driver

Registrace: 21.5. 2011 Příspěvky: 419 Bydliště: Praha 9
|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že kritika je stejně důležitá jako chvála a Strada by si jí měl vážit a případně zvážit. Mně se budíky taky nelíbí, ale zas nemám potřebu to tu psát.
Budu rád, když se to někdy rozjede a změny se projeví _________________ AR 147JTDm | 2007 | Distinctive
K&N filtry za výhodnější ceny - neváhejte kontaktovat
http://www.sparco-shop.cz/
http://www.forrace.cz/e-shop/
http://www.omp-shop.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
Strada01 Puma Racer

Registrace: 29.6. 2008 Příspěvky: 575
|
Zaslal: so březen 17, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Uz to zaslo celkem daleko a je cas to ukoncit.
Me rozhodnuti je podobne jako u byvaleho clena Eltona, takze tim to dekuji Vsem kteri sledovali mou praci a aspon je nakym stylem bavila a dala urcitou inspiraci. Ted at se Vam zde predvedou jiny.
Jeste jednou diky Vsem a mozna nekdy na srazu. Ciao  |
|
Návrat nahoru |
|
skier Puma Driver

Registrace: 11.7. 2010 Příspěvky: 395
|
Zaslal: so březen 17, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
jeden ti tu napíše, že se mu něco nelíbí a ty raději ukončíš topic?  |
|
Návrat nahoru |
|
Jonage Puma Driver

Registrace: 23.2. 2010 Příspěvky: 212 Bydliště: Jablonec nad Nisou, Praha
|
Zaslal: po březen 19, 2012 1:03 am Předmět: |
|
|
Taky se divím že to končí a je to velká škoda..
Auto ještě není hotové a myslím že všichni včetně mě byli zvědaví jak se to bude vyvíjet a na nějaké finální výsledky...
No, každopádně Strado přeju hodně štěstí v další práci na autě, a kdyby ses chtěl pochlubit se svou prací, tak určitě všichni zde se rádi uvidí jak pokračuješ.. |
|
Návrat nahoru |
|
Mircelo Puma Racer

Registrace: 20.3. 2006 Příspěvky: 642 Bydliště: Čadca,SK (pri Žiline)
|
Zaslal: po březen 19, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
Mod. edit:
Nekdy mam pocit, ze nekdo mne na foru sleduje a kdyz si vyrazim na dovolenou a nejsem tu delsi dobu tak se to tu zvrhne...
Nemam moc casu si to tu precist uplne cely, ale jestli spravne chapu.
Clen klubu Frencisou vyjadril svuj nazor.
Slovom cackarny u nas na SR rozumieme jednoducho veci ktore skrasluju auto (pravdaze niekomu sa to nemusi pacit, 1000ludi 1000chuti) ale nie su prakticke.
Clen GoisT v jednom svojom prispevku urazil clena fora, prispevok bol o tuto vec premazany (strana 35) a bol napomenuty. Len ho prosim aby dodrziavali pravidla fora.
Clen Strada01 si slovo cackarny zamenil za slovo saskarny. Nie su to tie iste slova, takze doslo k omylu. Toto sa tu vysvetlilo.
Prosim vsetkych clenov aby si schladili hlavy (minimalne tych 3 co som tu vymenoval), predychali to a spravali sa znovu ako dospeli. Niekedy sa kazdy znas sekne.
Co sa tyka clena Strada01, je na nom ci bude alebo nebude pokracovat v topicu. Tak isto ak bude mat zaujem moze ma kontaktovat a niektore veci premazeme (Myslim ze tu budem musiet zmazat aj tak par prispevkov z dovodu "offtopicu").
Uz som z dovolenky spatky, takze uz si Vas tu ted budu znovu kontrolovat decka Ale mam ted v praci toho hodne tak mne zas moc neserte jo?  _________________ ... Ono to utahne ...
1,4 Zetec SE 98HP+
r.v.: 1998 |
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer

Registrace: 1.7. 2007 Příspěvky: 887 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
Bouře ve sklenici vody. Z komára velbloud. Z prdu kulička.
Jsem tady pár dní nebyl a nestačím se divit, v co se to tady vyvinulo. Mircelo to shrnul hezky.
Nebudu nikoho přemlouvat, ať zůstane na fóru, protože tady pravděpodobně má každý občanku, tak se může rozhodnout sám. Nicméně mě osobně tohle přijde jako dost malicherný důvod. Ale co už...
Někdy na srazu... |
|
Návrat nahoru |
|
Pirocz Puma Owner

Registrace: 28.7. 2011 Příspěvky: 96 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st duben 11, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
Nestači mse divit co se tu rozvynulo za řeči. každopádně pořád platí že to je hezká práce, zvláště když sem viděl kapotu už nasazenou na autě. _________________ Minulost je neměnná, budoucnost je nejistá, přítomnost jede smykem. |
|
Návrat nahoru |
|
Frencisou Puma Driver

Registrace: 8.3. 2010 Příspěvky: 103
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
mne sa tiež stradova praca velmi pačila, no zistil som že som ju mal len ticho sledovať  |
|
Návrat nahoru |
|
spikus Puma Novice

Registrace: 24.9. 2011 Příspěvky: 19 Bydliště: Hradec králové
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
prokliknul jsem sem náhodou, lehce prolistoval a jsi masér. bremba jsem chtěl dělat taky, ale nakonec jsem to vzdal pro náročnost úprav a nemožnost použít origo st200 kola kvůli et, tak jsem dal nakonec jako srab jen st170/mk3  |
|
Návrat nahoru |
|
Majki Puma Driver

Registrace: 10.5. 2012 Příspěvky: 167 Bydliště: Košice
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 8:24 pm Předmět: puma |
|
|
Prave som si prelustroval komplet tento topic a fakt ziram, Strada klobuk dolu, nasiel som par inspiracii na moj vlastny projekt ktory by mal zacat coskoro ... |
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer

Registrace: 1.7. 2007 Příspěvky: 887 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
To jo, ale chtělo by to tady nějaký update... Strado, nechtěl bys v tom topicu zase pravidelně pokračovat? Myslím, že naprostá většina lidí tady by to velice ocenila.  |
|
Návrat nahoru |
|
Strada01 Puma Racer

Registrace: 29.6. 2008 Příspěvky: 575
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Dik kluci rozmyslim si to. Od doby co uz topik nejedu, tak nic nefotim a dokumentace vazne. |
|
Návrat nahoru |
|
|