Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MarekBlack Puma Owner
Registrace: 24.3. 2007 Příspěvky: 73 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so červenec 03, 2010 8:51 am Předmět: Autorádio |
|
|
Zdravím všechny pumátory,chtěl bych se zeptat jestli někdo neprodáváte nebo nevíte kde bych sehnal nějaké Autorádio.Měl sem 3 roky super rádio s dotyk obrazovkou ale už mělo výpadky a proto sem ho ještě na poslední chvíli prodal.Teď bych chtěl nějaké podobné ale co tak koukám třeba na aukro....nic moc tam není.A bez muziky v autě je to peklo.Proto se ptám už i vás jestli nemáte možnost nebo jestli nemáte nějakého známého co za levno ....však víte,díky |
|
Návrat nahoru |
|
bakan Puma Driver
Registrace: 2.2. 2010 Příspěvky: 412 Bydliště: Broumov,Okres Náchod
|
Zaslal: so červenec 03, 2010 11:59 am Předmět: Re: Autorádio |
|
|
A nebylo to náhodou tohle radio: Kód: | http://cm.aukro.cz/item1082321527_dvd_autoradio.html | |
|
Návrat nahoru |
|
MarekBlack Puma Owner
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 5:07 pm Předmět: |
|
|
Yes,yes... jak slouží?Poho?Já myslím že ještě nějakej čas vydrží ale nikdy nevíš |
|
Návrat nahoru |
|
bakan Puma Driver
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
Ne ne ja jsem ten co nabízel penize ale přece za litr ho nebudeš vytahovat z auta ale za 1200 ti stejně nic jinýho nezbylo.Vidíš jsem z Clubu mě si ho za litr neprodal ale sám by jsi chtěl rádio za levno najednou od někoho z Clubu.Trošku by ses měl nad sebou zamyslet.Nikdy nevíš na koho kdy narazíš |
|
Návrat nahoru |
|
MarekBlack Puma Owner
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 6:47 pm Předmět: |
|
|
Sorry měl si přihodit,tvoje smůla....a nechci rádio od někoho z Klubu chci jen radu...tak že si ťukej na čelo jak chceš |
|
Návrat nahoru |
|
bakan Puma Driver
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
Tak si nejdřív přečti co píšeš VIZ:Proto se ptám už i vás jestli nemáte možnost nebo jestli nemáte nějakého známého co za levno ....však víte,díky........ jinak nejde o mou smůlu ale jen o obyčejnej princip.To že někomu z Clubu ho neprodáš a pak najednou ti Club je dobrej. |
|
Návrat nahoru |
|
MarekBlack Puma Owner
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 7:20 pm Předmět: |
|
|
Ty seš moc chlape....nebreč mi tady,že sem to rádio neprodal tobě.Tu akci sem nechal doběhnout do konce.Měl si přihodit!A dobře omlouvám se všm z klubu že sem obtěžoval |
|
Návrat nahoru |
|
bakan Puma Driver
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 7:45 pm Předmět: |
|
|
No na někoho kdo má takovejhle žaludek jako ty jsem opravdu moc.Jinak nemusíš se všem omlouvat. :?ono stačí když si to par lidí přečte jaký tady jsou členové mezi náma.To je fakt nechal jsi doběhnout Aukci do konce a vydělal jsi navíc 200kč než to co jsem nabídnul ale o to nejde.Člověku z klubu neprodáš........ ale tady by jsi pak za lacino od někoho nakoupil.Jo každej jsme nějakej někdo hold na to má žaludek. |
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer
Registrace: 1.7. 2007 Příspěvky: 887 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
2 bakan: jestli ta aukce byla v běhu, tak je dost neseriózní ji rušit předčasně.
A jinak stejně nechápu, co řešíš. On prodával rádio, tys ho chtěl za litr, on ti ho neprodal, protože chtěl víc a tak ho za víc nakonec prodal někomu jinému. Kde je problém? To že se teď ptá na rádio na fóru??? |
|
Návrat nahoru |
|
bakan Puma Driver
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
s4nch3z:O nic nejde jen o princip.Zdálo se mu litr málo že ho nemá cenu tahat z auta (tak ho vytahnul za 1200) ale pak najednou by tady kupoval lacino.Tohle je paradox!!!!!!!Nic jinýho. Ať se klidně ptá ale nepíše za levno |
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Princip je jednoduchý. Neprodal ti rádio a ty jsi uražený, že si ho dovolil prodat někomu jinému za víc. No a co? Bylo to jeho rádio? Bylo. Může ho prodat komu chce, aniž by se musel tady zpovídat? No jasně. Tak prosím nepruď jak malé děcko.
No a co, že se tady ptá na nějaké levné rádio? To je jako by mu ho někdo tady třeba nabídnul za 1500 Kč a on ho bude prudit, že je z klubu a proto by ho měl dostat levněji. Už chápeš jak je to absurdní? Prostě nabídka a poptávka, když se potkají, tak je obchod, když ne, tak není obchod. |
|
Návrat nahoru |
|
MarekBlack Puma Owner
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
Díky,díky,díky...že mám tady pochopení |
|
Návrat nahoru |
|
bakan Puma Driver
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
To máš pravdu ale promiň je vidět že teda o tomhle by klub rozhodně neměl bejt.A jestli to vidíš takhle tak to teda nevím proč se ty kluby zakládají jen proto aby jeden na druhým vydělával.UBOHÝ NEZDÁ SE TI!!!!!Nejde o to jestli mě ho prodal nebo neprodal o tom ten princip není.A uraženej????????No to fakt nejsem jen se mě chce zvracet za takový chování. |
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 8:30 pm Předmět: |
|
|
bakane, bakane, kluby se zakládají na základě dobrovolnosti. Jestli nechápeš, tak je to zbytečné. To ho chceš nutit násilím, aby respektoval tvoji cenu? Jestli je ti z toho na blití, tak běž blít ven jako slušný člověk a neblij tady na fóru. Nic jiného totiž ty tvoje řeči nejsou. |
|
Návrat nahoru |
|
bakan Puma Driver
|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
s4nch3z:Jo ale smůlička k ničemu jsem ho nenutil.........Aha takže to je dobrý z dobrovolnosti se zakládají kluby a proto z dobrovolnosti se snaží členové na sobě vydělávat??????. Tak až budeš chtít z dobrovolnosti od někoho z klubu radu tak si dej bacha aby si ji nemusel někomu z dobrovolnosti zaplatit.To víš i rady jsou dnes ceněné a vůbec ty dobrovolné |
|
Návrat nahoru |
|
|