Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
turnik Puma Driver

Registrace: 10.9. 2006 Příspěvky: 179 Bydliště: Bruntál
|
Zaslal: čt září 20, 2007 8:37 pm Předmět: autofolie |
|
|
chci se zeptat ma nekdo zkusenosti s lepenim folii??nebo je tady nekdo kdo si je nechal odborne lepit a na kolik to asi tak vyjde..??je lepsi si to odborne udelat a dat homologovane folie nebo je lepsi mit sikovne ruce a nechat to polepit obyč foliemi??diky za odpovědi.... |
|
Návrat nahoru |
|
Inferno7006 Puma Novice

Registrace: 27.5. 2007 Příspěvky: 16 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: čt září 20, 2007 8:58 pm Předmět: Re: autofolie |
|
|
Tak muzu uprimne rict,ze je lepsi si priplatit a nechat si folie odborne nalepit,protoze levna folie nic nevydrzi a po par mesicich se zacne skrabat a loupat.....nehlede na to,ze profesionalne lepene folie policajti celkem tolerujou,ale ty levne vubec.....vim to moc dobre,jelikoz jsem za ne uz mnohokrat platil Jestli to tvoje financni situace dovoluje tak jdi urcite do profi folii!  |
|
Návrat nahoru |
|
martin Puma Owner

Registrace: 28.8. 2006 Příspěvky: 57
|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
Ja sem je zkousel lepit sam a dopadlo to neslavne. Odbornici myslim folie nahrivaji horkovzdusnou pistoli aby licovala s oknem. |
|
Návrat nahoru |
|
Ace Puma Driver

Registrace: 27.7. 2006 Příspěvky: 456 Bydliště: Holice
|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|
Taky sem to zkoušel ještě na fiestě a zničil sem 2 folie, než se to tam podařilo dostat, ale i tak to nevypadalo nák zázračně. Prostě nejlepší to bude přenechat odborníkům. Ti už ví jak na to a mají na to ty správný prostředky.  _________________ Puma 1,7 VCT... Tuning Forever!
Puma 1,6... wife´s tuning car
Puma 1,7 vct .. next daily car
Mondeo 2.0i mk4... family car
Mondeo 1,8i mk3... ex family car
Fiesta IV 1,3...ex daily car
Alfa Romeo 145 1,4 boxer...ex amateur race car
Fiesta III...ex amateur race car
Focus 1,8 TDCI...ex family car |
|
Návrat nahoru |
|
turnik Puma Driver

|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:31 pm Předmět: autofolie |
|
|
a na kolik to vyjde na pumicku??kamos ma toyotu corolu a platil 4 tisice...ale pumicka ma vzadu jen malinke okynka...takze by to melo stat mene co?? |
|
Návrat nahoru |
|
webster5 Puma Driver

Registrace: 19.3. 2007 Příspěvky: 115 Bydliště: Karviná
|
Zaslal: čt září 20, 2007 10:35 pm Předmět: |
|
|
nevím odkud jsi, ale tady kousek odemne v Ostravě mi to dělal klučina, který to má na živnosťák a vzal za to 3 tisíce. všechny skla plus pruh na předním skle. Ale za ty stejné prachy to udělal i kamrádovi na cougara, tak si myslím, že u něho plocha moc nehraje roli. |
|
Návrat nahoru |
|
Crash Puma Driver

Registrace: 4.4. 2007 Příspěvky: 198 Bydliště: Malá Morávka
|
Zaslal: čt září 20, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
Na pumu něco kolem trojky a focus sedan 5000,- |
|
Návrat nahoru |
|
aVAL Puma Driver

Registrace: 8.12. 2006 Příspěvky: 141 Bydliště: LIBEREC
|
Zaslal: čt září 20, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
u nas je tady taky jeden sikovnej chlapek co dela homologovany folie a odhadoval to na pumu taky cca na 3 tisice, ten kousek materialu navic uz asi tolik se neresi, spis jde o tu pracnost vyndavani oken, atd. _________________ -= aVAL =- |
|
Návrat nahoru |
|
turnik Puma Driver

|
Zaslal: čt září 20, 2007 11:27 pm Předmět: autofolie |
|
|
jeste jeden dotaz....ty okna se musi vydelavat nebo to jde i bez toho aby se vydelavaly???
to webster5:ja jsem z bruntalu takze kousek od ostravy...chtelo by to kontakt na toho chlapika....a ty folie se daji objednat u neho nebo si je mam objednat sam??jak to je-??diky za odpoved.. |
|
Návrat nahoru |
|
webster5 Puma Driver

|
Zaslal: pá září 21, 2007 5:24 am Předmět: |
|
|
To ti neřeknu jak to dělá určitě sundává obložení dveří jinak nevím. Funguje to tak, že přijedeš, necháš tam auto a za 4 hodiny si můžeš dojet. Nic nekupuj má fólie 3M s homologací. Jediné co si vybereš je odstín. Já mám střední a bohatě to stačí. Kontak je: Tomáš Tchuř, Březová 1613 Rychvald. Tel. 603312822. Dostaneš k tomu i kartičku o homologaci. |
|
Návrat nahoru |
|
Matěj Puma God

Registrace: 22.6. 2006 Příspěvky: 1093
|
Zaslal: pá září 21, 2007 6:42 am Předmět: |
|
|
nekde jsem slysel ze auto stoji tak 10-20tis podle druhu folie i s praci a ze to 10let vydrzi.. _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
webster5 Puma Driver

|
Zaslal: pá září 21, 2007 6:45 am Předmět: |
|
|
To je možné. Ten klučina, co mi to dělal to dělá prej i pro salóny Subaru a Audi a u těch to bude jako vysokohorská přirážka. Jinak si myslím, že i u těch větších firem, co se tím zabývají to bude pálka. Ale ten klučina je machr fakt. To zadní sklo u pumy je prý problém udělat s tím jak je oblé. |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1973 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:31 am Předmět: Re: autofolie |
|
|
turnik napsal: | jeste jeden dotaz....ty okna se musi vydelavat nebo to jde i bez toho aby se vydelavaly???
to webster5:ja jsem z bruntalu takze kousek od ostravy...chtelo by to kontakt na toho chlapika....a ty folie se daji objednat u neho nebo si je mam objednat sam??jak to je-??diky za odpoved.. |
Budou se vyndavat pouze přední boční. Zadní boční musí vem tapec, stejně jako u kufrového skla ( jsou napevno ). Platí zásada co může ven ať jde kvůli přístupu. To kufrový sklo se pak lepí po pruhách a ořezává.
to Matej: souhlas, určitě u odborné firmy ta cena 10t. sedí _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Anubis Puma Driver

Registrace: 4.10. 2006 Příspěvky: 486 Bydliště: Ostrava - Svitavy
|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
Přesně - souhlasím s ostatními. Je lepší si to nechat udělat. Já to lepil celkem na čtyři auta: Citroen, dva Fiaty a Trabant combi. Kvůli přístupu jsem vyhazoval všechny okna ven - nebylo to špatný, jenže vždycky aspoň na jednom okně byl kaz a následně i bublinka. Nepomohlo ani propíchnutí a horkovzdušná pistole - prostě v tom skle bylo něco zapečenýho jako po brusce nebo co. Abych to vypískovával - na to nemám nářadí. Šlo ale o levný auta a fólie vyšly na 500, takže klucí byli spokojení.
Osobně bych si to na svý auto nechal udělat a homologace je dnes už nutná, pokud nechceš sponzorovat čerty.  _________________ Moje úpravy: www.vmtuning.blog.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
saolin Puma Driver

Registrace: 30.3. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: okr. Kolín
|
Zaslal: pá září 21, 2007 3:41 pm Předmět: Fólie |
|
|
Já sem taky zkoušel svojí zručnost ale dopadlo to špatně.....
Příště to raději nechám profesionálům.....vyplatí se to..... |
|
Návrat nahoru |
|
|