Rad bych zacal opet toto tema. Nebo alespon to, jestli ten reset opravdu funguje, nebo ne.
4 Roman30: Pomohl ten druhy reset? _________________ Puma is my Avatar! - "Řidič si nevybírá auto... Auto si vybírá řidiče!!!"
Ja jsem planoval reset uz dlouho, zdala se mi vysoka spotreba a pak jsem si jednou asi pred tydnem k tomu sedl pocital spotrebu za posledni mesice. Vysledek 7.7 l /100 km. Pohoda, neni to az tak zle a reset nemusim. Mel jsem nekolikkrat odpojenou baterii a nic se nestalo a nic zvlastni jsem pak nedelal (zadne ty spesl postupy). Ale jinak se mi spotreba meni tak ruzne, podle jizdy samozrejme. _________________ už bez Pumy
Jo, taky jsem nekde cetl, ze po odpojeni baterie to muze nekolik kilaku delat bordel, ale pak ze by se to snad melo samo srovnat, tak nevim.
To ja mam spotrebu horsi cca 8,5L/100KM... Neni to hrozny (mne to vyhovuje), ale je to kombinovana spotreba, tak nevim. Mam Pumu kratce, tak to nemam tak vysledovane... Jeste uvidim _________________ Puma is my Avatar! - "Řidič si nevybírá auto... Auto si vybírá řidiče!!!"
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory