Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
incredible Puma Owner
Registrace: 4.1. 2014 Příspěvky: 20 Bydliště: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:49 am Předmět: Kto vie vyrobit zadne lemy? |
|
|
Zdravim Vas, ospravedlnujem sa ze zasa zakladam temu o tolko omielanych lemoch, ale moje lemy su v pokrocilom stadiu rozpadu a potrebujem to co najskor riesit. Niekde som tu cital, ze niekto vie vyrobit tie lemy podla nejakej formy co ma pripravenu a ze keby to niekomu bolo treba tak staci napisat. Ale neviem to nikde znovu najst. Takze by som Vas poprosil, keby ze mi s tym vedel niekto pomoct a poslat mi ich, tak by som ich od neho odkupil. |
|
Návrat nahoru |
|
Bigworm Puma Driver
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 244
|
Zaslal: po únor 17, 2014 3:03 pm Předmět: |
|
|
Kód: | http://www.ford-puma.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4320&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
koukni sem a nic nevyrabej
Edit: přední blatníky z prvního Punta (r.v. 92-99)....se daji pouzit Rolling Eyes |
|
Návrat nahoru |
|
canatis Puma Owner
Registrace: 27.9. 2013 Příspěvky: 71
|
Zaslal: po únor 17, 2014 11:31 pm Předmět: |
|
|
ja mam vyrobene trvalo to 30 minut silny nerez plech vytvarovane přesne,zdarma vydrži už vic jak auto |
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer
Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: út únor 18, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
Ty z punta maj ale stejne zaobleni. Se slevou stoji jeden cca 700kc
Pak uz jen staci navarit na auto.
Nejdrazsi na lemech bude lak. Nicmene doporučuji koupit ty z punta je tam uz ctvrt prace hotovo _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
Majki Puma Driver
Registrace: 10.5. 2012 Příspěvky: 167 Bydliště: Košice
|
Zaslal: út únor 18, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
ja si ich chcem tiez v lete spravit ale rozmyslal som odstranit hrdzu dozadu dat napr. karton a predu pretiahnut tmelom zo sklennym vlaknom, ptm vybrusit dat plnic a nalakovat, teoreticky by to slo ale prakticky? ten karton by som potom odstranil pochopitelne
Kód: | http://www.juel.sk/katalog/action/productdetail/oc/77.xhtml |
|
|
Návrat nahoru |
|
WaynE Puma Driver
Registrace: 22.2. 2011 Příspěvky: 466
|
Zaslal: út únor 18, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
Incredible pekne :D. Ja sa chcem spytat ci tie lemy z punta su zo zinku alebo je to klasicka sracka |
|
Návrat nahoru |
|
flyingislife Puma Owner
Registrace: 12.5. 2013 Příspěvky: 93
|
Zaslal: út únor 18, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
Chalani je možné že Pumy z roku 2000 už majú lepšiu antikoróznu ochranu?
stále čítam a vidím na fotky obžraté lemy od hrdze a moja Puma nemá ani náznak hrdze, kasňa nemá jediné hrdzavé miesto či je to na lemoch či pobehoch a podobne, myslíte že to niekedy už niekto opravoval alebo je to proste lepšia ochrana alebo nebodaj pozinkované plechy? |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God
Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út únor 18, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
Nema lepsi ochranu, je to stejny smejd:D urcite se ale projevi celkova pece o auto a podminky vyuzivani... Nebo mas kliku a nekdo to udelal pred tebou:) _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru
Naposledy upravil johnyzi dne út únor 18, 2014 9:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer
|
Zaslal: út únor 18, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
taky mám r.v. 2000 a taky hnije, jako všecky fordy....galvanizaci kastle se F. Motor co. moc nevěnuje... _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
|
Návrat nahoru |
|
flyingislife Puma Owner
Registrace: 12.5. 2013 Příspěvky: 93
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Aha tak potom neviem, lemy ani podbehy nemám vôbec chytené ale tuším pri blatníku je pod 45stupňovým uhlom vidno rozdiel farieb, akoby niekto striekal,
takže možno Že sa to robilo alebo niečo opravovalo, ja to vidno len pod svetlom zblízka, takze neviem, ale niektoré Pumy som videl a boli fakt brutál hnilé, tak hádam ma to bude ešte obchádzať. |
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 4:06 pm Předmět: |
|
|
Tak to ošetři proti korozi....
mírně třeba obrousit nastříkat antikorozem ze spoda a modlit se ať to neshnije...
ono oprava je pak sakra drahá
Ono totiž v těch látkovejch podběhách (No to je nápad....) se drží vlhkost bordel včetně soli a další korozních elementů.
řešení je koupit plastikový podběhy z autokelly a nebo pravidelně čistit hadrový podběhy... _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
|
Návrat nahoru |
|
faust54 Puma God
Registrace: 28.10. 2008 Příspěvky: 1350
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
Muzes zkusit stesti a poptat lemy na pumu z nejake bouracky, ktera je ma relativne dobre, takhle jsem to udelal - sehnal jsem origo a riznul stare a navaril, tedy s patricnou ochranou, ted jeste koupit plastove podbehy z kelly _________________ Ford Fiesta ST180 red r.2015
VW Golf MKIII Cabrio GTI 8v blue r.93
Ford Puma 1.7 r.99 silwer - EX (crash)
Ford Puma 1.7 r.01 silwer - EX
http://www.youtube.com/watch?v=wzVuQiwFwFA |
|
Návrat nahoru |
|
bikerboyCZ Puma Owner
Registrace: 30.9. 2010 Příspěvky: 42 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 7:23 am Předmět: |
|
|
Lemy a následné lakování umíme. Už jsme jich pár dělali. A aby auto nekorodovalo, musí se dělat v pravidelných intervalech ( každé 2 roky ) nástřik dutin kvalitním voskem. Mám bmw E36 z roku 1992 a koroze je autu cizí, protože se dutiny dělaly co chvila.
Spousta fotek a informací je na
mod.edit.: link mimo "Code" _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
WaynE Puma Driver
Registrace: 22.2. 2011 Příspěvky: 466
|
Zaslal: čt duben 10, 2014 2:59 pm Předmět: |
|
|
Teraz som nechal spravit komplet karoseriu (vyvarenie, vybrus, zaklad+lak). Na doporucenie z fora som objednal predne lemy z punta 1 ale do zadu vobec nepasovali. Nakoniec mi ich tam dali z WV polo(neviem rocnik) a tie tam padli |
|
Návrat nahoru |
|
|