Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zeron Puma Driver

Registrace: 31.8. 2008 Příspěvky: 125 Bydliště: Židlochovice
|
Zaslal: st květen 23, 2012 9:24 am Předmět: Jak jsem uvažoval o prodeji pumy :-) |
|
|
Nedávno jsem si kvůli přírůstku v rodině musel koupit větší auto, a tak volba padla na "klasiku" kombík Mondeo 2.0TDI (rv 94). A obratem šla puma na výměnu tlumičů a ještě nějaký nutný servisní úkony, a tak jsem jezdil měsíc jenom s mondeem. Za tu dobu jsem si na něj docela zvykl, a dokonce jsem si i říkal, že to auto nemá tak úplně špatný zátah (hlavně ve vyšších rychlostech) a že se řídí docela dobře... Začal jsem uvažovat, že mít dvě auta je zbytečný luxus a že si s mondeem i na ježdění po Brně časem zvyknu.
A včera se mi puma vrátila ze servisu. Sednou do ní po tak dlouhé době bylo jako do motokáry, všude málo místa, divnej posez, všechno malinkatý a blízko A stejně tak ji řídit. Jen jsem lehce polechtal plyn a hned tam bylo kilo, ta reakce na řízení a to, jak jsem cítil každej hrbol - připadal jsem si zas jak malej kluk a ne jak tata od rodiny
Proto jsem se rozhodl, že ač je člověk dycky po každé cestě na našich silnicích hrozně vydrkocanej, až to občas není příjmený, pumku neprodám
Jen jsem se s Váma musel podějit asi o to, co většina z Vás ví, ale já na to přišel až teď... _________________ ať se otočíš jak chceš, vždycky máš prdel vzadu... |
|
Návrat nahoru |
|
Jenik Puma Driver

Registrace: 21.5. 2011 Příspěvky: 419 Bydliště: Praha 9
|
Zaslal: st květen 23, 2012 9:27 am Předmět: |
|
|
ten pocit poznávám vždycky, když do ní vlezu z pracovního Sprintera/Transportera ... sedim na podlaze, všechno kodrcá, občas vrzne, nejdřív skoro ani zatočit nelze...
ale je to bomba  _________________ AR 147JTDm | 2007 | Distinctive
K&N filtry za výhodnější ceny - neváhejte kontaktovat
http://www.sparco-shop.cz/
http://www.forrace.cz/e-shop/
http://www.omp-shop.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
Zdeny Puma Racer

Registrace: 28.10. 2009 Příspěvky: 681 Bydliště: Boskovice
|
Zaslal: st květen 23, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
Mám pocit že všecno co je na pumě hrozný a otravný, je vlastně super
Už delší dobu hledám něco místo pumy.. Jenže buď je to pomalý, děsně starý, velký s nenažraným motorem s neschopností zatáčet(Saab 9-5), nebo nudný a strašně tuctový (GTI golf atak) a nebo je to prostě děsně hnusný(CLIO RS) Nebo to prostě neumí všechno tak jako puma  |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st květen 23, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
já to taky chápu:) mít 2 takhle různý auta je asi ideál. Někdy naloženej při delších cestách skoro lituju, že jsem nekoupil třeba focuse, ale pak se jentak svezeš na nějaký pěkný cestičce a zase to auto miluješ Né že by holka byla vysloveně nepohodlná ale na dlouhý dálniční přesuny to moc neni. Jednou to bude trojkový báwo  _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
Lucius Puma Driver

Registrace: 27.10. 2008 Příspěvky: 455 Bydliště: Kosice
|
Zaslal: st květen 23, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
presne viem o com hovoris. Pre rodinu mam xsaru picasso je to sice leniva bedna ale urcite praktickejsia a aj ked pumu nepotrebujem tak pri predajnyh cenach si ju drzim kvoli tomu zazitku z jazdy. Kym nebudes musiet urcite nepredavaj _________________ Ford Puma 1,7 VCT 92Kw 1679ccm r.v.1998
Kia Rio 1.4i 71Kw 1399ccm r.v.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
WaynE Puma Driver

Registrace: 22.2. 2011 Příspěvky: 466
|
Zaslal: st květen 23, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
Uplny puma-zavyslaci tady  |
|
Návrat nahoru |
|
Tomopuma Puma Owner

Registrace: 7.7. 2008 Příspěvky: 62 Bydliště: Trnava
|
Zaslal: čt květen 24, 2012 7:16 am Předmět: puma |
|
|
Ja už som mal vela aut, aj luxusnejsie aj cabriá, ale ta Puma ma stale niečo do seba. A preto ju vsetci tak milujeme  |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God

Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: pá květen 25, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
naše stáj ( ja + ace) se taky bude muset jednoho dne rozrust.... výběr bude asi také Mondeo...každopádně by jsme si obě čičinky chtěli nechat někde v garáži...však-ony nás svedly dokupy, oba je máme už kupu let...partnera vyměníš-puma zůstáva  _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
WaynE Puma Driver

Registrace: 22.2. 2011 Příspěvky: 466
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
Teda snad tie tvoje posledne slova tvoj priatel necita  |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God

Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
vsak on by vedel jak to myslim  _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
ejina Puma Driver

Registrace: 5.7. 2008 Příspěvky: 237 Bydliště: Plzen
|
Zaslal: po červen 04, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
4 Zeron:jj,ten pocit taky moc dobře znám,občas jezdím s přítelovo audi,ale když sednu do pumky si říkám :ááááá,moje holčička,jak jsi mi chyběla Je to úplně jiné a pokaždé si jízdu na pumce opravdu užívám  |
|
Návrat nahoru |
|
|