Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Učili jste Pumu skákat? |
Jistě, každou chvilku, je to zábava |
|
6% |
[ 1 ] |
Nechtě a už to nechci opakovat |
|
40% |
[ 6 ] |
Nejsem blázen, přece si neočešu spodek a spoilery |
|
53% |
[ 8 ] |
|
Celkem hlasů : 15 |
|
Autor |
Zpráva |
Hydrovar Puma Owner
Registrace: 8.3. 2007 Příspěvky: 86 Bydliště: Znojmo
|
Zaslal: po duben 02, 2007 2:42 pm Předmět: Letecký den =) |
|
|
Tak jsem v sobotu (nechtěně) učil Pumu skákat a skoro se mi to povedlo. Jen jsem zaznamenal, jak mne to vyšponovalo proti pásům a žaludek jsem měl až pod ohryzkem =) ... Zkoušel jste někdo, ať už chtě, nebo nechtě naučit Pumu skákat tak, aby byla všechna kola bez kontaktu s vozovkou? a s jakým výsledkem? _________________ 1,4 ZETEC SE, r.v. 98 |
|
Návrat nahoru |
|
Matěj Puma God
Registrace: 22.6. 2006 Příspěvky: 1093
|
Zaslal: po duben 02, 2007 4:32 pm Předmět: |
|
|
jednou jsem naskočil do podzemních garáží dost rychle.. nečekal jsem že to skočí ale stalo se a byla to docela rána jak to dosedlo a to jsem byl tak 5cm ve vzduchu.. _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
Šotnik Puma Driver
Registrace: 1.3. 2006 Příspěvky: 426 Bydliště: Krkonoše, přechodně Praha
|
Zaslal: po duben 02, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
Myslíš jako takhle _________________ Má puma už vrní pod rukama někoho jiného.
Teď sedlám hondu civic 1,6 sport (model 2004). |
|
Návrat nahoru |
|
Hydrovar Puma Owner
|
Zaslal: po duben 02, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
uuuuuuuuuuf .. přesně něco takovýho jsem myslel .. ale netuším, co by tenhle manévr provedl se sériovým podvozkem a zda to vůbec jde provédst _________________ 1,4 ZETEC SE, r.v. 98 |
|
Návrat nahoru |
|
Sajmon.Fenix Puma Driver
Registrace: 7.4. 2006 Příspěvky: 239 Bydliště: Jihlava
|
Zaslal: po duben 02, 2007 7:30 pm Předmět: |
|
|
No, koukni na ten utrhlej kus spoileru dole a máš odpověd _________________ Puma 1.7 ZETEC 92kw
r.v. 1997 |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1972 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: po duben 02, 2007 9:51 pm Předmět: |
|
|
no popravdě 2x a ani jednou to nedopadlo dobře _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Hydrovar Puma Owner
|
Zaslal: po duben 02, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
copak? strhal jsi kastli nebo podvozek? _________________ 1,4 ZETEC SE, r.v. 98 |
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer
Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: út duben 03, 2007 8:42 am Předmět: |
|
|
Ja jsem pumi odlepil jen prednima kolama (teda aspon se mi zdalo ze zadni se do vzduchu nedostaly) a mam z toho rizly zimaky postrane od blatniku... Nechtel bych videt jak by to dopadlo kdyz by byla cela ve vzduchu... |
|
Návrat nahoru |
|
Mircelo Puma Racer
Registrace: 20.3. 2006 Příspěvky: 642 Bydliště: Čadca,SK (pri Žiline)
|
Zaslal: út duben 03, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
ja som ju odlepil vsetkymi 4kolami od "povrchu zemskeho".... dopad??? tak sranda-nedopadal som na rovnu cestu, ale na cestu mierne z kopca takze ta rana sa dala prezit ale neodporucam ani so standartnym znizenym sportovym podvozkom... _________________ ... Ono to utahne ...
1,4 Zetec SE 98HP+
r.v.: 1998 |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1972 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: út duben 03, 2007 10:42 pm Předmět: |
|
|
Hydrovar napsal: | copak? strhal jsi kastli nebo podvozek? |
po 1. jsem trefil ňákou díru na silnici (nebo něco takovýho doteďka to nevim) - odnesla to převodovka
po 2. po smyku jsem se s ní proletěl do pole, který bylo pod urovní vozovky - odneslo to rameno kola _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
|