Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Honza357 Puma Owner

Registrace: 18.12. 2012 Příspěvky: 21 Bydliště: Batňovice
|
Zaslal: út červenec 01, 2014 9:30 pm Předmět: problem s klimatizaci |
|
|
zdravím, mám takový menší problém s klimatizací. Nechal jsem v servisu vyměnit kompresor, protože starý kompresor byl přidřený.Naplnili klimatizaci, vyčistili, klima chladí suprově, ale pořád. Když nastartuju, motor je studený tak ihned spouští ventilátor, klima chladí o sto šest a kompresor se točí a přitom mám zapnutý jen klasické větrání bez klimatizace. Po zapnutí tlačítka ac svítí tlačítko zeleně a klimatizace se chová stejně. Po vypnutí tlačítka ac jen zhasne zelená kontrolka, ale klimatizace běží dál a ventilátor spíná aniž by byl motor přehrátý. Pojistky a relátka v pořádku. Prosím o radu. |
|
Návrat nahoru |
|
Honza357 Puma Owner

|
Zaslal: st červenec 02, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
klimatizace už běží v pořádku, v servisu špatně nastavili spojku kompresoru. |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st červenec 02, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
Spojka klimy by me nenapadla, aspon to opravili v ramci reklamace? _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
Honza357 Puma Owner

|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
jojo naštěstí vše opravili v rámci reklamace. |
|
Návrat nahoru |
|
HmerX Puma Driver

Registrace: 4.3. 2011 Příspěvky: 167 Bydliště: Letovice
|
Zaslal: so listopad 29, 2014 12:06 am Předmět: |
|
|
Ahoj, měl tu už někdo rozebraný kompresor klimatizace ? Jde mi hlavně o ložisko ... dá se nějak kompresor rozebrat? Řeším "hluk" pod kapotou ... vodící kladka vyměněna, přijde mi, že má vůli i vodní pumpa ... tu budu měnit s rozvodama a pak se mi zdá dost volná ta řemenice na kompresoru klimy ... tak přemýšlím, jestli by šlo vyměnit nějaké ložisko ... _________________ Ford Puma black metal 1,7 16V r.v 99
Ford Mondeo blue tonic 2,5 V6 r.v 98 |
|
Návrat nahoru |
|
|