Registrace: 29.3. 2007 Příspěvky: 55 Bydliště: Slovensko BA
Zaslal: čt červenec 01, 2010 6:49 pm Předmět: motor ide na tri valce
Mam problém s pumou pri jednom nad skočení sa mi rozsvietili kontrolky ESP a ABS a od vtedy svietia a posilňovač bŕzd nefunguje, tak tiež mi začalo pritom ísť auto na 3 valce a od vtedy neviem prísť na to čo je zlé... vymenil som sviečky káble k sviečkam aj podtlakovú hadičku ktorá ide z hlavného brzdového valca... a stále nič už fakt neviem čo mam robiť potrebujem nejakú radu nemá niekto stým skúsenosti??...
myslim ze s jedina moznost je ist na diagnostiku pokial tie vsetky veci suvisia problem by som videl v riadiacej elektronike alebo v najakych obvodoch. Diagnostika by to mala odhalit (mozho je chybna riadiaca jednotka) ale tieto zavady sa mi zdaju dost rozdielne mozho to spolu vsetko nesuvisi _________________ Ford Puma 1,7 VCT 92Kw 1679ccm r.v.1998
Kia Rio 1.4i 71Kw 1399ccm r.v.2007
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory