Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MAd Puma Boss
Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 4:17 pm Předmět: Slabé potkávací světla |
|
|
Pro člena turnik. Sorry, nešlo mi ti odeslat soukromou zprávu, tak mou odpověď zveřejním zde. Snad ti to nevadí.
Citace: | zdravim chci se jen zeptat na pumicku ohledne svetel.......bo ji mam taky a potreboval bych vedet jak ti sviti na potkavacky, jako kdyz jedu ja tak nevidim na krok....dalkove jsou uz v poho ale ty potkavacky nevim no......napis diky... |
Není to jen tvůj problém. Obecně Pumy na potkávací světla nesvítí nic moc. Dost ale pomůže vyčistit světla. Tzn. vytáhnout celý světlomet z auta, rozdělat, vyčistit čočky a odrazové plochy a taky plast z vnitřní strany.
Jinak jedině xenon Nedával někdo xenonové výbojky do Pumy ? _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
Elton Puma Racer
Registrace: 6.3. 2006 Příspěvky: 973
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 8:17 pm Předmět: |
|
|
Pravdu díž, blbě svítí.. já tam dal 100W žárovky a je to lepší.. s tím xenonem nevím, je tam dost málo místa, tuším žárovky jsou HB3 a ty jsou asi kvůli místu zahnutý. zatím jsem xenon HB3 neviděl, ale kdyby byl, zauvažuji.. |
|
Návrat nahoru |
|
Šotnik Puma Driver
Registrace: 1.3. 2006 Příspěvky: 426 Bydliště: Krkonoše, přechodně Praha
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 8:22 pm Předmět: |
|
|
jak je to s těma 100W nehřeje se to moc? A co dráty,měnil jsi? _________________ Má puma už vrní pod rukama někoho jiného.
Teď sedlám hondu civic 1,6 sport (model 2004). |
|
Návrat nahoru |
|
Paradko Puma Owner
Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 88 Bydliště: Slovensko
|
Zaslal: so leden 05, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
Chcem sa opytat.V katalogu narva som hladal ziarovky a nasiel som tam narva range power white,ale oni ich tam dali do kategorie HB1-HB5 a ja neviem aky je tozdiel medzi jednotlivymi HB.Stranka je .Dakujem za pomoc.
mod.edit: link mimo forum patri do code |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 658
|
Zaslal: so leden 05, 2008 5:15 pm Předmět: |
|
|
Jukni sem
Kód: | http://www.e-tuning.cz/index.php/cPath/1155?osCsid=08dc820b69c34028602291a76ef9d44a |
_________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
dreamcatchers Puma Driver
Registrace: 21.4. 2007 Příspěvky: 185 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so leden 05, 2008 10:15 pm Předmět: |
|
|
Vám špatně svítí Pumy? A já si liboval jak to pěkně svítí pak jsem tam dal Xenony a to byla záře nad pacifikem až jsem jednoho dne musel ve světle přehodit tu záklopku protože mi přišlo že dost oslňují protijedoucí. _________________ Ford puma 1,7 16V limited edition Mc QUEEN vyrobeno 300 ks ale nic limitovanýho jsem nenašel moje je 31. lehký tuning
PRODÁNO teď se vozím v Mondeu combi r.v. 98 1.8 16V; r.v.03 2.0 TDCI; r.v. 10 2.0 TDCI
DIAGNOSTIKA NA VOZY FORD |
|
Návrat nahoru |
|
cochee Puma Driver
Registrace: 15.8. 2006 Příspěvky: 384 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: so leden 05, 2008 11:55 pm Předmět: |
|
|
Dreamcatchers, jaká záklopka? A byls to tehdy v servise seřídit? Na mě ještě NIKDY nikdo nezablikal. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 12:07 am Předmět: |
|
|
Já jsem měl v tý čočce záklopku podle mého je to když jedeš do anglie tak to přecvakneš aby jsi tam neoslňoval a vlastně ti to ořízne světlo do roviny. A jelikož jsem v servisu dělal tak jsem je samo vždy seřídil i když jsem měl lampu venku protože nesnášim když každý světlo sítí jinak takže vždy bylo pečlivě seřízeno a tu záklopku jsem taky přehodil z toho důvodu že Xenony svítí spíš do roviny s malým odskokem a ne jak klasická žárovka do toho "V". K tomu oslňování já to nedělal z důvodu že by na mě lidi blikali ale nemam rád když proti mě jede auto a má roštelovaný světla a svítí mi to do obličeje takže to bylo spíše když to nemam rád já tak proč to mam dělat jinejm Když jsem projížděl pravou zatáčku a proti mě jelo auto tak bylo vidět jak to na pravý straně svítí výš tak to muselo bejt nepříjemný tomu protijedoucímu. _________________ Ford puma 1,7 16V limited edition Mc QUEEN vyrobeno 300 ks ale nic limitovanýho jsem nenašel moje je 31. lehký tuning
PRODÁNO teď se vozím v Mondeu combi r.v. 98 1.8 16V; r.v.03 2.0 TDCI; r.v. 10 2.0 TDCI
|
Návrat nahoru |
|
cochee Puma Driver
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 12:20 am Předmět: |
|
|
Aha, už vim co myslíš, ale podle mě jsi to tím (z hlediska protijedoucího řidiče) zhoršil, protože tím jsi udělal ten "odskok" na levé straně a tudíž to tam svítilo výš, ne? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 12:22 am Předmět: |
|
|
Ne ne na levé straně se to nehýbe jen na pravé takže vše OK _________________ Ford puma 1,7 16V limited edition Mc QUEEN vyrobeno 300 ks ale nic limitovanýho jsem nenašel moje je 31. lehký tuning
|
Návrat nahoru |
|
Danniel Puma Novice
Registrace: 4.10. 2007 Příspěvky: 15 Bydliště: Nový Bor
|
Zaslal: út leden 15, 2008 12:23 pm Předmět: |
|
|
na levý straně v tom světle neni motorek??? Já myslel že se mi spálil nebo něco a chtěl jsem shánět novej...tak jestli tam neni a má se hejbat jen pravá strana tak je to OK.... _________________ Adios amigos Dannek |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: út leden 15, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
To Danniel : to tě zklamu my jsme se nebavily o motorkách ale o klapkách co jsou uvnitř světla a jestli se ti nehýbe levé světlo tak ten motorek máš KO _________________ Ford puma 1,7 16V limited edition Mc QUEEN vyrobeno 300 ks ale nic limitovanýho jsem nenašel moje je 31. lehký tuning
|
Návrat nahoru |
|
Danniel Puma Novice
Registrace: 4.10. 2007 Příspěvky: 15 Bydliště: Nový Bor
|
Zaslal: út leden 15, 2008 1:28 pm Předmět: |
|
|
tak to děkuju no aspoň vim..a nemůže to bejt jen pojistkou? _________________ Adios amigos Dannek |
|
Návrat nahoru |
|
cochee Puma Driver
|
Zaslal: út leden 15, 2008 2:45 pm Předmět: |
|
|
Naklápění má (kromě dalších věcí) na starosti pojistka F6 a je pro oba světlomety společná. Takže buď motorek, nebo vodiče k němu. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 658
|
Zaslal: út leden 15, 2008 3:13 pm Předmět: |
|
|
Poj.6-jsou levé parkovačky,motorky nakl.,koncová.zadek
přístrojová deska-někomu tu nesvítila......
Poj.7 je pravá strana,obrisová světla.obě červené 10A.........
Aspoň u 1.6ky
Vše je ke stažení- http://www.ford-puma.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1 _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
|