Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jakou chuť má červená chladící kapalina ? |
Kyselou |
|
23% |
[ 7 ] |
Slanou |
|
16% |
[ 5 ] |
Sladkou |
|
53% |
[ 16 ] |
Neutrální |
|
6% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 30 |
|
Autor |
Zpráva |
MAd Puma Boss
Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 6:59 pm Předmět: Jak chutná chladící kapalina ? |
|
|
Ani se mě raději neptejte, jak to vím. Ono, každý den člověk nezkouší jedovatou kapalinu, ale když už se to přihodilo.. Tak sem dám anketní otázku. _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
muj typ je strasne kysela..
kysele mam rad.. :D
mno a jak se ti povedlo? _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Maw Puma Driver
Registrace: 7.7. 2006 Příspěvky: 347
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
.
Naposledy upravil Maw dne po únor 22, 2010 1:29 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
JEDI Puma Owner
Registrace: 2.6. 2006 Příspěvky: 47 Bydliště: JihlAva
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 10:35 pm Předmět: |
|
|
to a nemůže to být třeba hořký??? eště sem to nepil a radši necu ani já radši teda to píwo (20) ale jakou to má chuť???
sorry nějak sem se nepřihlásil :::::/ |
|
Návrat nahoru |
|
AndrewN Puma Driver
Registrace: 13.6. 2007 Příspěvky: 122 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 6:31 am Předmět: |
|
|
Je sladká |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1972 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 8:33 am Předmět: |
|
|
prej je sladká říká kolega v praci _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer
Registrace: 1.7. 2007 Příspěvky: 887 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 11:50 am Předmět: |
|
|
Kdysi jsem si líznul Fridexu a byl sladký, takže jestli nedělá každý výrobce jinou příchuť, tak je to jasné |
|
Návrat nahoru |
|
Kdo Puma Driver
Registrace: 26.4. 2006 Příspěvky: 141 Bydliště: kousek nad Prahou
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
Ano, je sladká, ale jak bylo zmíněno i jedovatá a to velmi, stačí spolknout opravdu "množství menší, než malé", takže pokud její chuť neznáte, je lepší věřit, než to zkoušet. Osobně jsem měl v mládí přítele přes auta, který si takto srknul, mávnul nad tím rukou a ..... nekecám, už mezi námi není. Když už mu bylo blbě moc a šel k doktorovi, tak už bylo pozdě. |
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer
Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
Ja bych tipnul ze sladkou, protoze jak uz tady taky nekdo psal i ja jsem si liznul modryho fridexu a byl sladkej jak cecek Ale ze je nejak extra jedovatej me teda vubec nenapadlo... |
|
Návrat nahoru |
|
s4nch3z Puma Racer
Registrace: 1.7. 2007 Příspěvky: 887 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 6:08 pm Předmět: |
|
|
Jasně, mělo by se zřetelně a důrazně říct: "TOHLE DOMA ROZHODNĚ NEZKOUŠEJTE!"
|
|
Návrat nahoru |
|
Anubis Puma Driver
Registrace: 4.10. 2006 Příspěvky: 486 Bydliště: Ostrava - Svitavy
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 7:29 pm Předmět: |
|
|
FRIDEX je sladkej - modrá limča _________________ Moje úpravy: www.vmtuning.blog.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
Fibicek Puma Driver
Registrace: 7.11. 2006 Příspěvky: 185
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 11:27 am Předmět: Fibi |
|
|
Neutrální,rozhodně ne slaná! |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 658
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 12:17 pm Předmět: Re: Fibi |
|
|
Sice je to už dávno,co jsem ochutna,ale popravdě si nepamatuju.......Skoušet znovu to nebudu,určitě je ee _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
Lopez Puma God
Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 1079 Bydliště: Praha matka měst a nálad
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 3:08 am Předmět: |
|
|
stopro sladka měl sem nespočet škodovek 120citek a tam se to skoušelo jedině ochutnáním dokonce i v žigulech co sem měl a to tam byla snad ještě origo jinak skuste dat sirup třeba jahodovy smichany s vodou do mrazaku a uvidite že to nikdy nezmrzne jako samotna voda bude stale tak trochu mazlavy vlasti skušenost _________________ Ford PUMA 1,4 16v 90hp panther blackMotordeath
Ford PUMA 1,7 16v 125hp Red Dragon provoz naE85 zatím bez problemu;)new informace E85 již ujel 10000!km a stále jezdí jen mezi 3-4 tis otáčkami je výkonnostní propad a při studeném startu je potřeba nechat motor cca 5min.ohřát jinak se dusí taky nejede víc jak 200km/h ale zrychlení z nuly je rychlejší. |
|
Návrat nahoru |
|
cochee Puma Driver
Registrace: 15.8. 2006 Příspěvky: 384 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
Pánové, nezapomeňte, že anketní otázka je na růžovou kapalinu, kterou máme v Pumách. Ta je na jiné bázi než starý Fridex, takže není nikde řečeno, že musí být taky sladká. Jinak já tipovat nebudu, ale na výsledek jsem zvědavý _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|