Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Matěj Puma God
Registrace: 22.6. 2006 Příspěvky: 1093
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 10:41 am Předmět: Ochrana laku |
|
|
Při mytí auta vidim jak si lak přímo žádá o navoskovaní.. Co používáte na ochranu laku + voskovaní..? Před zimou by to asi něco chtělo.. _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
maxa Puma Driver
Registrace: 11.6. 2006 Příspěvky: 370 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 10:54 am Předmět: |
|
|
Ještě když jsem měl Corsu,tak jsem to před zimou ošetřil vždycky leštěnkou s příměsí teflonu.Byla to značka Turtle wax.Taky se na to chystám .Asi koupím něco od stejné značky.Mají to na pumpách. |
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer
Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 11:15 am Předmět: Re: Ochrana laku |
|
|
Matěj napsal: | Při mytí auta vidim jak si lak přímo žádá o navoskovaní.. Co používáte na ochranu laku + voskovaní..? Před zimou by to asi něco chtělo.. |
Ja jsem dostal lestenku od Sonaxu tu radu Schumacher a ta je taky perfektni...ani ji nevadi, kdyby si to musel delat na slunicku, kdykoli mi sla perfektne rozlestit.... Tata pouziva na bawo ten WS Platinum jak ukazovali driv v telce a rika ze uz by nic jinyho nechtel...ale stoji to litr |
|
Návrat nahoru |
|
Maw Puma Driver
Registrace: 7.7. 2006 Příspěvky: 347
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 11:17 am Předmět: |
|
|
.
Naposledy upravil Maw dne po únor 22, 2010 12:29 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
Matěj Puma God
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 2:10 pm Předmět: Re: Ochrana laku |
|
|
Aluna napsal: | Matěj napsal: | Při mytí auta vidim jak si lak přímo žádá o navoskovaní.. Co používáte na ochranu laku + voskovaní..? Před zimou by to asi něco chtělo.. |
Ja jsem dostal lestenku od Sonaxu tu radu Schumacher a ta je taky perfektni...ani ji nevadi, kdyby si to musel delat na slunicku, kdykoli mi sla perfektne rozlestit.... Tata pouziva na bawo ten WS Platinum jak ukazovali driv v telce a rika ze uz by nic jinyho nechtel...ale stoji to litr |
a jak se ti rozlestuje ta od sonaxu? jde to hadrikem nebo si mam koupit to na tu vrtačku..?
to co mam doma ja je tak hodinu jenom kapota.. _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
jmario Puma Driver
Registrace: 24.4. 2006 Příspěvky: 135 Bydliště: SR Nitra-Nove Zamky-Surany
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 3:54 pm Předmět: Re: Ochrana laku |
|
|
Matěj napsal: | Aluna napsal: | Matěj napsal: | Při mytí auta vidim jak si lak přímo žádá o navoskovaní.. Co používáte na ochranu laku + voskovaní..? Před zimou by to asi něco chtělo.. |
a jak se ti rozlestuje ta od sonaxu? jde to hadrikem nebo si mam koupit to na tu vrtačku..?
to co mam doma ja je tak hodinu jenom kapota.. |
ja mam SONAX aj TURTLa + asi pred 4 mesiacmi som si kupil aj elekricku lesticku v netre az necelich 400SK ale nemam nikoho kto by my auto nalestil akurat som behol na SHEL -ku a dal som ten Deluxe program z tvrdym voskom _________________ SKYPE me! jmario666 |
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer
Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 3:43 pm Předmět: Re: Ochrana laku |
|
|
Matěj napsal: | a jak se ti rozlestuje ta od sonaxu? jde to hadrikem nebo si mam koupit to na tu vrtačku..?
to co mam doma ja je tak hodinu jenom kapota.. |
Prave ze ta od sonaxu fakt dobre, asi tak hodku cely auto hadrikem...ta platinum nesmi zaschnout na slunicku, to pak jde hur rozlestit a nebo bys to misto musel udelat jeste jednou...ale zas se mi zda, ze vydrzi dyl takova ta hladka vrstva... |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 658
|
Zaslal: st únor 07, 2007 10:43 pm Předmět: Re: Ochrana laku |
|
|
Pouzivam uz dlouhodobe WS-Platinum...SUPER. JEsice za litr,ale mame ji ze synem na 2auta,uz treti rok.Jedine co stoji za ho...je ten sairait na plasty jinak ostatni z te sady OK.
Admin edit: Nekvótovat předchozí příspěvek. _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
MAd Puma Boss
Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 6:22 am Předmět: Re: Ochrana laku |
|
|
Milan Zuska napsal: | WS-Platinum |
Taky jsme to měli doma, tak jsem to zkusil. Práce je s tím celkem příjemná (jde lehce rozleštit), výsledek celkem dobrý, ale ochrana laku mizerná. Po prvním dešti je vosk v podstatě dole.
Mně se nejvíc osvědčila želva s teflonem.
Používá někdo motorovou leštičku ? Celkem nad tím přemýšlím, protože ruční leštění voskem je celkem makačka. Zajímali by mě zkušenosti případně zkuste konkrétní výrobek doporučit. _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
Matěj Puma God
|
Zaslal: út duben 10, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
nakonec jsem koupil Turtle wax.. rozleštění nic moc trvalo to 3hodiny cely auto.. a skrabance to zaplnilo takze na cernym aute krasne vynikly.. priste koupim nejakou cernou.. _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
Maw Puma Driver
Registrace: 7.7. 2006 Příspěvky: 347
|
Zaslal: út duben 10, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
.
Naposledy upravil Maw dne po únor 22, 2010 1:08 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
Matěj Puma God
|
Zaslal: út duben 10, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
nejaka obyc, asi tu černou objednam, jinak to nevidim, kupoval jsem ji v obchode kde nemeli vyber..
ted mam takovou kremovou bilou _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
cochee Puma Driver
Registrace: 15.8. 2006 Příspěvky: 384 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: st duben 18, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem kocoura přeleštil (aby se vám v sobotu líbil, když už je to jen tuctová sériovka ). Koupil jsem CarPlan T-Cut Color Fast od fy Tetrosyl (UK), půllitrovka 180,- a v Tescu za 530 ká leštičku autokarosérií od Filsonu. Byl jsem vyklepaný jak startka, protože ten excentr v leštičce udělal své, ale bylo to rychle (i s umytím jsem to stihl v práci za jednu šichtu ) a ve srovnatelné qalitě s "ručním přístupem." Ta leštěnka je i s voskem, taxem zvědavý, jak dlouho to vydrží. |
|
Návrat nahoru |
|
|