Ahoj kolegové.Sice to není přímo věc s pumou ale snad mě neukamenujete .před časem tady bežela debata o geometrii doma tak jsem se do toho na zkoušku pustil.Jenom pro upřesnění-štvalo mě že mám volant do prava,začali se mi sjíždět vnitřní strany pneu a začal klepat levej rejdovej čep.taky musim dodat že jak koupim novej čep tak to zkusim seřídit doma znova a potom navštívim servis a zkusim zjistit o kolik jsem se seknul.metoda je to vcelku jednoduchá a hned jak bude čas tak se chystám udělat si na to celej přípravek abych to nemusel řešit provázkama.celá akce se podle mýho povedla-volant je rozvně a auto líp reguje na volant.nejde ani o ušetřený 400Kč za servis ale ten pocit že si člověk zase něco udělá sám je k nezaplacení.stačí na to provázek,metr,nějaký stojánky na uvázaní provázků a ještě sem použil dlouhou zednickou vodováhu.taky nesmim zapomenout na ostatní vercajk na seřízení geometrie-sikovky a 22 klíč+ nějakej uvoňovač protože někdy příroda sváří opravdu dobře a není možný to povolit
DSC00546.JPG
Komentář:
Velikost:
80.47 kB
Zobrazeno:
10824 krát
DSC00545.JPG
Komentář:
Velikost:
94.22 kB
Zobrazeno:
10824 krát
_________________ Ford Puma 1.7 silver
Ford Focus 1.6 silver 3dv.lpg
To vypadá zajímavě. Možná by nebylo od věci udělat takovej manuál s fotkama krok po kroku pro lamy jako jsem třeba já
A pak to můžeš hodit do článků. Moc jich tam není a nový vůbec nepřibejvaj. Já vim že to stojí mraky času a práce udělat článek ještě s fotodokumentací, ale co bys pro kamarády pumaře neudělal co?
Já sem určitě nějaký info potom dám ale nechci tady nic prezentovat když to nemám oveření.teď se musim zaměřit u focuse na zadní nápravu pač mám v hájí všechny silembloky-jen co to vyřešim tak přejdu zpátky na předek a podám další info.jen mě zajímalo jestli už někdo něco takovýho zkoušel _________________ Ford Puma 1.7 silver
Ford Focus 1.6 silver 3dv.lpg
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory