Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
yesser Puma Owner
Registrace: 22.9. 2008 Příspěvky: 36
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 9:02 pm Předmět: Prasklá brzdová trubička (ne hadička) |
|
|
Tak sem do auta dal 18 tis. a nechal si udělat nový rozvody, spojku, filtry a olej......a když jsem to jel vyzkoušet tak jsem mi prdnu rozvod brzd u zadního levýho kola prostě strašná sranda ve 180 na dálnici
Když jsem s tim byl v servise tak mi bylo suše sděleno že se rubičky jednoduše nevyrábí a je nutné je udělat na míru podle ty co tam mam, tzn. odstavit auto aspon na tejden - to si nemůžu dovolit protože s pumou jezdím každej den do práce a zpět tak jsem si to nechal u známýho trubičku uštípnout a zaslepit abych neměl spotřebu brzdovky 0,5l / 100 km.
Něvíte někdo náhodou jaký koncovky se u pumy(levý zadní kolo) používají abych si je mohl objednat anižbych auto rozebíral?
PS:jinak to vypadá na výměnu kopletních rozvodů brzd protože jsou v celkem dezolátním stavu.
Pomozte pls. |
|
Návrat nahoru |
|
asps Puma Driver
Registrace: 29.1. 2009 Příspěvky: 301
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 9:58 pm Předmět: |
|
|
Vem si ten blend z prasatka a druhej konec taky aby vedel jake sroubeni ti maji udelat a je to! Me to delaji na pockani cca 2hodiny na to cekam a to me delaji z 90% komplet na 4 kola Cena je neco kolem 900kc ale kdyz budes delat jen ten zadek tak pocitam MAX 100kc. Ale doporucuji ti udelat cele auto + hadičky do brzdiče _________________ Ford Puma 1.4 1999 |
|
Návrat nahoru |
|
Sopen Puma Driver
Registrace: 15.8. 2006 Příspěvky: 235 Bydliště: Česká Lípa
|
Zaslal: st duben 08, 2009 10:56 pm Předmět: |
|
|
Minulý týden se mi stalo to samé. Brzdový pedál se mi propadl a brzdilo to minimálně (na jeden okruh). Měl jsem prorezlou pravou zadní brzdovou trubicku. Hodil jsem to do servisu, kde mi vyměnili komplet na zadní kola (přední prý jsou zdravé) a vyšlo mě to na 2500.- Drahá je na tom práce, jelikož je to pekna jebacka pry |
|
Návrat nahoru |
|
|