Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
pojedu??? |
ano |
|
33% |
[ 11 ] |
ne |
|
18% |
[ 6 ] |
podle financí a času |
|
48% |
[ 16 ] |
|
Celkem hlasů : 33 |
|
Autor |
Zpráva |
Lopez Puma God
Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 1079 Bydliště: Praha matka měst a nálad
|
Zaslal: út červen 05, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
ja uz sem psal ze pojedu _________________ Ford PUMA 1,4 16v 90hp panther blackMotordeath
Ford PUMA 1,7 16v 125hp Red Dragon provoz naE85 zatím bez problemu;)new informace E85 již ujel 10000!km a stále jezdí jen mezi 3-4 tis otáčkami je výkonnostní propad a při studeném startu je potřeba nechat motor cca 5min.ohřát jinak se dusí taky nejede víc jak 200km/h ale zrychlení z nuly je rychlejší. |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: út červen 05, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
oficialne oznamuju: nejedu
duvody: setrim penizky na brzdy.. muselo by se stat neco zasadniho abych zmenil rozhodnuti.. ale kdo vi .. treba me neco presvedci :) _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Elton Puma Racer
Registrace: 6.3. 2006 Příspěvky: 973
|
Zaslal: út červen 05, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|
já to mám stále v plánu.. četl jsem diskuzi na fordfans a chci vidět jak se perou fiatáři s fordisty..
budu se jen dívat, protože nepotřebuju pěsti k tomu abych věděl, že na světě existuje jen jeden skutečný výrobce automobilů.. |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 658
|
Zaslal: st červen 06, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
Maw napsal: | Já bych jel taky rád, ale pořád váhám mezi celorepublik srazem Ford a Tuning Party v Hradci | JAK TO vypadá,přikláním se k Tuning...H.K. Je to pro mě blíž,snat tam nějací Pumáci dorazí pojedu ze synem na dva dny ,tak se těším nejen na autí,ale i na _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
|
Zaslal: st červen 06, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
do hradce se budu nejspis tocit v sobotu behem dne na pokoukani.. kazdopadne bacha tam na podnapile polaky ;) bude jich tam jako vzdy MOC _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 658
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 10:52 pm Předmět: TUNING P-HRADEC |
|
|
KDE SE BUDE PARKOVAT-PUMÁCI mysl:na tuningu v H.K. Bylo by fajn,aby nás bylo co nejvíc pohromadě né? _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
|
Zaslal: po červen 11, 2007 5:27 pm Předmět: |
|
|
na parkovisti pro navstevniky :D
nejak mam porad strach z podnapilych polaku.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|
Návrat nahoru |
|
Frostik Puma Racer
Registrace: 31.3. 2006 Příspěvky: 367 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 18, 2007 7:09 am Předmět: |
|
|
to dremcatchers : jedem na 100 % (i když bude špatný počasí), ale jen na sobotu _________________ AUDI TT 1,8T quattro 225HP/280Nm
ex. Puma 1,7 VCT ... 144 HP
úpravy :
- přímé sání K&N, svíčky DENSO Iridium Power
- PIPER FastRoad + vylehčená řemenice PIPER (exhaust)
- laděné svody a výfuk
- úprava hlavy + leštěné kanály
sprint 400 m = 15,54 sec |
|
Návrat nahoru |
|
dreamcatchers Puma Driver
Registrace: 21.4. 2007 Příspěvky: 185 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 18, 2007 10:26 pm Předmět: |
|
|
To : LAIZIOLKA , LOPEZ, ELTON, FROSTIK: tak koukám že nebudu sám v Kameni. A jedna taková otázečka koukám že jsme skoro všichni z Prahy jen elton z MB. Co kdyby jsme si udělali svojí kolonu? a na Eltona by jsme někde počkali? Jestli nejste proti a chtěli by jste jet takhle všichni pospolu tak by jsme se na tom mohli domluvit CO VY NA TO? _________________ Ford puma 1,7 16V limited edition Mc QUEEN vyrobeno 300 ks ale nic limitovanýho jsem nenašel moje je 31. lehký tuning
PRODÁNO teď se vozím v Mondeu combi r.v. 98 1.8 16V; r.v.03 2.0 TDCI; r.v. 10 2.0 TDCI
DIAGNOSTIKA NA VOZY FORD |
|
Návrat nahoru |
|
Frostik Puma Racer
Registrace: 31.3. 2006 Příspěvky: 367 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út červen 19, 2007 1:10 pm Předmět: |
|
|
to dremcatchers :
- jak už jsem psal na předchozí stránce - jedu už z chalupy (Tábor) přímo na letiště a ne z Prahy
... jestli chceš můžem na sebe počkat u odbočky na letiště (nebo v nějaký vesnici poblíž) a všichni tam přijet společně
(já mám v plánu trasu Tábor-Chýnov-Obrataň atd. ... počítám totiž, že zase netrefím tu výpadovku z Tábora )
... zkus něco navrhnout _________________ AUDI TT 1,8T quattro 225HP/280Nm
ex. Puma 1,7 VCT ... 144 HP
úpravy :
- přímé sání K&N, svíčky DENSO Iridium Power
- PIPER FastRoad + vylehčená řemenice PIPER (exhaust)
- laděné svody a výfuk
- úprava hlavy + leštěné kanály
sprint 400 m = 15,54 sec |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1972 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: út červen 19, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
cau lidi tak já jedu na 50% taky. Kdyz mi posle Lopez nebo nekdo jinej cislo tak v patek upresnim jestli na me mate cekat ve Voticých u Shellky ( proste tam co posledne kdyz jsme jeli na puma sraz ) _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Lopez Puma God
Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 1079 Bydliště: Praha matka měst a nálad
|
Zaslal: st červen 20, 2007 10:28 am Předmět: |
|
|
ja pojedeu z humpolce přenocuju u brachy takže sorry ale protentokrat se kolony nučastním sejdem se až tam
johnik:doufam že ti to vyde tady je tl ale asi ti bude k ničemu když nejedu v koloně:774259313 _________________ Ford PUMA 1,4 16v 90hp panther blackMotordeath
Ford PUMA 1,7 16v 125hp Red Dragon provoz naE85 zatím bez problemu;)new informace E85 již ujel 10000!km a stále jezdí jen mezi 3-4 tis otáčkami je výkonnostní propad a při studeném startu je potřeba nechat motor cca 5min.ohřát jinak se dusí taky nejede víc jak 200km/h ale zrychlení z nuly je rychlejší. |
|
Návrat nahoru |
|
Laizionka Puma Driver
Registrace: 12.12. 2006 Příspěvky: 243
|
Zaslal: st červen 20, 2007 10:38 am Předmět: |
|
|
Tak co se tyka casu a naplanovani jela bych a to z prahy nebo kousek od MB, ale spis z phy. Jediny problem, psouni se berou jako deti, takze tam smeji taky, ze jooo |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1972 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: st červen 20, 2007 2:57 pm Předmět: |
|
|
cokla muzes vzit pokud si mu ostrihala drabky _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Laizionka Puma Driver
Registrace: 12.12. 2006 Příspěvky: 243
|
Zaslal: st červen 20, 2007 3:08 pm Předmět: |
|
|
johnik: jasny, vezmu si ho odpoledne do parady
p.s.: jinak pravdepodobne taky pojedu kousek od MB - Eltone, pokud jedes, dej vedet, zebychom se nejak srazili nebo ti v patek callnu |
|
Návrat nahoru |
|
|