Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Laizionka Puma Driver
Registrace: 12.12. 2006 Příspěvky: 243
|
Zaslal: po červen 04, 2007 4:55 pm Předmět: Cestování |
|
|
Mam v plánu příští léto vycestovat do Recka. Neustále to odkládám, vzhledem k nakupu aut odkladam na pristi leto Napadá vás něco, na co by si člověk měl dát majzla u 4tis trasy? Olej? Nebo něco dalsiho? Když nepocitam rozumove uz jste někdo do recka jel?
Pripadne kam jste nejlepe s pumou cestovali? a vase spolecne utrapy ci naopak dobre zkusenosti? |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: po červen 04, 2007 5:50 pm Předmět: |
|
|
ja se tohle leto chystam do anglie na tyden a kousek skrz kamose co tam ma zavody, beru s sebou hlavne povinnou vybavu jako treba hever (ten sem rok nevozil), pak urco flasku oleje a chladici smesi, a pak nejake udelatko kdyby se mi rozpadl ten ventil jak se tady rozpadava vsem tak at mam ty hadicky aspon jak spojit, toho jedineho se bojim.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Bill Puma Owner
Registrace: 22.4. 2007 Příspěvky: 66 Bydliště: Brno-venkov
|
Zaslal: po červen 04, 2007 8:37 pm Předmět: |
|
|
to SiD: Kterej ventil se rozpadava vsem? posli pls link na forum abych si neco procetl. diky
mod.edit: mas to na pm |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 658
|
Zaslal: po červen 04, 2007 9:39 pm Předmět: Cestování |
|
|
Pokut tvá Pumí zvládá Prahu. Zvládne cestu kolem světa v poho. Všechny přípravy co by.kdyby,jsou naprt.Když se něco pos....tak vždy to,co určitě nemáš.Mé skušenosti-itálie a Rakousko+atd.Nářadí,v káždém případě+štěstí. _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
dreamcatchers Puma Driver
Registrace: 21.4. 2007 Příspěvky: 185 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 04, 2007 10:50 pm Předmět: |
|
|
to Sid to by mě taky zajímalo jaký ventil?! jsemz toho nesvůj a doufám že se mi už nerozpadl _________________ Ford puma 1,7 16V limited edition Mc QUEEN vyrobeno 300 ks ale nic limitovanýho jsem nenašel moje je 31. lehký tuning
PRODÁNO teď se vozím v Mondeu combi r.v. 98 1.8 16V; r.v.03 2.0 TDCI; r.v. 10 2.0 TDCI
DIAGNOSTIKA NA VOZY FORD |
|
Návrat nahoru |
|
Elton Puma Racer
Registrace: 6.3. 2006 Příspěvky: 973
|
Zaslal: po červen 04, 2007 11:11 pm Předmět: |
|
|
ventil topení, je za přepážkou v motorovém prostoru a vedou k němu dvě stejný hadice.. měl jsem ho venku cca 10x, tak vím o něm všechno.. |
|
Návrat nahoru |
|
dreamcatchers Puma Driver
Registrace: 21.4. 2007 Příspěvky: 185 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 04, 2007 11:21 pm Předmět: |
|
|
Aha tak ten jsem měl už taky venku a i rozebranej tak dobry to už mam za sebou _________________ Ford puma 1,7 16V limited edition Mc QUEEN vyrobeno 300 ks ale nic limitovanýho jsem nenašel moje je 31. lehký tuning
PRODÁNO teď se vozím v Mondeu combi r.v. 98 1.8 16V; r.v.03 2.0 TDCI; r.v. 10 2.0 TDCI
DIAGNOSTIKA NA VOZY FORD |
|
Návrat nahoru |
|
Hydrovar Puma Owner
Registrace: 8.3. 2007 Příspěvky: 86 Bydliště: Znojmo
|
Zaslal: út červen 05, 2007 8:47 am Předmět: |
|
|
jejda, to by mne taky docela zajímalo, jdu kouknout, zda o tom tady není někde nějakej thread v jiném fóru, abych zjistil, zda mne to taky nečeká, nebo už nepotkalo, je pravda, že topení si u mne dělá co chce, půjčil jsem tátovi auto v březnu na cestu do Jihlavy a přijel zmrzlej a nas*anej, že prý mi to netopí ...
Edit: Tak už jsem to našel a všechny příznaky se shodují, sakryš .. asi mne čekají další výdaje a chvilka práce u které si určitě s chutí zanadávám _________________ 1,4 ZETEC SE, r.v. 98 |
|
Návrat nahoru |
|
Laizionka Puma Driver
Registrace: 12.12. 2006 Příspěvky: 243
|
Zaslal: út červen 05, 2007 10:58 am Předmět: |
|
|
jasny, ze se neda planovat co by kdyby, spis jen zkusenosti s delsim cestovanim vubec, jak to zvladaj tyhle selmicky :)jen asi jeste prijit na to, jak v tou aute mit dejchatelno, kdyz nemam klimu :Djak je mensi, tak je to s tim vedrem podle mne horsi teda to chudak pes asi muze zapomenout na cestu k mori |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: út červen 05, 2007 2:05 pm Předmět: |
|
|
tak jelikoz na ventil je vic dotazu, tak je to ten jak psal elton:
http://www.ford-puma.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=6077#6077
tady je k nemu thred, puvodni dotaz nevim jak znel ale je tam na obrazku (teda jeste pred vikendem byl)
jinak olej, chladici smes a dalsi veci se daj vzdy po ceste sehnat.. bez klimi se da taky jet, ja osobne bez ni jezdim kdyz jedu jenom po meste, to mam radsi otevrene okno, klimu az na rychlou jizdu
ohledne toho ventilu tak MAd mi vypravel co ho potkalo, ti co maj vymeneno si myslim ze sou v pohode.. ale ja pokud pojedu zahranici nekam tak urcite s sebou beru nejakou spojovaci blbost kterou bych ty hadicky aspon spojil.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Hydrovar Puma Owner
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 8:25 am Předmět: |
|
|
Spojovací blbost? To mě celkem zajímá, páč jsem se včera rozhodl, že vyrazím poslední týdem června s Pumou do Chorvatska. Pokud bych do tý doby nestihl vyměnit ten ventil, tak by mne zajímalo, jaký je vnitřní průměr tý hadičky (vnější spojovacího niplu) _________________ 1,4 ZETEC SE, r.v. 98 |
|
Návrat nahoru |
|
MAd Puma Boss
Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 9:00 am Předmět: |
|
|
Vyfotím a přeměřím tu "věc", která zachránila mě _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydrovar Puma Owner
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 9:32 am Předmět: |
|
|
Jen pro zajímavost ... pokud to proklemuju naostro bez ventilu, tak nebudu topit ani chladit a do kabiny mi půjde horkej vzduch z prostoru motoru? _________________ 1,4 ZETEC SE, r.v. 98 |
|
Návrat nahoru |
|
MAd Puma Boss
Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 10:49 am Předmět: |
|
|
Ne, nebudeš jen topit. Na funkci klimatizace to nemá vliv. _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydrovar Puma Owner
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
hm, ale já nemám klimu .. doufám, že se po cestě do Chorvatska neupeču ... no každopádně ventil je objednanej a v úterý bude doma. Pojede se mi o něco klidněji _________________ 1,4 ZETEC SE, r.v. 98 |
|
Návrat nahoru |
|
|