Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Matěj Puma God

Registrace: 22.6. 2006 Příspěvky: 1093
|
Zaslal: po duben 23, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
nezapomente na foceni kalendare (tady jsou terminy)
1. 22.7.
2. 29.7.
3. 5.8.
pak vam nevyjdou prachy nebo nebudete mit cas a mame po kalendari.. _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
Maw Puma Driver

Registrace: 7.7. 2006 Příspěvky: 347
|
Zaslal: po duben 23, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
.
Naposledy upravil Maw dne po únor 22, 2010 1:15 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God

Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: po duben 23, 2007 8:19 pm Předmět: |
|
|
matador tuning party v HK ber cert.. zas tam bude mega polaku.. tam jestli pojedu tak s tatkou se jenom podivat v sobotu, kotatko bych nechal uplne doma..
ten celoevropskej je 13-15.7 - presne pulka ;) _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Maw Puma Driver

Registrace: 7.7. 2006 Příspěvky: 347
|
Zaslal: po duben 23, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
.
Naposledy upravil Maw dne po únor 22, 2010 1:15 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: út duben 24, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
já ani nevim kde je a stejně bych tam asi nejel _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Laizionka Puma Driver

Registrace: 12.12. 2006 Příspěvky: 243
|
Zaslal: út duben 24, 2007 10:28 am Předmět: |
|
|
ja bych taky rada nekam prijela, protoze mi to taky nevyslo, kazdopadne 2.6. uz me ceka poradna velka oslava narozek, kterou jsem uz prislibila, takze to taky nemuzu, kazdopadne by mozna stalo za to se opravdu dohodnout na fordacky sraz a jet na nej vetsina...vubec bych to nevidela jao spatny napad, pokud tedy neuprednostnujete souromniceni  |
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer

Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: út duben 24, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
Ja osobne si vyclenim cas a finance na kalendar a pak na konci leta nebo zacatek podzimu na nejaky ten pripadny sraz podobny tomuhle co byl, takze predem se chci omluvit, kdyby byl nejaky ted jeste v lete za neucast.
PS.: Pak to Vysoke Myto vubec nezni spatne  |
|
Návrat nahoru |
|
Marcus Puma Owner

Registrace: 14.2. 2007 Příspěvky: 49 Bydliště: Beroun
|
Zaslal: út duben 24, 2007 1:13 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, sraz se mi líbil, až na to že sem musel do pneu servisu nechat zpravit obě levá kola. Naštěstí to bylo jen za 200 kč což sem byl mile překvapenej.
Další sraz beru určitě, ale byl bych pro někdy v srpnu. To Vysoké Mýto zní fakt dobře.
 |
|
Návrat nahoru |
|
Timebuster Puma Owner

Registrace: 10.4. 2007 Příspěvky: 43 Bydliště: Olomouc
|
Zaslal: út duben 24, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
Olomouc je 250 Km - rozumim pro studenta je to dost, ale kdyby tak to bude stejne asi az v druhe puli. uvidime. |
|
Návrat nahoru |
|
Anubis Puma Driver

Registrace: 4.10. 2006 Příspěvky: 486 Bydliště: Ostrava - Svitavy
|
Zaslal: út duben 24, 2007 5:23 pm Předmět: |
|
|
Na častějších srazech nevidím nic zlýho - pokud tam budou fajn lidi jako na tom posledním, tak se už těším. Jenže když bude co druhej měsíc, tak jsem zvědavej, kdo bude mít co novýho na autě abychom to okoukli.  _________________ Moje úpravy: www.vmtuning.blog.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
FRANTIŠEK Žák Puma Owner

Registrace: 17.1. 2007 Příspěvky: 24 Bydliště: %Ceské Budějovice
|
Zaslal: út duben 24, 2007 5:43 pm Předmět: sraz |
|
|
Já souhlasím z anubisem,na srazu byla pohoda a skvělý lidi ale chce to nějáky sraz třeba dvoudení abychom vše stihly a bude to uplná paráda,jde ovšem jen o doumluvu mezi námi? |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:38 pm Předmět: |
|
|
Anubis napsal: | Na častějších srazech nevidím nic zlýho - pokud tam budou fajn lidi jako na tom posledním, tak se už těším. Jenže když bude co druhej měsíc, tak jsem zvědavej, kdo bude mít co novýho na autě abychom to okoukli.  |
každej měsíc je hovadina. reálný je tak 2x do roka to se i slezem, pokud bude hezký počasí.  _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Matěj Puma God

Registrace: 22.6. 2006 Příspěvky: 1093
|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:40 pm Předmět: |
|
|
každej mesic se mi zda moc casto ale 4x do roka uz je to podle me OK _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God

Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: út duben 24, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
no myslim ze je celkem jasne ze i kdyby to bylo kazdej mesic tak by se malo kdy sjelo dost lidi.. kdyz je to jednou za cas tak si ty lidi udelaj skrz to i cas.. pres zimu to je celkem taky zabite.. myslim si ze to dopadne tak 3x za leto, ted byl jeden, olmik bude druhy ktery bude poradat nekdo jiny a pak na konci zari pred zacatkem skoly az se vsichni vratime z dovolenych tak bude nejspis dalsi.. a pak uz bude zima _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Anubis Puma Driver

Registrace: 4.10. 2006 Příspěvky: 486 Bydliště: Ostrava - Svitavy
|
Zaslal: st duben 25, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
Tak to se teda pustim do úprav až na zimu, protože jinak bych kvůli rozebranýmu autí nemohl přijet.  _________________ Moje úpravy: www.vmtuning.blog.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
|