Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Maw Puma Driver

Registrace: 7.7. 2006 Příspěvky: 347
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 1:27 pm Předmět: Topic o mém autu |
|
|
.
Naposledy upravil Maw dne po únor 22, 2010 1:31 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned

Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 658
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 4:52 pm Předmět: Re: Topic o mém autu |
|
|
Já jsem pro. JÁ i,jak si myslím většina jak se říká,nesmrdí korunou,Proto jakákoliv drobnost,úpravička,píč....ka,vylepšení, za co nejmenší náklady potěší.Vím,že je mezi námi mnoho šikulů,kteří se rádi podělí o své, vychytávky atd.
Toť názor můj a věřím i většiny. _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God

Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
mno napisu sem co jsem psal i mawovi uz..
tohle sem uz koukal na foru tigra klubu a navrhoval sem to i MAdovi, bohuzel to bylo ve spatnou chvili, on jel na dovcu ja mel jine starosti, pak jel zase na dovcu a ja taky takze se to vubec neresilo.. verim ze neco na ten zpusob by to mohlo byt ale az po urcitych upravach, ty pokud chce tak at prozradi sam MAd ;) _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Fibicek Puma Driver

Registrace: 7.11. 2006 Příspěvky: 185
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 8:22 am Předmět: Fibi |
|
|
Jsem pro,protože pro mne je taky každá rada nad zlato a každý peníz drahocený |
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer

Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
Ja bych byl take rozhodne pro, neco takoveho nam tady chybi...  |
|
Návrat nahoru |
|
Anubis Puma Driver

Registrace: 4.10. 2006 Příspěvky: 486 Bydliště: Ostrava - Svitavy
|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 8:53 am Předmět: |
|
|
Stopro to uvítám taky - inspirace za pár kaček se hodí vždycky  _________________ Moje úpravy: www.vmtuning.blog.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
MAd Puma Boss

Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 10:11 am Předmět: |
|
|
Prozatím založíme speciální téma na diskuzi o vozech přímo tady ve fóru. Vzhledem k tomu, že návštěvnost strmě stoupá a použitý redakční systém začíná mít obrovské nároky na server, bude nutné vytvořit kompletně nový web. Ten již bude obsahovat diskuzi k uživateli přímo v jeho profilu + dalších milion vymožeností. Bude s tím ale hodně práce a tak to bude muset ještě vydržet na dlouhé zimní večery  _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
jjoe Puma Racer

Registrace: 3.6. 2007 Příspěvky: 510 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 10:36 am Předmět: prehled klubovych aut |
|
|
Mne by se libila jen takova malickost: Co tak dat do fotogalerie slozku Klubove auta a tam by mnel kazdy jen jednu fotografii auta. Bylo by to prehledne, bylo by videt kdo ma asi jake auto a kdyby se neco nekomu libilo tak nema problem se podivat do profilu. Proste jen foto a jmeno. Co vy nato? _________________ už bez Pumy |
|
Návrat nahoru |
|
Maw Puma Driver

Registrace: 7.7. 2006 Příspěvky: 347
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 10:14 pm Předmět: |
|
|
.
Naposledy upravil Maw dne po únor 22, 2010 1:47 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
MAd Puma Boss

Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so únor 09, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
Jistě, bude to součástí nových stránek. _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: ne září 30, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
jsem tu úplně nový a mám pumu (jsem majitelem od 30.9. 2012 - 9:39) ale sekce Club Cars mi tu celkem chybí. původně jsem měl ASTRU G a působil na astra-g.cz foru , tam sekce club cars byla celkem oblíbená lidé v ní psaly co na autě dělaly a diskutovalo se radilo se. Lidé pak třeba s odstupem pár let se podívaly jak se jejich vozidlo vyvíjelo. To mi tu celkem chybí
Jináč se tu budu rozkoukávat a hledat co potřebuju neb žádná puma z druhé ruky není úplně bez chyb. |
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
Club cars nikdo nic? psal jsem moderátorům adminům ale nikdo nebyl schopen mi říct aspoň ne
Vám uživatelům se to nezmlouvá aby měl každý topic o svém voze ? _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
faust54 Puma God

Registrace: 28.10. 2008 Příspěvky: 1350
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 12:48 am Předmět: |
|
|
Kdyz nekdo chce svuj topic o svem aute, tak si ho udela v "pokec a zabava" _________________ Ford Fiesta ST180 red r.2015
VW Golf MKIII Cabrio GTI 8v blue r.93
Ford Puma 1.7 r.99 silwer - EX (crash)
Ford Puma 1.7 r.01 silwer - EX
http://www.youtube.com/watch?v=wzVuQiwFwFA |
|
Návrat nahoru |
|
|