Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tdferda Puma Novice

Registrace: 3.5. 2011 Příspěvky: 2 Bydliště: Bulovka
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 11:08 pm Předmět: Pomoc-nespíná vrtule hladiče a tudíš se přehřívá motor |
|
|
Ahoj poraďte mi prosím někdo,kde mám hledat spínač na vrtuli chladiče u 1,7 92 kw,nemůžu najít žádné čidlo.Motor jsem utopil při povodních-do té doby vše fungovalo jak mělo.Vyměnil jsem motor,vše zapojil,odvzdušnil a nespíná vrtule na chlazení motoru.Prosím poraďte mi,nejsem ještě v Pumě tak zběhlí.Díky TD Ferda.  |
|
Návrat nahoru |
|
Pirocz Puma Owner

Registrace: 28.7. 2011 Příspěvky: 96 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 7:40 am Předmět: |
|
|
A zkoušel si jestli vůbec funguje vrtule? _________________ Minulost je neměnná, budoucnost je nejistá, přítomnost jede smykem. |
|
Návrat nahoru |
|
masterpiece Puma Novice

Registrace: 9.8. 2011 Příspěvky: 18
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 8:58 am Předmět: |
|
|
mne nezapinalo vrtulu a po vymene termostatu sa mi uz zapina..no neviem ci to bude tvoj problem..ale je to moznost.. |
|
Návrat nahoru |
|
tdferda Puma Novice

Registrace: 3.5. 2011 Příspěvky: 2 Bydliště: Bulovka
|
Zaslal: pá srpen 12, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
Pirocz napsal: | A zkoušel si jestli vůbec funguje vrtule? | -Jasně že jo na přímo běží ale nespíná samo,zkusím tedy ještě vyměnit termostat,ale ten na stopro funguje. |
|
Návrat nahoru |
|
VaclavS Puma Driver

Registrace: 18.9. 2008 Příspěvky: 125 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so srpen 13, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
Nedávno jsem s Eltonem řešil obdobný problém. Vše vypadalo OK: termostat, relé, kabeláž ale pořád nic....mno a nakonec to byla kostra, která vypadla kousek od levého světla  _________________ StefanVaclav.humanart.cz |
|
Návrat nahoru |
|
Pedro662 Puma Owner

Registrace: 7.9. 2010 Příspěvky: 68 Bydliště: Kosice
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 5:42 am Předmět: |
|
|
vymen uzaver nadoby chladiacej kvapaliny. Alebo aspon skontroluj ci nieje prasknuty. |
|
Návrat nahoru |
|
|