Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
janicka Puma God

Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
juuu...to vytvareni komunit se mi libi
konecne by jsme mohli zverejnit vsechny "zmrdy" ...narazim na nas zmrd team-rozhodne nechci nikoho urazet zasveceni vedi a novacci casem pochopi  _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
yoshi Puma Owner

Registrace: 25.8. 2009 Příspěvky: 73
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
Ani pre mňa nie je problém prispieť na dobrú vec, lebo pre mňa ako majitela pumy je tento web vynikajúca vec. Nejakému novému faceliftu sa nebránim, ale určite by som zmenil to, aby bola registrácia spoplatnená, aby sem písali naozaj len ludia, ktorí majú radi pumu. Myslím si, že kto vlastní auto, tomu 10-20€ ročne nemôže chýbať. _________________ Ford Puma 1,4 1998
Audi Q5 2,0 TFSI 2014 |
|
Návrat nahoru |
|
redgoblin Puma Racer

Registrace: 2.10. 2006 Příspěvky: 677 Bydliště: Praha (Nová Paka)
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
yoshi: Právě bych řekl, že bude chybět. :c)
Osobně nejsem pro poplatky (to neznamená, že bych neplatil), jen pro příspěvek na nový web, ale pokud by byli zdarma tak to pozbývá významu. V tom případě bych viděl přípěvek na zaplacení hostingu. :c) _________________ www.sportovniturnaje.cz
www.mazoretky-np.ic.cz
www.copyshop.cz |
|
Návrat nahoru |
|
MAd Puma Boss

Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Dámy a pánové, milí kolegové. Po delší odmlce napíšu pár řádek a doufám, že všechny potěším Milouše a jeho další nicky tu už neuvidíte. Myslím, že naprosto zbytečných napadání tu bylo více než dost. Jako jedno z mála fór se tu sdružovala komunita slušných a kamarádských lidí, kteří spolu uměli komunikovat nejen prostřednictvím diskuzních fór, ale hlavně na větších či menších privátních srazech.
Touto cestou bych rád poděkoval moderátorům, kteří odvádějí vskutku skvělou práci (ač se samozřejmě nemohou zavděčit všem) a vyzývám aktivní členy, kteří mají pár volných chvil, aby se ozvali SiDovi a pomohli nám s moderováním.
Zároveň bych Vás rád ubezpečil, že tyto stránky mám nadále v úmyslu podporovat a vyjít vám vstříc s požadavky na novou funkčnost. Požádal bych tedy všechny, aby se vyjádřili, co jim na současném webu vadí, co by chtěli vylepšit a změnit. Případní zájemci (grafik, kodér, php skriptař) o pomoc se prosím hlaste přímo mně přes PM. _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
Hoky Puma Owner

Registrace: 11.9. 2013 Příspěvky: 71
|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
Chlapci vy tu nikde nemáte sekci ? Naše Pumy" nebo něco takového? kde by se daly přestavit naši mazlíčci? Jsem asi slepej  |
|
Návrat nahoru |
|
Zdeny Puma Racer

Registrace: 28.10. 2009 Příspěvky: 681 Bydliště: Boskovice
|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
Nemáme, chceme  |
|
Návrat nahoru |
|
Hoky Puma Owner

|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:17 pm Předmět: |
|
|
Chtělo by to,to je jediný co mi tu schází přitom to adminům zabere tak 5 minut času Pokud to funguje stejně jako PHP fóra co jsem kdysy zakládal  |
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
To už jsem navrhoval když sem tu začínal. Byl o to nezájem...že prý kdo chce představit pumu tak si dá topic do pokecu.
Takže pak sem to vzdal...
Nicméně teď tu máme Puma bohyni janičku ta by s tím mohla něco udělat ne? _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
Hoky Puma Owner

|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
V pokecu to je naprd,nepřehledný vyhlásíme stávku  |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God

|
Zaslal: pá září 13, 2013 7:10 am Předmět: |
|
|
vyhlaste si co chcete... není zájem, tak není...každý má možnost mít vyplněný profil, kde uvede vše a komu je to málo, má off opic... _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
|
Návrat nahoru |
|
Hoky Puma Owner

|
Zaslal: pá září 13, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
Zajímavý že všechna ostatní fóra maj téma kde si mužou představit svoje auta,co je na tom tak těžkýho to udělat? Zabere to 5 minut,myslím že je dost lidí co by o to mělo zájem a aspon by to bylo všechno po kupě a né rozbordelený po celém fóru.Můj názor  |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God

|
Zaslal: pá září 13, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
a to když ostatní fóra budou mít třeba členské příspěvky, tak je zavedeme taky? za ty roky se tu řešilo už dost takovýhle věcí, spousta se zrealizovala, další skupinka čeká na zrealizování....teď je tu víc důležitějších úkolů...třeba se povedou udělat dřív než plánuju a pak se pohneme zase o kousek dál.... _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
|
Návrat nahoru |
|
|