Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Elton Puma Racer

Registrace: 6.3. 2006 Příspěvky: 973
|
Zaslal: po březen 28, 2011 12:16 am Předmět: Smažte prosím všechny mé příspěvky |
|
|
xxxxxxxxxxxxxxx
Naposledy upravil Elton dne st březen 30, 2011 11:47 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
Milous Puma Driver

Registrace: 4.12. 2008 Příspěvky: 109 Bydliště: Chomutov
|
Zaslal: po březen 28, 2011 8:28 am Předmět: |
|
|
Eltone neplakej jsou to jen zlý lidi,mě tu bude bez tebe smutno....si fakt slušný člověk a spravedlivy...když jsem potřeboval pokaždý si mi pomohl...Eltone Neblázni,Jsme snad Lidi a nák se to vyřeší...Eltone prosím zůstan a myslim to fakt vážně...  |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God

Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: po březen 28, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
Eltone-milous ma pravdu...
a navic-vsude se najde vzdycky par "debilu"...dulezite je, ze zdrave "jadro" se tu drzi dal a ze spolu komunikuji porad stejne...
tim ze odejdes, nevyresis nic...je se idioti zacnou zbavovat normalnich lidi....vim, ze se rika-moudrejsi ustoupi, ale nemuzeme ustopovat takovymhle bezmozkum... _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
redgoblin Puma Racer

Registrace: 2.10. 2006 Příspěvky: 677 Bydliště: Praha (Nová Paka)
|
|
Návrat nahoru |
|
faust54 Puma God

Registrace: 28.10. 2008 Příspěvky: 1350
|
Zaslal: po březen 28, 2011 9:21 am Předmět: |
|
|
Eltone, nerozciluj se nad debilama a zustan..., sapostu lidi te tady chce a respektuje... _________________ Ford Fiesta ST180 red r.2015
VW Golf MKIII Cabrio GTI 8v blue r.93
Ford Puma 1.7 r.99 silwer - EX (crash)
Ford Puma 1.7 r.01 silwer - EX
http://www.youtube.com/watch?v=wzVuQiwFwFA |
|
Návrat nahoru |
|
pumik Puma Novice

Registrace: 10.1. 2011 Příspěvky: 12
|
Zaslal: po březen 28, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
Tak ze tento prispevok bude od teba som naozaj necakal. Dufam, ze na Pumky nezabudnes a stale sa im budes venovat. Pridam si ta medzi kontakty. Inak musim povedat ze mas aj pravdu. Chodim na anglicke forum a tam mi to pride trochu "zivsie a lepsie naladene". |
|
Návrat nahoru |
|
Jonage Puma Driver

Registrace: 23.2. 2010 Příspěvky: 212 Bydliště: Jablonec nad Nisou, Praha
|
Zaslal: po březen 28, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
Eltone, já se taky přimlouvám... Spíše lidi kteří se naváží do jiných by osud měli odejít. A vůbec ti kteří pomlouvají nebo zpochybňují tvé zkušenosti.
Skutečných odborníků na pumy tady moc není, tak co si kdo dovoluje. A vůbec, chce to nadhled a nad takovými se jen pousmát. Od toho by měl zakročit moderátor fóra a takovéhle útoky odstranit, ban a je to.
Vykašli se na ně, je fakt že komunita se mění, lidi přicházejí a odcházejí.. Ale stále to tu žije, denně je tu mnoho nových příspěvků, žije to.
Přichází nová sezóna a mě puma dělá velikou radost, jak se mi líbí.. A když jí protáhnu po okreskách, mám najednou dobrou náladu.
Tak se s ní taky projeď, a zůstaň tady kvůli sobě a protože tady je ještě spousta lidí, kteří jsou rozumní, slušní, ochotni se podelit o svoje zkušenosti a úpravy a vděční za každou radu. |
|
Návrat nahoru |
|
PUMAra Puma Driver

Registrace: 4.6. 2010 Příspěvky: 375 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po březen 28, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
jj jak píší lidi přede mnou! zůstaň tu a z těch debílků si nic nedělej i když chápu, že co ti nekdy napíšou múže nas*at, jak píše Jonage- v určitých situacích by měli zasahnou admini a banovat jim IP adresu a nic z toho se stát nemuselo podle mě si fér a já ti na PM psát budu a kdyžtak mám v telefonu tvé číslo a klidně si mohl být konkrétnější a pár hříšníku nám vyjmenovat  |
|
Návrat nahoru |
|
VaclavS Puma Driver

Registrace: 18.9. 2008 Příspěvky: 125 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po březen 28, 2011 10:16 am Předmět: |
|
|
Tak to je smutné, snad si to necháš ještě projít hlavou, protože jinak vyšleš signál že ty hovada vyhráli ...
Nechápu když se někomu nelíbí tržní cena Tvého know-how + ohromný sklad součástek tak proč nejdou jinam nebo si to sami nezkusí, ale tak je docela chybou počítat s logickým myšlením některých jedinců.
PS: S těmi podložkami zatím nevím, pač ještě ani nevím jaká kola hodím na léto. Až budou ta cinknu... _________________ StefanVaclav.humanart.cz |
|
Návrat nahoru |
|
ttoomm Puma Driver

Registrace: 16.2. 2008 Příspěvky: 415
|
Zaslal: po březen 28, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
ja problem vidim v poklesu ceny pum v poslednim tak roce a pul, kdy se daji bourany a rezavy pumy koupit za hodne nizky ceny, coz zpristupnilo pumy dementum kterejm kouka slama z bot ale machrujou tady jak nejvetsi znalci coz ma za nasledek vyse popsany problemy a spatnou atmosferu
jedina moznost podle me je takovyhle individua proste ignorovat a nehadat se s nima, kdyz napise nekdo s trema prispevkama nejakej urazejici comment tak se s nim proste nehadat, nereagovat.... |
|
Návrat nahoru |
|
BOY-C Puma Owner

Registrace: 14.11. 2008 Příspěvky: 30 Bydliště: SABINOV
|
Zaslal: po březen 28, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
ELTONE je tu strasne vela ludi ktorym si pomohol a bola by naozaj skoda keby si prestal davat svoje rady a postrehy na tomto fore. myslim ze iba malo ludi ma taky vztah k PUME ako mas ty.... zostan ak mozes |
|
Návrat nahoru |
|
redgoblin Puma Racer

Registrace: 2.10. 2006 Příspěvky: 677 Bydliště: Praha (Nová Paka)
|
|
Návrat nahoru |
|
bedo Puma Owner

Registrace: 2.1. 2008 Příspěvky: 87 Bydliště: Slovensko
|
Zaslal: po březen 28, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
Když tu tak čtu tyto príspevky, tak mne to ujištuje v jednom. Nespokojených a hlupákov sa vždy najde dosť. Keď pomôžeš, je málo ľudí, ktorí to dokážu oceniť.
Kedže som asi už v súčasnosti najstarší majitel Pumky na Slovensku, tak o tom viem svoje.
Nemá cenu odchádzať z klubu proto, že Te pár lidí naštvalo. Myslím si, že o nich víme svý a asi sa vždy taký nájdu.
Tí, čo vedia, čo si pre nás udelal a že sa na Teba dá spoľahnúť je dosť a videl si ty reakcie. |
|
Návrat nahoru |
|
pumAvatar Puma Racer

Registrace: 4.11. 2008 Příspěvky: 688 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: po březen 28, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
Docela te chapu. Taky jsem uz v jednu chvili chtel prestat tohle forum uplne navstevovat.
Naprosto souhlasim s ostatnima clenama, nemelo by se jim ustupovat.
A souhlasim i s ttoommem. Az me desi, ze Puma, za tu ne uplne dlouhou dobu, se da sehnat 3x levneji...
Myslim ze by nebylo vubec naskodu. Udelat cistku v clenech, resp. klidne zpoplatnit clenstvi nejakym prispevkem na chod. Stovka nebo dve rocne nikoho nezabije a leckdo si uz rozmsli, jest-li si nepujde delat srandu radsi nekam jinam, kde najde svoje inteligencni (jest-li se da vubec o necem takovem v jejich pripade mluvit) vrstevniky, co by meli chut se s nim hadat. _________________ Puma is my Avatar! - "Řidič si nevybírá auto... Auto si vybírá řidiče!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
majsi Puma Driver

Registrace: 10.12. 2009 Příspěvky: 140
|
Zaslal: po březen 28, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
To nieje vobec zly napad. A ludi co by tu vypisovali hovadiny by som rovno banol. A to by si clovek rozmyslel ci pri kazdej novej registracii zaplati poplatok nanovo.
Elton chapem Ta ale ostan a ked nie tak Ta pekne prosim nechaj aspon prispevky ktore si napisal. |
|
Návrat nahoru |
|
|