Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
iska Puma Novice

Registrace: 12.8. 2006 Příspěvky: 13 Bydliště: SEVERNI MORAVA-NOVO JIČÍNSKO
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 6:48 pm Předmět: posledni sraz Tabor/2006 |
|
|
Ahoj zdravim vsechny,mate nejake ty fotky z toho posledniho srazu Tabor???Hledala jsem ale nenasla jsem nic!Rada bych videla a docetla se jak tam bylo?Daji se jeste sehnat ty nalepky na pumu z naseho klubu a tricka nebo privesek na klice od auta a pod. ??Dik.  _________________ ***MOJE MILOVANA PUMICKA*** |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God

Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 10:43 pm Předmět: |
|
|
vzhledem k tomu luxusnimu pocasku jake panovalo v dobe kdy mel byt sraz tak se sraz oficialne presunul na jaro... a pokud se nemylim tak tam nebyl nikdo.. aspon kdo co tady psal.. akorat Matej jel okolo ale az na misto nezajizdel...
staci poradne procist thred o tretim srazu - uz se tam resi jak by mohlo vypadat video ze tretiho srazu.. az bude.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:35 pm Předmět: |
|
|
a ty nálepky taky ještě nejsou takže neměj strach až budou tak se to včas dozvíš _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Jackal Puma Driver

Registrace: 20.11. 2006 Příspěvky: 245 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 11:50 pm Předmět: |
|
|
Podle mě zase tak špatné počasí nebylo , ale jistě každý posuzujeme podle jinejch měřítek. Naštěstí sem se u kamarada den předem podival na net a zjistil že je zbytečné tam jezdit , pokud sem tam nechtěl teda být sám.Docela by mě štvala jízda 320 km na nic. Těšim se teda na jaro a doufam že nam to počasí opět nezkazí , chci si otestovat svího mazlika s nějakou opravdovou konkurencí a ne s nějakým uřvaným Golfem co jich tady u nás jezdí spousta. _________________ Jackal - game ower |
|
Návrat nahoru |
|
Matěj Puma God

Registrace: 22.6. 2006 Příspěvky: 1093
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 3:49 pm Předmět: |
|
|
Skoda no.. Ja uz mel taky vsechno prpraveny a zarizeny.. A pocasi jsem se nebal.. Ten den jsem mel cestu okolo a cesta byla fakt OK, chapu ze to dopredu nikdo nevedel no.. _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
Šotnik Puma Driver

Registrace: 1.3. 2006 Příspěvky: 426 Bydliště: Krkonoše, přechodně Praha
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 5:50 pm Předmět: |
|
|
Nelitujte, akorát byste tam mrzli a neužili si to. _________________ Má puma už vrní pod rukama někoho jiného.
Teď sedlám hondu civic 1,6 sport (model 2004). |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God

Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 6:03 pm Předmět: |
|
|
ja nelituju..
kazdopadne ja mel jet pres vysocinu kde to ok moc nebylo.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
|