Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sajmon.Fenix Puma Driver
Registrace: 7.4. 2006 Příspěvky: 239 Bydliště: Jihlava
|
Zaslal: út září 14, 2010 12:18 pm Předmět: Radar |
|
|
Zdravim, nemate nekdo zkusenosti z fotkama z radaru?? Konkretne co delat, když už přijdou?? _________________ Puma 1.7 ZETEC 92kw
r.v. 1997 |
|
Návrat nahoru |
|
semo1 Puma Owner
Registrace: 18.2. 2008 Příspěvky: 902
|
Zaslal: út září 14, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
he he ZAPLATIT |
|
Návrat nahoru |
|
Lucius Puma Driver
Registrace: 27.10. 2008 Příspěvky: 455 Bydliště: Kosice
|
Zaslal: út září 14, 2010 12:30 pm Předmět: |
|
|
myslim ze ti nic ine neostava ak je tam jasna foto spz. kedysi sa v CR dalo vyhovorit na "osobu blizku" a podobne ale tusim ze uz to neplati... ak je jasne vidno spz tak zaplat _________________ Ford Puma 1,7 VCT 92Kw 1679ccm r.v.1998
Kia Rio 1.4i 71Kw 1399ccm r.v.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God
Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: út září 14, 2010 12:31 pm Předmět: |
|
|
nooo-zkus zajit na magistrat a odvolat se na osobu blizkou(jeste porad to nezrusili ) jinak blizsi info ti k tomu da asi ACE-napis mu SZ _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
PUMAra Puma Driver
Registrace: 4.6. 2010 Příspěvky: 375 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út září 14, 2010 12:37 pm Předmět: |
|
|
Ja tam byl předevčírem ... poradim ti... Na koho je psané auto? Kdo řídil? V kolik cca hodin? Používáš stínítka?... |
|
Návrat nahoru |
|
Sajmon.Fenix Puma Driver
Registrace: 7.4. 2006 Příspěvky: 239 Bydliště: Jihlava
|
Zaslal: út září 14, 2010 12:51 pm Předmět: |
|
|
spz tam videt je, auto je psaný na me, jinak by mi ta fotka asi nepřišla Ale já sem tam celkem šikovne schovanej za zrcátkem, asi půlka obličeje, takže je vidět jen spodek brady a pak od očí víc.
Samozřejmně platit se mi to moc nechce _________________ Puma 1.7 ZETEC 92kw
r.v. 1997 |
|
Návrat nahoru |
|
PUMAra Puma Driver
Registrace: 4.6. 2010 Příspěvky: 375 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út září 14, 2010 1:10 pm Předmět: |
|
|
to jem i jasny ze spz je viddet jinak by ti to nepřišlo.. me de o to že v noci radary fotej ale qalita je na hovno,.. ja byl na policii nedavno a byl jsem vyfocenej v noci se stínítkem kde mi je videt jen brada a řekl jsem že se na fotce nepoznavam a je mi lito ale platit pokutu za nekoho jineho nebudu a poslali me domu a nic sem jim neplatil.. |
|
Návrat nahoru |
|
bublina Puma Owner
Registrace: 23.4. 2009 Příspěvky: 60 Bydliště: Praha-Chodov
|
Zaslal: út září 14, 2010 2:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, stále ještě platí, že nemusíš vypovídat, kdybys ohrozil osobu tobě blízkou a fotka není právoplatný důkaz - prostě trvej na svym, že to nejsi ty... |
|
Návrat nahoru |
|
skier Puma Driver
Registrace: 11.7. 2010 Příspěvky: 395
|
Zaslal: út září 14, 2010 2:40 pm Předmět: |
|
|
pokud tam nejsi průkazně vidět, že jsi to řídil ty, tak to řídila osoba tobě velmi blízká, kterou nechceš ohrozit.
Myslím, že to ani nikdy nezruší, jelikož by přišlo 60% lidí o řidičák |
|
Návrat nahoru |
|
Hudson Puma Driver
Registrace: 28.9. 2008 Příspěvky: 137 Bydliště: Horehledy
|
Zaslal: út září 14, 2010 2:44 pm Předmět: re |
|
|
asi tomu nerozumím,ale co je špatného na tom zachovat se chlapsky a přiznat chybu?ne pak na magistrátu lhát a dělat blbce?
jinak fotka přestupku není hlavní důkaz, je to jen o přiznání se k přestupku.a vymlouvat se na osobu mě blízkou už nejde. |
|
Návrat nahoru |
|
skier Puma Driver
Registrace: 11.7. 2010 Příspěvky: 395
|
Zaslal: út září 14, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
třeba body?
Jinak to stále jde |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1972 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: út září 14, 2010 2:55 pm Předmět: |
|
|
Já byl slušnej a napařili mi za to 5bodů. Navíc mi ta s odpuštěním kr**a do telefonu lhala . Příště až mi zase přijde nějaká rozmazaná fotka s kvalitou za kterou bych se osobně styděl publikovat a rok starý datum vykašlu se jim na to a pošlu laskávě omluvný dopis, že rodina je velká, všichni vypadáme stejně a já momentálně netuším, který z nás to je. Pokud to jedeš vyřizovat osobně, tak už na to bývají připravení a rovnou maj natištěný papír právě o osobě blízké, kterej jim jenom podepíšeš. Pamatuju si, že tam s něčim i vyhrožovali, ale vzhledem k tomu, že tam maj takovej bordel, že mi ztratili řidičák na motorku , tak bych se moc nebál, že na tebe přijdou. _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Hudson Puma Driver
Registrace: 28.9. 2008 Příspěvky: 137 Bydliště: Horehledy
|
Zaslal: út září 14, 2010 2:56 pm Předmět: re |
|
|
jj v zákoně tato formulace stále je,ale záleží na lidech co o tom přestupku rozhoduji jak to budou projednávat.nebot i v zákoně je že majitel auta zodpovídá za případné potíže spáchané osobou mě blízkou. |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1972 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: út září 14, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
Ještě Sajmone napiš kde tě vyfotili? _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
cubec Puma Driver
Registrace: 5.2. 2008 Příspěvky: 374 Bydliště: Karlovy Vary
|
Zaslal: út září 14, 2010 3:10 pm Předmět: |
|
|
Skoro vždy se to dá uhádat...bud slusnej, nebud drzej ani arogantni a poduk nenarazis na magora tak se to da domluvim na osobu blizkou...pokud to bude magor takze je slusne posli do prdele, ze je to osoba blizka, ale nereknes jim ktera a je to... _________________ -=sokolovska-e1-CuB4=-
Ford Mondeo MkIII 2,0 TDci 96kw Liftback(2007)
Ex - Ford Mondeo MkIII 2,0 TDDi 85kw kombi(2002)
Ex - Ford Puma 1,7 92kW
nyní dělá radost přítelkyni člena R.o.u |
|
Návrat nahoru |
|
|