Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
Zaslal: út prosinec 19, 2006 11:40 pm Předmět:
jaj tak uz vim o koho jde i tady na foru..
pro ostatni: vcera sem byl v globusu v brne a cirou nahodou sem zaparcil vedle stribrne pumy, sel sem na nakup pak deset minut pockal a fajn sme pokecali..
no .. projizdka okolo brna nebyla ale jak sem najel na dalnici tak jeden typek v trojkovem golfu chtel zavodit mno.. tak se doufal v to ze nebudou benga a nebyli drzel se fest.. a chvilema sem mu ujizdel o dve tri delky.. pak tam byla 100vka.. tam sem zabrzdil, usmali sme se na sebe a kazdej si jel po svym.. ja na kolej on smer centrum.. nebo kam to vede.. proste spokojenost.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
Zaslal: st prosinec 20, 2006 11:21 am Předmět:
SiD napsal:
jaj no .. projizdka okolo brna nebyla ale jak sem najel na dalnici tak jeden typek v trojkovem golfu chtel zavodit mno.. tak se doufal v to ze nebudou benga a nebyli drzel se fest.. a chvilema sem mu ujizdel o dve tri delky.. pak tam byla 100vka.. tam sem zabrzdil, usmali sme se na sebe a kazdej si jel po svym.. ja na kolej on smer centrum.. nebo kam to vede.. proste spokojenost..
jaj jak z divciho romanu I'm sorry jen mi to nedalo _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Zaslal: st prosinec 20, 2006 12:52 pm Předmět:
nj.. proste rad na silnici blbnu no.. a ten typek na to taky vypadal.. byla to docela fajn zmena oproti tem ostatnim nasranym ridicum co po silnici jezdej.. asi taky nekdo kdo jezdi pro zabavu.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
nj.. proste rad na silnici blbnu no.. a ten typek na to taky vypadal.. byla to docela fajn zmena oproti tem ostatnim nasranym ridicum co po silnici jezdej.. asi taky nekdo kdo jezdi pro zabavu..
jj, projet se jen tak pro zabavu je fajn a muze to byt i dobrej relax a odreagovani, kdyz na nic nemyslis a uzivas si jizdu proste parada...
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 12:24 am Předmět:
2 Ace: jo no.. a nebudes verit ale na tu skolu sem se stejne vyprdl.. a ted sem dosel k zaveru ze to nema smysl.. budu doufat v pul bodu za minulej projekt.. a kdyztak si dam pristi rok predmet znov
a dost OT, dal uz kdyztak PM _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
pro ostatni: vcera sem byl v globusu v brne a cirou nahodou sem zaparcil vedle stribrne pumy, sel sem na nakup pak deset minut pockal a fajn sme pokecali..
no .. projizdka okolo brna nebyla ale jak sem najel na dalnici tak jeden typek v trojkovem golfu chtel zavodit mno.. tak se doufal v to ze nebudou benga a nebyli drzel se fest.. a chvilema sem mu ujizdel o dve tri delky.. pak tam byla 100vka.. tam sem zabrzdil, usmali sme se na sebe a kazdej si jel po svym.. ja na kolej on smer centrum.. nebo kam to vede.. proste spokojenost..
Můj brácha má taky trojkového golfa 1.6 a já mu s 1.4 v pohodě ujedu. Ze začátku to nesl těžce,ale už si zvykl. _________________ Puma -1,4 16V
Registrace: 31.3. 2006 Příspěvky: 367 Bydliště: Praha
Zaslal: čt leden 11, 2007 10:12 am Předmět:
Johnik napsal:
já pracuju v Ulead Video Studio 8.0, podle mě je to ale všechno podobný
souhlas, já mám Pinnacle Studio 10.5 Plus "Titanium Edition", ale jak jsem tak procházel ty desítky a desítky všech možnejch i nemožnejch triků, prolínaček, smyček, L-cutů a J-cutů, tak myslím, že vyberu tak 2, max 3 druhy a spíš se soustředim na přesnej střih a navázání videa i audia + přesnej authoring (ať z toho neni potom nekoukatelnej a nefunkční paskvil)
jo, Johniku, už jsi vyhrabal ten stativ ?
otázka pro všechny účastníky srazu : jak jste na tom s videokamerama, někdo další psal, že vezme kameru taky ?
Jde mi o to, jestli dokážeme "sjednotit" formát, já mám miniDV (analog Hi8 s sebou brát nebudu), a ideální by bylo, kdybych si od ostatních jednoduše vzal kazety z kamer a doma pak všechno v klidu přes svojí kameru nacpal do PC
... pokud někdo náhodou dostal od ježíška kameru s HDD a může s sebou vzít notebook, kam svoje záběry rovnou přetáhne a vypálí, tak by to bylo ještě jednodušší (a předání záběrů z DVD kamery je sranda) _________________ AUDI TT 1,8T quattro 225HP/280Nm
ex. Puma 1,7 VCT ... 144 HP
úpravy :
- přímé sání K&N, svíčky DENSO Iridium Power
- PIPER FastRoad + vylehčená řemenice PIPER (exhaust)
- laděné svody a výfuk
- úprava hlavy + leštěné kanály
sprint 400 m = 15,54 sec
Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 1079 Bydliště: Praha matka měst a nálad
Zaslal: čt leden 11, 2007 2:16 pm Předmět:
jo tak az bude nakej sraz tak taky beru kameru.Mam ji na minidv kazety a nebude problem kazetku venovat pro dobro nas vsech _________________ Ford PUMA 1,4 16v 90hp panther blackMotordeath
Ford PUMA 1,7 16v 125hp Red Dragon provoz naE85 zatím bez problemu;)new informace E85 již ujel 10000!km a stále jezdí jen mezi 3-4 tis otáčkami je výkonnostní propad a při studeném startu je potřeba nechat motor cca 5min.ohřát jinak se dusí taky nejede víc jak 200km/h ale zrychlení z nuly je rychlejší.
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Fajn. Mám mini DV i stativ. Dělám v Pinnacle, Ulead, Orange atd, ale nejlíp mi sedí Magix protože konvertuje nejrychleji. To je ale otázka zvyku, protože jak píšete je to všechno na jedno brdo. Rozdíly jsou většinou jen v efektech a prostředí. Teda i v rychlosti kovertování. Takže to vemu sebou taky. _________________ Moje úpravy: www.vmtuning.blog.cz
Zaslal: st leden 17, 2007 12:33 pm Předmět:
2Pumička: ty heled ja bych to zatim moc neresil.. jeste neni zcela jasne jestli letos bude zima nebo se bude preskakovat z tohohle podzimu rovnou na leto.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory