| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
misakxt Puma God

Registrace: 7.8. 2007 Příspěvky: 1107 Bydliště: Čáslav
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
já kupuju ten divinol za 750Kč 5 litrů už několik let a naprostá spokojenost.mlaská si ve focusu i v pumě. _________________ Ford Puma 1.7 silver
Ford Focus 1.6 silver 3dv.lpg
|
| Návrat nahoru |
|
janicka Puma God

Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 8:59 pm Předmět: |
|
|
nooo...zkusim sehnat ten shell co pise s4nch3z
| Kód: | | http://www.moto-oleje.cz/shell-helix-f-nove-oznaceni-hx7-af-5w-30-pro-ford-5l/produkt-483/ |
za tyhle penize jsem ho objednala hned  _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
| Návrat nahoru |
|
misakxt Puma God

Registrace: 7.8. 2007 Příspěvky: 1107 Bydliště: Čáslav
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
já jsem to taky takhle dělal ale už už to nedělám protože potom člověk potřebuje někdy dolít a objednávat vždycky litrovku je nic moc.podle mě je lepší sehnat značku kdo prodává někdo v okolí a dávatr tam to samé samozřejmě jestli není jiná volba tak proč né  _________________ Ford Puma 1.7 silver
Ford Focus 1.6 silver 3dv.lpg
|
| Návrat nahoru |
|
janicka Puma God

Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
tak vzhledem k tomu, ze moje pumi papa vazne malo a toho 3/4litru na dolevani mi vzdycky stacilo, tak to vyresim timhle 5l kanystrem  _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
| Návrat nahoru |
|
Vajt Puma Driver

Registrace: 25.7. 2009 Příspěvky: 428 Bydliště: Kolín
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
Upřímně řečeno tyhle vaše "problémy" taky nepobírám, olej, který patří do Pumy je na netu za 700 Kč, takže v ceně problém nevidim. A snahou neustále něco vylepšovat metodou pokus omyl Pumě akorát ublížíte . |
|
| Návrat nahoru |
|
Falcon Puma Owner

Registrace: 15.7. 2010 Příspěvky: 65 Bydliště: Louny
|
Zaslal: so srpen 28, 2010 1:43 am Předmět: |
|
|
Tenhle týden jsem měl auto u celkem schopnýho mechanika, zaparkoval jsem ho mezi tři Focusy mk.II (všechny 1.8TDCi, sepsul je nadoraz, už bych si ho nekoupil, never evah).
Rukama mu prošlo dost ZETECů a ZETEC-SE a jediný co může doporučit, je originál olej Ford Formula + olejový filtr Ford Motorcraft. Ostatní díly se dají většinou nahradit jinými výrobci, ale tyhle dvě položky pro tenhle typ motoru považuje za nezbytné. Tak asi tak. _________________ <i>Když mi bylo šest, měl jsem mnoho přání, ale nebyly prachy... Teď prachy jsou a šest je mi pořád.</i> |
|
| Návrat nahoru |
|
|