Registrace: 28.10. 2008 Příspěvky: 315 Bydliště: Praha
Zaslal: so březen 06, 2010 10:46 am Předmět:
A co bude s tema srazama v Hostivari? Je dost lidi z Jizniho mesta co by to meli mnohem bliz nez ten Strahov nebo Letnany.. Proto jsem tu taky tenkrat delal tu anketu a od ty doby se zas stridaj jen Letnany se Strahovem
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
Zaslal: so březen 06, 2010 12:59 pm Předmět:
Tu sobotu uvidim jak to stihnu. Mám bejt na závodech, ale zpět pojedu přes Prahu .
Ohledně Hostivaře, chce to iniciativu. Pajosi, takže co duben vyhovuje ?
Citace:
nerad bych aby se srazy zmenily na nejaky zrani a hrani po hospodach..
Mě se nechce jet do Prahy jenom kvůli tomu, abych postával na parkovišti, proto jsem rád, že se někam i zajde. _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Registrace: 28.10. 2008 Příspěvky: 315 Bydliště: Praha
Zaslal: so březen 06, 2010 1:38 pm Předmět:
Ale jo Johniku.. Ber to kapku s nadhledem, tak jsem to taky myslel..
Jinak co se tyce blbnuti na snehu a jeste v tak hojnem poctu, urcite bych to nedoporucoval! Vetsinou takoveto skupinove masirovani vede jen k bourackam..
S tim Hostivarem nejde jen o me, ale z toho posledniho pruzkumu vychazelo, ze je tu v okoli dost pumek co jeste na zadnym srazu ani nebyly.. Takze tam by dorazili urco driv nez prez celou Prahu..
Je fakt, ze tam ani nemame poradne vymyslene misto tak jeste tedy pockam na leto no.. Ja jen chtel upozornit aby jste take na nas z Jizaku nezapomeli...
Zaslal: so březen 06, 2010 7:17 pm Předmět:
Beru s nadhledem neboj.
Kdyby nebyli v nejmenovaném šopinktsentru na Hostivaři hloupí scházíme se tam. K tomu malýmu parkovišti tu byl i "dost přehledný" plánek jak se tam dostaneš z druhýho konce Prahy. Lopez myslel na všechny tehdejší členy .
Jinak v létě se můžem sejít klidně u Hostivařský přehrady. Co si pamatuju, tak tam půjčovali serfařský prkna. (Na tom jsem se ještě nezabil ). Inline brusle beru, ale jen když mi někdo pujčí 42ky brusle a sličnou slečnu instruktorku, na kterou budu moci padat . _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Tak dnes srazek, tak doufam, ze vas dorazi hodne... v 16:00 Letnany (Tesco-Pumpa) _________________ Ford Fiesta ST180 red r.2015
VW Golf MKIII Cabrio GTI 8v blue r.93
Ford Puma 1.7 r.99 silwer - EX (crash)
Ford Puma 1.7 r.01 silwer - EX
Zaslal: so březen 27, 2010 10:32 pm Předmět:
Omlouvám se, že jsem nepřijel zpět přes Prahu jsem jel až ve 21hod a ještě jsem musel něco jet zařídit. Po ránu jsem potkal na jednu červenou pumičku, tak úplně bez puma srazu jsem nebyl , ale na zastavení atd nebyl čas. Jal jsem pozdě. Nakonec mě na okruhu ještě nakrkli. Tým zaplatí startovný (v ceně je možný příjezd doprovodných vozidel), ale po mě chtěli dalších peníze (170Kč = cena jak na MS ). Přitom se závodí v hobby vrchách. _________________ PumaTrip.webnode.cz
Registrace: 22.4. 2009 Příspěvky: 18 Bydliště: Praha
Zaslal: čt duben 01, 2010 12:20 pm Předmět:
Pajos_ napsal:
A co bude s tema srazama v Hostivari? Je dost lidi z Jizniho mesta co by to meli mnohem bliz nez ten Strahov nebo Letnany.. Proto jsem tu taky tenkrat delal tu anketu a od ty doby se zas stridaj jen Letnany se Strahovem
Jo to bych bral pohybuju se taky mezi Jižňákem a Modřanama
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory