Zaslal: út srpen 25, 2009 10:58 am Předmět: problém s motorom
Čaute, mám taký problém, cez hadičku, ktorá ide od motora do vzduchového filtra, mi naťahalo olej cez filter až za škrtiacu klapku, čo sa dalo som vyčistil (váhu vzduchu, škrtiacu klapku, volnobežný ventil), ale za škrtiacu klapku som sa už nedostal. Všetko bolo mastné od oleja. Motor mi na volnobech dusí, zdochýna, keď sa pohýňam alebo idem na dvojke tak motor trhá, pri vyššej rýchlosti je to bez problému. Rozmýšlam vymeniť voln. ventil a váhu vzduchu. Čo mi poradíte vy?
mod. edit: Presunute zo sekcie Prodam do sekcie Motor
Zaslal: st březen 24, 2010 5:26 pm Předmět: Re: problém s motorom
yoshi napsal:
Čaute, mám taký problém, cez hadičku, ktorá ide od motora do vzduchového filtra, mi naťahalo olej cez filter až za škrtiacu klapku, čo sa dalo som vyčistil (váhu vzduchu, škrtiacu klapku, volnobežný ventil), ale za škrtiacu klapku som sa už nedostal. Všetko bolo mastné od oleja. Motor mi na volnobech dusí, zdochýna, keď sa pohýňam alebo idem na dvojke tak motor trhá, pri vyššej rýchlosti je to bez problému. Rozmýšlam vymeniť voln. ventil a váhu vzduchu. Čo mi poradíte vy?
mod. edit: Presunute zo sekcie Prodam do sekcie Motor
ahoj jak jsi to nakonec vyřešil?mam teď ten stejny problem...
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory