Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
Zaslal: pá říjen 27, 2006 9:39 am Předmět:
Šotnik napsal:
Zima v Krkonoších má své kouzlo, zvlášť když si musim každej tejden vyházet půl metru sněhu, abych měl kde zaparkovat
Jsme sice teď OT.. ale ani na jižní moravě poslední zima nebyla žádný med. Občas jsem měl problém najít auto _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
Zaslal: pá říjen 27, 2006 9:42 am Předmět:
Frostik napsal:
tímto definitivně potvrzuju účast a prosím o doplnění do seznamu přihlášených
Super, dopsal jsem tě na seznam. Pro změnu se mnou to teď nevypadá zrovna nejlíp. Motor se pořád přehřívá. Na středu jsem objednaný do Fordu, tak snad to do konce týdne dají do pořádku, abych mohl přijet ... _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
Zaslal: pá říjen 27, 2006 12:33 pm Předmět:
Johnik napsal:
S předokolkou nezadriftuješ, ty troubo, to ti doma neřekli
Nevim jak se někdo může těšit na zimu - všude ponurá nálada, MHDčko ještě plnější než je teď, plno polochcíplejch, nachcípanejch, rádoby nachcípanjch a do toho ten studenej sníh brrrrr vůbec se o tom přede mnou nezmiňujte a ještě se na to těšit zvrhlíci, že se nestidíte
Nahodou... kdyz je cerstvejch tak deset centaku snehu, tak dame spicha tady u nas na letisti (pro cmelaky a mistni jzd ) rozvalis to tak na trojku a pres rucku to hodis do driftu a uz jdes na jednu stranu, na druhou, zpatky... a uz to ladis jen volantem...
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1974 Bydliště: Za Prahou
Zaslal: pá říjen 27, 2006 3:58 pm Předmět:
Je mi to naprosto jasný, ale já tomu bohužel neříkám drift tak se na mě nezlob pro mě byl drift, když jsme s klukama vzali odepasnýho hundrta ( škoda 100 ) a otačeli jsem se přes plyn na poli popřípadě na většim parkovišti - ručkou jsme to auto "utrhli" a zbytek jízdy bokem jsme drželi plynem, ale s pumou to tou ručkou utrhneš, můžeš pro efekt držet plyn ať lítá sníh ( vypadá to bombově ), ale když jí pak doložíš ( takzvaně dáš za uši ) tak tě zákonitě ty přední kola vytáhnou ze smyku
a proto tvrdim, že se s pumou nedá udělat pořádnej drift a to mi nerozmluvíš
Je mi to naprosto jasný, ale já tomu bohužel neříkám drift tak se na mě nezlob pro mě byl drift, když jsme s klukama vzali odepasnýho hundrta ( škoda 100 ) a otačeli jsem se přes plyn na poli popřípadě na většim parkovišti - ručkou jsme to auto "utrhli" a zbytek jízdy bokem jsme drželi plynem, ale s pumou to tou ručkou utrhneš, můžeš pro efekt držet plyn ať lítá sníh ( vypadá to bombově ), ale když jí pak doložíš ( takzvaně dáš za uši ) tak tě zákonitě ty přední kola vytáhnou ze smyku
a proto tvrdim, že se s pumou nedá udělat pořádnej drift a to mi nerozmluvíš
Sice to Offtopic, ale jenom, aby ste se zbytecne nehadali, rizeny smyk at pretacivy nebo nedotacivy, nebo powerslide, nebo drift atd, teoreticky to same,
muze jse to lisit delkou a spusobem rizeni.. Pristup rizeni je jiny u kazdeho nahonu RWD, AWD, FWD . Ale zakladni princip je stejny.
Pokud si budeme pod slovem drift predstavat sportovni dysciplinu spravne drifting tak jiste tam jse nejvice hodi zadni pohanena naprava u ktere je dlouhy pretacivy rizeny smyk - drift velmi snadne navodit a korigovat.
Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
Zaslal: so říjen 28, 2006 11:09 pm Předmět:
tak koukam ze konecne se tu zacal zase resit sraz a ne drifty
pro JAKUBA: pokud v jedenact je zacatek tak predpkladam ze minimalne dve hodiny se na tom letisti bude.. mozna i vic.. pak presun na jidlo, pokud clen nejsi tak to vubec nevadi.. hlavne at nas tam je vic
co se tyka te pritelkyne/slecny: pritelkyni nemam a slecna kterou bych chtel za pritelkyni je az z opavy a nema se jak ke me dostat, to za prve a za druhe by ji asi ani rodice nepusitli pres celou republiku, pak tu je jeste bud best kamos (ale ten se asi nedostane skrz povinnosti doma) a nebo kamoska.... ale o te zatim nevim vubec nic.. btw: Anubisi jak si na tom?? jedes nebo ne?? vim ze sme se bavili ze pokud bych jel sam a ty nemel auto tak ze bych te bral..
a moje ucast vs. prodej: auto zatim mam takze zatim jedu a odjizdim z pardubic, to uz je 100%, takze doufam ze MeToYou01 prijede do pardubek a jede se mnou a s deadliftem do chrudimi a tam se mel jeste nekdo pripojit?? pamatuju se dobre?? _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Registrace: 5.10. 2006 Příspěvky: 89 Bydliště: Brno
Zaslal: ne říjen 29, 2006 7:54 pm Předmět:
muj prijezd je asi ohrozen, protoze ti *** na mestskym urade neumi delat poradne svou praci. Malem sem plakal kdyz mi tam nejakej primitiv, kteryho platim ze svych dani, vysvetloval, ze tam jsou nato jen ctyri, a ze jsem ve fronte, bo tam uz maji dve auta z dovozu... (pritom v brne to delaji na pockani a to maji mnohem vetsi agendu..)
Pumi dnes vyprsela platnost te prevozky a tak odpociva pred barakem, nez mi daji cesky spzky. Podle toho ignoranta jim to bude trvat celou lhutu = 30 dni :( Snad prehanel...
muj prijezd je asi ohrozen, protoze ti *** na mestskym urade neumi delat poradne svou praci. Malem sem plakal kdyz mi tam nejakej primitiv, kteryho platim ze svych dani, vysvetloval, ze tam jsou nato jen ctyri, a ze jsem ve fronte, bo tam uz maji dve auta z dovozu... (pritom v brne to delaji na pockani a to maji mnohem vetsi agendu..)
Pumi dnes vyprsela platnost te prevozky a tak odpociva pred barakem, nez mi daji cesky spzky. Podle toho ignoranta jim to bude trvat celou lhutu = 30 dni Snad prehanel...
u me to bylo 16dní do podepsní odvolání a pak už do druhýho dne..
Aluna napsal:
To muj milacek se moc tesi a dokonce mi furt pripomina, abych na to prej nezapomnel
snad ji nakonec přemluvim.. _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010
tak Aluna a ja se sejdem na benzince OMV ktera je hned za sjezdem z D1 na Benešov.. Budete tam jeste nekdo?? _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory