Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Beastie Puma God
Registrace: 16.9. 2007 Příspěvky: 1324
|
|
Návrat nahoru |
|
Pajos_ Puma Driver
Registrace: 28.10. 2008 Příspěvky: 315 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
Asi se pletu a budu za vola ja, ale rekl bych, ze to vazne patri na nadrz a nejakej vul si to dal na celni sklo...
|
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer
Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1972 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
Mě to přijde jak dálniční známka. Slovo Tax by tomu i napovídalo.
_________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 12:03 pm Předmět: |
|
|
opravdu to patri tam kam ma, vyuzivaji to hlavne v anglii co sem mel moznost videt osobne.
strkaji se za to listecky o zaplacenem parkovani, je to takovej drzacek aby se ten listek nezfoukl z palubky pri zavirani dveri napriklad.
pripadne tak i pro dalnicni znamky kdyz se nechteji lepit nebo pokud mate nekde predplacene parkovani tak listecek o tom
pokud nekdo cestoval autem do anglie tak urcite potvrdi, neni vyjimkou videt tam i dve tyhle veci nalepene pod sebou, v jednom dalnicni znamka a v druhem hromada listecku od parkovani
a musim rict ze to je dobra vec, urcite to usetri spoustu problemu, policajti tam chodi peclive kontrolovat zaplacene stani a jsem ten pripad kterej nevedel ze ty listecky maji i lepitka ze sli prilepit na sklo nebo palubku a pri zavirani dveri mi listecek spadl dolu, pak sem jenom videl policajta jak mi pise pokutu, dobehl sem k autu, listecek ukazal a rekl ze na miste to zrusit nemuze, takze sem to pak resil na urade a musim rict ze teda to uz zadna sranda. Nastesti se vyresilo a domu uz pak nic neprislo ze bych mel neco platit.. to se asi uvidi az tam budu s autem zase
_________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Drirqy Puma Owner
Registrace: 2.1. 2009 Příspěvky: 61 Bydliště: Košice
|
|
Návrat nahoru |
|
Palenasp Puma Owner
Registrace: 9.8. 2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Banovce n/B
|
Zaslal: po červen 01, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
Presne tak je to doklad o zaplateni "dane" nieco ako PZP za auto a zaroven tam vyznacena platnost, mne sa uz parkrat stalo ze to bolo po platnosti. inak tie male plastove vrecka ti daju na akelkolvek cerpacke zdarma. casto obsahuju logo firmy. takze na slovensku to nevyuzijes. A pouzivaju to aj na motorky. celkom zaujimavo to vyzera.
|
|
Návrat nahoru |
|
Beastie Puma God
Registrace: 16.9. 2007 Příspěvky: 1324
|
Zaslal: po červen 01, 2009 5:12 pm Předmět: |
|
|
Hlavne, že na jednom e-shope písali, že exkluzívny tuningový doplnok do interiéru každého vozidla.
Ani sami nevedia načo to je... dík za info
_________________ aktual. BMW E91 320i ///M
ex. Seat Leon topsport 1.9 ARL 110 kW, red
ex. Ford Focus RS Mk1, 176 kW / 331 Nm, build no.#2090
ex. Ford PUMA 1.7 Zetec - S VCT, 92 kW, Electric Orange |
|
Návrat nahoru |
|
Scary Puma Racer
Registrace: 26.6. 2007 Příspěvky: 645 Bydliště: Bratislava
|
Zaslal: po červen 01, 2009 5:25 pm Předmět: |