Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
deadlift Puma Driver

Registrace: 27.4. 2006 Příspěvky: 162 Bydliště: VC
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 12:28 am Předmět: |
|
|
Sid tak fajn je to teda Tábor v Čechách ? |
|
Návrat nahoru |
|
Anubis Puma Driver

Registrace: 4.10. 2006 Příspěvky: 486 Bydliště: Ostrava - Svitavy
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 6:58 am Předmět: Sraz 4.10. Tábor |
|
|
Dobrá přátelé - koukal jsem do Infomapy a jestli proti tomu nic nemáte, domluvíme se na určitou hodinu v Chrudimi? Cestu tam jsem absolvoval už hodněkrát, a vy to máte kousíček. Pak to jde přes Heřmanův Měštec, Čáslav, Zruč nad Sázavou, Vlašim, Mladá Vožice a Tábor. Je to cca 125km takže i s nečekanýma objížďkama aj. bychom to mohli zmáknout za 2 hodinky. Záleží v kolik máme být na místě - tak 2hod. předem v Chrudimi. Berete to? Doufám jen že nezavolá karosář, že už je volnej - jsem objednanej na prahy, lemy a podběhy (viz sekce karoserie - koroze lemů) To by mě štvalo, páč se těším, a chci ty loga z nerezu. _________________ Moje úpravy: www.vmtuning.blog.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God

Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 11:31 am Předmět: |
|
|
2deadlift: jo je to to v cechach.. kousek za nim je to letiste kde bude srazik..
2Anubis: jop.. myslim ze s chrudimi nebude problem.. zajizdka to je jenom kousek.. takze ja jsem pro tu chrudim.. a s deadliftem sem domluvime nekde v PCE??
jinak na cestu z chrudimi bych pocital vic jak dve hodky.. mapy.cz spocitali ze z pce ze to je 3 hodiny... otazka je jak moc pojedem predpisove mno.. :-/ a jeste otazecka kdyz pojedem takhle kolonka tri aut.. nemate nekdo ty vysilacky?? aby mel prvni a posledni.. kdyby chtel nekdo stavet at se muzem dohodnout.. ja uz dyl premyslel nad tim je kupovat, tak ted by me to konecne dokopalo  _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
deadlift Puma Driver

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 1:16 pm Předmět: |
|
|
klidne Chrudim, SiD nebo jestli chces nekde uz v Pardubkach je mi to jedno. |
|
Návrat nahoru |
|
Anubis Puma Driver

Registrace: 4.10. 2006 Příspěvky: 486 Bydliště: Ostrava - Svitavy
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 2:45 pm Předmět: |
|
|
Vysílačky nemám, ale to zas takovej problém není - máme mobily ne? Nebo se domluvíme na světelnejch signálech - to už je prkotina. Hlavně ať to dopadne, a hlavně mně !!! _________________ Moje úpravy: www.vmtuning.blog.cz
 |
|
Návrat nahoru |
|
deadlift Puma Driver

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 5:15 pm Předmět: |
|
|
No bude sobota tak, provos ok, spise mne zajima pocasi.
Frostik skus zjistit jak to tam aktualne vypada. |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God

Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: so říjen 07, 2006 6:08 pm Předmět: |
|
|
deadlift napsal: | No bude sobota tak, provos ok, spise mne zajima pocasi.
Frostik skus zjistit jak to tam aktualne vypada. |
2Frostik : a kdyz uz tam budes objednej i nejake pekne pocasi  _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Matěj Puma God

Registrace: 22.6. 2006 Příspěvky: 1093
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 7:35 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim s mistem i s datem 4.11. je OK... prijedte vsichni..  _________________ Ford Puma 1,7 VCT 2006-2010 |
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer

Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 8:20 pm Předmět: |
|
|
Matěj napsal: | Souhlasim s mistem i s datem 4.11. je OK... prijedte vsichni..  |
Tak se mnou pocitejte na 99,9999999999999999999999..............% To by se muselo neco hodne vys... Uz se moc tesim... Tam razime s Matejem, nechce nekdo jet snama? Nejspis mame spicha v Ricanech, protoze nemame znamku  |
|
Návrat nahoru |
|
MAd Puma Boss

Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 9:12 pm Předmět: |
|
|
Pokračujte v diskuzi, prosím, zde _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
|