|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Puma_racing Puma Driver
Registrace: 22.3. 2007 Příspěvky: 152
|
|
Návrat nahoru |
|
vet Puma Driver
Registrace: 23.10. 2008 Příspěvky: 468 Bydliště: Strážnice (okr.Hodonín)
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 5:16 pm Předmět: |
|
|
WOW tak to je siiila co se stalo???? a evik je na tom jak?
|
|
Návrat nahoru |
|
Beastie Puma God
Registrace: 16.9. 2007 Příspěvky: 1324
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
To musela byť riadna šupa...čo sa stalo
Puma R.I.P.
_________________ aktual. BMW E91 320i ///M
ex. Seat Leon topsport 1.9 ARL 110 kW, red
ex. Ford Focus RS Mk1, 176 kW / 331 Nm, build no.#2090
ex. Ford PUMA 1.7 Zetec - S VCT, 92 kW, Electric Orange |
|
Návrat nahoru |
|
pumAvatar Puma Racer
Registrace: 4.11. 2008 Příspěvky: 688 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 5:47 pm Předmět: |
|
|
Tak tj hrozne! Doufam, ze se pritelkyni nic hrozneho nestalo a ze se z toho co nejdriv dostane! Drzim palce! Dej pak vedet, jak je na to? Pumy je mi taky lito, ale hlavne at se da do kupy ona a na aute se muze zapracovat pak. Co se vlastne stalo? Vypada to, jako kdyby spadla do prikopu, jak je pomlacena. Jak je na tom auto, pujde dat dokupy? Nektera auta bouracky pritahuji, neco jako karma auta Jestli by ses ji radsi nemel zbavit kdyz rikas, ze ses zrovna vratil od Eltona, co s ni bylo?
_________________ Puma is my Avatar! - "Řidič si nevybírá auto... Auto si vybírá řidiče!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
Mircelo Puma Racer
Registrace: 20.3. 2006 Příspěvky: 642 Bydliště: Čadca,SK (pri Žiline)
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|
no chlape tak tomu hovorim smola... ale dufam ze priatelka to zvladne, drzim jej palce nech sa z toho cim skor dostane...
ked kukam na auto tak je dost zaujmavo pomlatene...
ak budes moct tak napis co sa stalo
_________________ ... Ono to utahne ...
1,4 Zetec SE 98HP+
r.v.: 1998 |
|
Návrat nahoru |
|
Maw Puma Driver
Registrace: 7.7. 2006 Příspěvky: 347
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
.
Naposledy upravil Maw dne po únor 22, 2010 2:06 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
VaclavS Puma Driver
Registrace: 18.9. 2008 Příspěvky: 125 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
Vysypaná boční skla, pomuchlanej předek, ale netknutá střecha. To vypadá jako kdyby se točila na čumáku.
Hlavně ať je přítelkyně v poho, auto se dá buď opravit nebo nahradit.
|
|
Návrat nahoru |
|
Puma_racing Puma Driver
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 6:19 pm Předmět: Crash :-(((( |
|
|
Evik je zatím v nemocnici na kapačkách a musí prodělat hodně vyšetření Na venek má jen pár modřin a naraženin. Snad to bude vše..
Jinak pumička dostala smyk, přes zadek šla na střehu a zpět a skončila v poli.
Jedno okno je stažený, vysypalo se jen to u spolujezdce. Vepředu a vzadu je pavouk...
Jinak auto je K.O.
Musela to být pěkná šupa.
Tak zas mám s Eltonem co dělat.
Jinak už máme vyhlídnutou novou pumičku.
Chtěli jsme mít dvě, no tak ji budu mít jen já no....
Honda půjde pryč
edit:
Pro PUMA AVATAR:
Právě že s pumičkou nebylo nic, u Eltona jsme ji dali do TOP stavu, nový poloosy, pružiny, komplet brzdy a spousty jinejch věcí....
Naposledy upravil Puma_racing dne so listopad 29, 2008 6:22 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
pumAvatar Puma Racer
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
Tak tj fakt smuly kopec
Ale verim, ze Evik se z toho dostane a kdyz na tom s Eltonem zapracujete, tak treba nakonec budete mit oba Pumicku.
_________________ Puma is my Avatar! - "Řidič si nevybírá auto... Auto si vybírá řidiče!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
Puma_racing Puma Driver
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 8:08 pm Předmět: Crash :-(((( |
|
|
Teď mi psala z nemocnice, že už si za volant nechce nikdy sednout,.... podle mě rok max dva a zas bude lítat jako za mlada......
Určitě si pumičku koupíme znovu, já určitě... tohle co vydržela pumička, by nějaká honda nebo jiný auto už bylo na sračku..... Pumička je opravdu bezpečný auto....
|
|
Návrat nahoru |
|
Janina Puma Owner
Registrace: 10.4. 2008 Příspěvky: 37 Bydliště: Horšovský Týn
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 8:26 pm Předmět: Pro Puma_racing a Evíka |
|
|
Ahojky, Pumičky je mi líto, ale jak už bylo řečeno, zdraví a život je přednější a plechy ať vezme čert. Co se týče bezpečnosti Pumky, tak s vámi souhlasím, měli jsme také nehodu, auto na odpis, ale my jen se škokem a nepříjemnými zážitky. Teď už máme novou a jsme s ní zase mooooooc spokojený. Pozdravuj Evíka a že přejeme brzké uzdravení po těle, po duši i na srdíčku. Janina, Lukáš a malá Elinka
|
|
Návrat nahoru |
|
pumAvatar Puma Racer
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
Jsem rad, ze uz je v poho. A jestli se muzu pridat do typovani, tak si myslim, ze do pul roku bude zase na koni... * teda na Pume... Je to totiz navykova vasen
Tj bezpecna asi bude, podle fotek to vypada jen, jako by se v dvaceti km/h zaborila do prikopu a ne na otocky kolem silnice. I kdyz tedy musim uznat, ze je hodne zrizena. Jizni vlastnosti me taky nadchnuly, kdyz jsem si ji nedavno poridil, tak jsem se bal, jake to bude, ale zatim muzu rict vse jen pozitivni! A to uz jsme spolu par tisic kilometru nalitali
|
Návrat nahoru |
|
Macany Puma Racer
Registrace: 13.7. 2006 Příspěvky: 804 Bydliště: Praha
|
|
Návrat nahoru |
|
Puma_racing Puma Driver
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 9:07 pm Předmět: Crash :-(((( |
|
|
To jo je to její první zimní zkušenost....
Tohle se stalo cca v 80-90 -ti km/h, to jako právě koukám, že ta pumička tak vydržela.... Já jsem rozbil Mitsubishi COLT r.v. 1996 a to v 50-ti km/h a z auta nezbylo nic. Tady jde vidět opravdu kvalita zpracování a hlavně bezpečnost.
Navíc jak jsem ji měl teď opravenou, jezdila nádherně...
Už mám u Eltona vyhlídnutou jednu tak to nějak udělám a vezmu si ji a Evik zatím bude bez auta a bohužel si na druhý bude muset našetřit, jelikož jsem ji pumičku dal a nebyla zrovna zadarmo...
Ale jak jsem už několikrát psal a ostatní taky, i když je pumička miláček, je to pořád jen auto oproti lidskému životu, ten už by jí nevrátil nikdo..
|
|
Návrat nahoru |
|
ttoomm Puma Driver
Registrace: 16.2. 2008 Příspěvky: 415
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se k ostatním a přeju brzké vyléčení!!
Jen k bezpečnosti Pumy, čím myslíte že to je, že je Puma "bezpečná" ?Žádný ochranný systém nemá, z nějakýhch extra materiálů bych řekl že taky nebude, já si osobně myslím že je při takovýhle nehodách (příkopy, převrácení atd...) subjektivne bezpečná protože má relativně malou prostklenou plochu, takže je celá karoserie jakoby stabilnější a tužší, prostě jako taková klec, což ale člověku pomůže podle mě jen u výše zmiňovaných nehod, při čelním střetu, třeba podle metodiky NCAP si myslím že by si už zdaleka tak suverénně nevedla, osobně bych tipoval 3 hvězdičky. Hlavně s motorem 1,7 kterého je pod kapotou poměrně plno by to žádná sláva nebyla, motor by šel směrem kabina a následky si už asi každý představit umí...
Píšu to vše jen proto, aby každý nespoléhal na tu často zmiňovanou "bezpečnost" Pumy, vše je relativní...
Naposledy upravil ttoomm dne so listopad 29, 2008 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|