Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sanchenss Puma Owner
Registrace: 2.6. 2008 Příspěvky: 65
|
Zaslal: po červen 30, 2008 10:56 pm Předmět: Jak s kabely do kabiny? PROSIM POMOCT |
|
|
Chlapy prosim poraďtě jak dostanu kabel tenký do kabiny?vim že za baterkou je takova gumova blana, kudy ty kabely dostanu dovnitř, nemůžu ale z auta tu blánu nahmatat když šmátram jakoby za pojistkama směrem nahoru dozadu když sedim v autě, zítra to budu dělat tak prosím poraďte...díky moc
|
|
Návrat nahoru |
|
Mircelo Puma Racer
Registrace: 20.3. 2006 Příspěvky: 642 Bydliště: Čadca,SK (pri Žiline)
|
Zaslal: po červen 30, 2008 11:46 pm Předmět: |
|
|
ja ked som pretahoval kabely do auta cez tu priechodku tak to slo v pohode (ale to asi boli trosku hrubsie kable)...
inak v pohode jednoducho precpi ten kabel cez tu priechodku od motora do kabyny a tlac tam ten kabel a cakaj kedy sa ti nieco zacne objavovat s popod pristrojovky... (pripadne nech ti ten kabel tlaci niekto iny a ty cakaj s rukou pod pristrojovkou kedy ho ucitis... )
_________________ ... Ono to utahne ...
1,4 Zetec SE 98HP+
r.v.: 1998 |
|
Návrat nahoru |
|
R.o.u. Puma Driver
Registrace: 27.7. 2007 Příspěvky: 387 Bydliště: Karlovy Vary
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 1:19 am Předmět: |
|
|
Nevim jak se ti bude zamlouvat muj zpusob, ale ja kdyz jsem tahal kabely k zesilovaci, tak jsem si nabrousil svareci drat, na druhym konci jsem udelal ocko a klestema jsem ten drat pricvak ke kabelu. Z motorovyho prostoru jsem napichl tu pruchodku (nekde u kraje) a natlacil ho do kabiny. Kdyz uz byl videt, tak jsem ho odmotal a svareci drat opet vytahl z motorovyho prostoru, pak protahl zbytek kabelu.
|
|
Návrat nahoru |
|
Aluna Puma Racer
Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 8:57 am Předmět: |
|
|
Ja to delal podobne jako R.o.u. akorat jsem to k tomu dratu pridelal izolackou...
|
|
Návrat nahoru |
|
Lopez Puma God
Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 1079 Bydliště: Praha matka měst a nálad
|
|
Návrat nahoru |
|
sanchenss Puma Owner
Registrace: 2.6. 2008 Příspěvky: 65
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 10:46 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za rady, nakonec jsem si posvítil lampou a z interieru je dokonce na tu blanu vidět, tak jsem do ní udělal dirku šroubovakem a normálně kabel protáhnul, teď to jen zakápnu takovou tou pistolí jak se tam dávaj takový ty patrony silikonový, aby to bylo vodotěsný...
|
|
Návrat nahoru |
|
|