Registrace: 17.7. 2007 Příspěvky: 328 Bydliště: Považská Bystrica, Bratislava
Zaslal: pá červen 27, 2008 2:37 pm Předmět:
pozri sa tam je to urcite... _________________ Ford FOCUS 5D 1,6 16V r.v.2004
PUMA 1,7 VCT r.v.12/1999 - predané
Nissan Almera 3D 1,4 16V 87PS - totálka
-------------------------------
tak som dnes odpojil tu sirenu pod tapecom, pricom zostali blikat smerovky....takze som mohol v pokoji skusat zamykat, odomykat, otvarat a zatvarat dvere...a cuduj sa po tom co som zamkol, smerovky prestali blikat. tak som skusal dalej otvarat a zatvarat a nic. pre istotu som tu sirenu uz nezapojil, vsetko funguje, jedine ostal svietit imobilizer. tak neviem, ci je to preto ze je odpojena ta sirena?
Stala se mi nemila vec. Normalne prijdu k autu, odemknu a ve chvili kdy vezmu za kliku a otevru dvere tak se mi spustil alarm. A nemuzu se toho zbavit. Pomohlo az odpojeni baterky, pak to prestalo houkat. Ale predtim jakmile jsem zamkl a znovu odemkl a otevrel dvere tak to zase zacalo houkat. Zajimavy poznatek je, ze mi slo nastartovat.
Dotaz tedy je, je v pojistkove skrini pojistka, ktera by mi vypnula sirenu alarmu? Chci si s tim zajet do fordu aby mi to opravili, a kdyz pojedu tak mi to bude houkat a blikat, budu vypadat jak kdyz jsem to ukradl.
Registrace: 7.9. 2006 Příspěvky: 890 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
Zaslal: st leden 06, 2010 1:59 pm Předmět:
Není, já to měl to samé... Odešel ti půlměsíc u zámku, co deaktivuje alarm...ale psal jsem to tady už mockrát...stačí trošku hledat... _________________ ************ Ford Mondeo 2.2 TDCi Titanium ***********
*** Ford Puma - motor yamaha 1679ccm, 92kw, 1108kg *** - prodáno
***** YZF R1 - motor yamaha 998ccm, 110kw, 194kg ***** - prodáno
Tak to teď řeším u kamarádky. Jenže nejde deaktivovat ani jedním zámkem a ani druhým klíčem. Dočasně jsem to vyřešil odpojením jednotky alarmu a tím přišel i o centrál. Teď nehouká a nebliká ale dá se stím jezdit zatím než to vyřeším. Hledal jsem pojistky čím to vyřadit dočasně ale marně. Jediná co zabrala je ve skříňce v motorovém prostoru 60A (číslo teď nevím ale je to v návodu k autu). bohužel přestalo fungovat i pár věcí (blinkry, osvětlení interieru, ...) takže ta to nevyřešila. Až to dočasné odpojení té jednotky alarmu co je u pravé spolujezdcovy nohy za koberečkem.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory