Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Veronika-indiracing Puma Owner

Registrace: 16.3. 2008 Příspěvky: 20
|
Zaslal: út březen 25, 2008 10:30 am Předmět: Servisní manuál |
|
|
Ahojte, uživatelskou příručku mám, ale dá se na 1,7 Pumu sehnat servisní manuál? Dá se to někde stáhnout nebo případně od někoho koupit?
Díky  _________________ www.102oktanu.cz |
|
Návrat nahoru |
|
supecek Puma Driver

Registrace: 27.2. 2007 Příspěvky: 119 Bydliště: Kojetín okr.Přerov
|
Zaslal: út březen 25, 2008 12:15 pm Předmět: |
|
|
Pokud vím, na Pumu zatím nikdo nesehnal, ale Puma je z Fiesty a na Fiestu je tohle: Kód: | http://www.moje-kniha.cz/auto-moto/distribuce/ford-ka-ford-fiesta-a-mazda-121-jak-na-to.html | tak to můžeš zkusit. |
|
Návrat nahoru |
|
Veronika-indiracing Puma Owner

Registrace: 16.3. 2008 Příspěvky: 20
|
Zaslal: út březen 25, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
mě jde hlavně o motor...resp. o servisní údaje k motoru  _________________ www.102oktanu.cz |
|
Návrat nahoru |
|
Lopez Puma God

Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 1079 Bydliště: Praha matka měst a nálad
|
Zaslal: út březen 25, 2008 10:58 pm Předmět: |
|
|
koukni se k Macanymu na stranky tam je toho dost ale musis se registrovat
tady PROFIL _________________ Ford PUMA 1,4 16v 90hp panther blackMotordeath
Ford PUMA 1,7 16v 125hp Red Dragon provoz naE85 zatím bez problemu;)new informace E85 již ujel 10000!km a stále jezdí jen mezi 3-4 tis otáčkami je výkonnostní propad a při studeném startu je potřeba nechat motor cca 5min.ohřát jinak se dusí taky nejede víc jak 200km/h ale zrychlení z nuly je rychlejší. |
|
Návrat nahoru |
|
Fibicek Puma Driver

Registrace: 7.11. 2006 Příspěvky: 185
|
Zaslal: st březen 26, 2008 9:41 am Předmět: Fibi |
|
|
Veronika-indiracing napsal: | mě jde hlavně o motor...resp. o servisní údaje k motoru  | Jen tak mimo věc,smaž si prosím tu webovou stránku,je tam VIR!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
jjoe Puma Racer

Registrace: 3.6. 2007 Příspěvky: 510 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: st duben 02, 2008 12:30 pm Předmět: manual |
|
|
Neco jsem objevil v anglictine, ale nevim jak moc dobry to bude. Budu to objednavat behem dubna, tak pak dam vedet. Jestli to bude dobry, tak bychom to tu snad mohli dat.
Kód: | http://www.manuals.110mb.com/cars.htm |
Edit: Nepovedlo se mi to zaplatit kartou tak to jeste budu resit s bankou. Snad to nejak vyresim.
Edit2: Tak jsem to objednal z jine karty. Cekam az to dojde. _________________ už bez Pumy |
|
Návrat nahoru |
|
jjoe Puma Racer

|
Zaslal: so duben 19, 2008 8:13 pm Předmět: cd |
|
|
Tak ho mam. Ale jsem mirne zklaman, ale jeste jsem to neprosel cele.
Nemuzu to dat na svuj web z duvodu mista (681 MB). Najdete to na 4shared. Ted uploaduju. Dopisu link asi zitra.
Edit: Tak manual je na heslo je amup (osvedcilo se na Puma Cup-u) Je to v Total commanderi rozdelene na 8 souboru plus crc souboru, takze kliknout zadat heslo, stahnout a spojit soubory a vypalit iso file na CD (pripadne pouzit virtual CD mechaniku). _________________ už bez Pumy |
|
Návrat nahoru |
|
jjoe Puma Racer

|
Zaslal: po červen 16, 2008 11:37 am Předmět: 4shared |
|
|
Uz jsem nemel na svem kompu rozdelene soubory, tak jsem to rozdelil znova a nahral nanovo, tak je to tam jako (2). Takze jsou tam 2 verze rozdeleni.
Smazano, jestli by byl zajem nahram znovu, nebo zkuste: http://www.ford-puma.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3073 _________________ už bez Pumy |
|
Návrat nahoru |
|
|