Welcome to Ford Puma Czech!

Hlavní nabídka
Reklama
Kdo by chtěl platit víc, než musí? Zvolte si povinné ručení na ePojisteni.cz.
Diskuzní fórum

Ford Puma Club :: Zobrazit téma - 4. FORD PUMA CZECH SRAZ - 7.6 - 8.6 2008
PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě    
Registrace
Registrace
Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv
Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv
Obsah fóra Ford Puma Club » Akce a srazy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
4. FORD PUMA CZECH SRAZ - 7.6 - 8.6 2008 Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
redgoblin
Puma Racer
Puma Racer

Registrace: 2.10. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 1:41 pm    Předmět: Citovat

Má někdo nějaká videa? Nejlépe slalomu? Surprised
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky ICQ
Macany
Puma Racer
Puma Racer

Registrace: 13.7. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 1:58 pm    Předmět: Citovat

ja tam mam asi tri kde na vsech jede Elton, ostatni sem nestihl, nejdrive sem mel vybity telefon a pak sem tam zas nebyl, bohuzel...
najdes je u me na fotkach na Googlu, nebo jsou i na serveru pres ftp...

navod na FTP: http://www.ford-puma.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=42121#42121
Fotky:
4. ford puma sraz komlet od vsech: http://picasaweb.google.com/4fordpumasraz
Mimonske valky XIII: http://picasaweb.google.com/macisek/MimonXIII
Motokary: http://picasaweb.google.com/macisek/Motokary
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky ICQ
redgoblin
Puma Racer
Puma Racer

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 2:19 pm    Předmět: Citovat

To nevadí, podívám se, super. Slalom se mi líbil nejvíce.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky ICQ
Johnik
Puma Racer
Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 7:58 pm    Předmět: Citovat

Docela by mě zajímalo kdo všechno má z proběhnutého Pardubického srazu rozporuplné pocity jako já? Na jedné straně seznámení s mnoha pumáky, novými přáteli a samozřejmě shledání starými známými tvářemi. Nové nápady na vylepšení a opravy auta. Na druhé straně naprosto hektický a neorganizovaný chaos. Pravda zpočátku organizace byla, ale to jsem měl pocit, že dělám šaška pardubickému kraji. Side opravdu bylo nutné se sejít v Pardubicích u Auto INu? Stály ty dárkové předměty skutečně za to? Já vím, teď po sraze se mi to kecá, ale jako nemístní jsem si nemohl představit jak to skutečně bude na místě vypadat. Nebylo by lepší, aby lidi co měli přespávat, se ráno sešli v Konopáči a ti co jeli jen na jeden den rovnou na tom letišti o trochu později. Nemuselo by se spěchat s ubytováním, byly by lepší prostory pro slalom a pochopitelně nemuseli bychom dělat 40ti autovou kolonu, která nevěděla kam jede a ostatní účastníky provozu leda dráždila. Před srazem mi bylo řečeno, že to letiště je velmi blízko Pardubicím a proto byl sraz tam. Vzdálenost 30-40km není podle mě tak úplně blízko. Kapitola sama pro sebe byla cesta do kempu z letiště. Díky všem, že ste se na nás VYSRALI. Projeli jsme celý kraj a dokonce jsme byli i v dírách s velkým D, které nebyli ani na mapě. Ubytování bylo prý také za EN-ONO ( mám z doslechu ). Mě by tedy zajímalo co jsi ve skutečnosti opravdu dohodl, zařídil a co ti dalo skutečně tu práci, o který jsi mi psal, protože dle mého názoru ses na to úplně VYBOD. Teď s určitostí mohu napsat, že kdejakém pražskej sraz má větší úroveň. To, že jsem chtěl, aby všechno bylo známo měsíc do srazu mi teď nevyvrátíš. A už to mi mělo signalizovat, že to bude fraška a taky byla.

Jak se říká je důležité poučit se z chyb. A momentálně se rozmejšlim jestli byla chyba dorazit na sraz nebo ne. Píšu to poté co jsem vychladnul. Takže dneska žádná horká hlava, ale z odstupem času.
Spousta lidí mě měla na sraze za organizátora, což jsem nebyl a proto za něj nemám a nechci žádné zásluhy.

to Lion: nemáš kompletní výsledky všech soutěží, teda jestli toho nechci tak moc.

S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
jjoe
Puma Racer
Puma Racer

Registrace: 3.6. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 9:07 pm    Předmět: Citovat

Bylo to docela dobry. Tesim se na dalsi sraz. Snad jsme se mohli vice soustredit a min delit na skupinky, ale kazdy je jiny a ma jiny tema na rozhovor. Priste urcite pujdu i na kuzelky, po tech pivach jsem se uz trochu obaval. A snad jsme mohli vymyslet nejakou soutez na druhy den at to vice motivuje lidi zustat a pokecat i rano. Tak priste. Dekuji SiD-e ze jsi dal dokopy tolik pum. Netvrdim, ze nektere veci by nemohli byt lepsi, ale kdyz to bude desaty sraz tak to uz bude pecka. Proste to chce od nas vsech vice snahy a zapojit se.
A na okraj: 540 km na 1 nadrz: Ostrava, Pardubice, Ostrava. A novy rekord 80 km se sviticim okem a mam jeste pocit ze tam neco bylo. A to jsem byl i na sprintech.

aVAL
Puma Driver
Puma Driver

Registrace: 8.12. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 9:11 pm    Předmět: Citovat

no tak nadavat uz i na to ze byla "spanilka" ... to je uz i na me trosku moc a to jsem zvyklej ... na ledacos ...
Johnik
Puma Racer
Puma Racer

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 9:19 pm    Předmět: Citovat

ok příště zůstávám doma a budu plejt záhony aspoň nebudu nasranej

S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Macany
Puma Racer
Puma Racer

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 9:35 pm    Předmět: Citovat

kdyz te tak "posloucham", tak asi radsi jo. Dle nazoru vetsiny to bylo dost dobre zorganizovane, aby se bavili vsichni a zaroven vse fungovalo.

A jak uz sem tu psal, kdyz nevim, zeptam se, od toho mam hubu. zrovna ty mas telefon treba na me. Stacilo mi napsat, nebo zavolat v jake obci jste a ze nevite kam dal a ja bych pro vas prijel. zadalsi, jelo nekolik vln, kde byl vzdy nekdo, kdo vedel kudy a tak ste se meli informovat a pripojit se.

Dalsi vec je, ze vam vsem SiD rekl zachytne body, podle kterych ste meli jet a vse co rekl byla pravda. celou cestu sem to kontroloval.

To si furt stezujete na to same a pritom moznot byla a kdyz ste si nepamatovali, tak se zeptam.

Za dalsi, nekteri si vytiskli mapu z netu, nez jeli a trefili vsude. Proc ste to tak neudelali vsichni??? Ja to tam neznat, tak si okopiruju mapu a zakreslim si cestu, jako kdyz byl sraz na Kameni. Misto bylo dano dost s predstihem...

navod na FTP: http://www.ford-puma.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=42121#42121
Fotky:
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky ICQ
SiD
Puma God
Puma God

Registrace: 2.7. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 9:36 pm    Předmět: Citovat

2 johnik: je mi lito ze to resis az ted pres forum a nemohli sme se o tom pobavit uz na sraze .. jestli budes mit naladu tak zavolej a muzem to komplet vsechno probrat mezi sebou co jak bylo co ne a snad spolu dojdem k lepsimu zaveru.. myslim ze nikdy sme nemeli problem spolu mluvit nebo telefonovat tak v tom snad nebude problem ani ted..
Johnik
Puma Racer
Puma Racer

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 9:47 pm    Předmět: Citovat

proberem to na Křivonosce řeknu ti své poznatky a co se mi nelíbilo. proč jsem to neřešil na srazu byl ten, že na letišti jsem se chtěl bavit ježděnim na uzavřený ploše. kdybych věděl, že ten přejezd bude takhle dlouhej už z těch pardubic tak bych se ozval včas. v Konopáči jsem zas měl pocit, že máš nosánek trochu nahoru.

to Macany: díky za good nápad překvapivě jsem ji měl. a nepomohlo to. to ti může taky SiD potvrdit. to že se tu řešilo, že pár lidí bude znát cestu na konopáč si tu můžeš přečíst taky, tak se pak nediv, že tady prskám špínu když ty lidi co znali údajně cestu na konopáč nám co ji neznali a vůbec nikdy tam nebyli pěkně frnkli.

Macany
Puma Racer
Puma Racer

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 10:03 pm    Předmět: Citovat

my jsme odjizdeli jako prvni a celkem dlouho (cca 15min) sme stali u vyjezdu, troubili a turovali motory, a to snad kazdemu dojde. rekl bych, ze sme byli dost hlucni... Ale jak sem psal stacilo napsat, nebo zavolat a prijel bych pro vas...
To same s tou nehodou. taky, stacilo zavolat a nekdo by se nasel, kdo by pro ne zajel. a ja bych urcite neodmitl...

Fotky:
koco
Puma Driver
Puma Driver

Registrace: 15.3. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 10:05 pm    Předmět: Citovat

Ja nebudem nadavat ani kritizovat, aj keby sa par veci naslo. Ale ved vzdy sa nieco najde, ze Cool
Vobec nelutujem, ze som sa zucastnil a spoznal kopu pohodovych ludi. Aj keby bola organizacia nulova, prisiel by som znovu.

Jedine co ma mrzelo, ze vacsina v sobotu, resp. v nedelu rano odisla prec. Ked uz clovek mera taku cestu, nebolo by od veci stravit v parte viac casu. Takto sme tam v nedelu ostali iba slovaci a nezostalo nam nic ine, len obdivovat miestny kastiel.
..z ktoreho sa vyklubal Domov dochodcov Very Happy Very Happy

ale ajtak velky dik vsetkym co prisli! Cool
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
semo1
Puma Owner
Puma Owner

Registrace: 18.2. 2008

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2008 11:16 pm    Předmět: Citovat

ano koco mas pravdu bola prca Very Happy
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
redgoblin
Puma Racer
Puma Racer

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2008 2:22 am    Předmět: Citovat

No ne Very Happy
jjoe
Puma Racer
Puma Racer

Registrace: 3.6. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2008 7:03 am    Předmět: dodatek Citovat

cesta z letiste: nemel jsem mapu, nevedel jsem kam jedem, nekoukal jsem se na to na netu a dojel jsem v pohode, chytil jsem si S4nch3z-a s navigaci Smile a vedel jsem ze se ho mam drzet
nedele: kazdy rikal, ze v nedeli nebude nic jenom odjezd domu, tak kdyz jsme vstali, tak jsme jeli domu, Myslel jsem, ze to tak udela kazdy, moje chyba, mohli jsme jeste zustat, nebo spat dele Very Happy Ale proste jsme se zobudili moc brzy.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Ford Puma Club » Akce a srazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Další
Strana 15 z 18

Přejít na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.