Welcome to Ford Puma Czech!

Hlavní nabídka
Reklama
Kdo by chtěl platit víc, než musí? Zvolte si povinné ručení na ePojisteni.cz.
Diskuzní fórum

Ford Puma Club :: Zobrazit téma - 4. FORD PUMA CZECH SRAZ - 7.6 - 8.6 2008
PřihlášeníUživatelHeslo
Přihlásit mě automaticky při každé návštěvě    
Registrace
Registrace
Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv
Přihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv
Obsah fóra Ford Puma Club » Akce a srazy

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
4. FORD PUMA CZECH SRAZ - 7.6 - 8.6 2008 Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lopez
Puma God
Puma God

Registrace: 1.12. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2008 8:24 pm    Předmět: Citovat

ja jsem pro obed v restauraci jako bejvalej kuchar se mi fakt nechce varit Laughing Laughing Laughing Laughing nekde na vohni to si dam radsi vecer burta no spis vic burtu moje telo je hrooooozne hladovy kdyz vyviji nejakou cinnost Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ford PUMA 1,7 16v 125hp Red Dragon provoz naE85 zatím bez problemu;)new informace E85 již ujel 10000!km a stále jezdí jen mezi 3-4 tis otáčkami je výkonnostní propad a při studeném startu je potřeba nechat motor cca 5min.ohřát jinak se dusí taky nejede víc jak 200km/h ale zrychlení z nuly je rychlejší.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky ICQ
SiD
Puma God
Puma God

Registrace: 2.7. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2008 8:40 pm    Předmět: Citovat

k tomu obedu.. ja osobne sem spis pro aby bylo bez.. koukam na to z hlediska ruznych prejezdu a pojezdu.. kdyztak ten obed by se dal presunout na nedeli - po ceste domu ze by se to takhle vzalo..

na tu sobotu budeme mit s velkou pravdepodobnosti motorkarsky doprovod a kluci nam na motorkach zavrou krizovatky, abysme mohli projet mestem jako cela kolona..

takze bych byl mozna pro, nejet primo na konopac, ale projet to centrem s nema.. avsak bez obedu a primo.. at na ten konopac dojedem taky pokupe..

vzhledem k motorkarskemu doprovodu (mno i bez nej) tak vas chci vsechny poprosit, na silnici se chovejte slusne, nepredjizdejte se navzajem a nedelejte blbosti, at nedojde k nejakym nehodam nebo jeste hur ke zranenim, kolona 40 ti aut a vic je uz fakt mooooc na spanilou jizdu, tak musime davat pozor

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky ICQ
Beastie
Puma God
Puma God

Registrace: 16.9. 2007

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 4:51 pm    Předmět: Citovat

Zatiaľ mi to vychádza na 50%...Sakra Sad
ex. Ford Focus RS Mk1, 176 kW / 331 Nm, build no.#2090
ex. Ford PUMA 1.7 Zetec - S VCT, 92 kW, Electric Orange
Macany
Puma Racer
Puma Racer

Registrace: 13.7. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 4:55 pm    Předmět: Citovat

Mě to je fuk, ale když se půjde na oběd, aspoň nebudu muset vymýšlet, co ségře k obědu.
Takže se dá říct, že bych byl pro hromadný oběd.

navod na FTP: http://www.ford-puma.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=42121#42121
Fotky:
4. ford puma sraz komlet od vsech: http://picasaweb.google.com/4fordpumasraz
Mimonske valky XIII: http://picasaweb.google.com/macisek/MimonXIII
Motokary: http://picasaweb.google.com/macisek/Motokary
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky ICQ
Johnik
Puma Racer
Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 5:16 pm    Předmět: Citovat

já jsem taky pro oběd Wink . ( na hromadu si ho dejte sami Laughing ).
za 1) nestíhám žr** věčinu dní v tejdnu Sad
za 2) jedu tam relaxovat ne se za něčim honit Confused

JÍDLO, JÍDLO, JÍDLO, ... JÍDLO Very Happy Very Happy Very Happy

navrhuji, aby společná kolona jela kolem restauračního zařízení ( řekněme vyšší kvality než třeti řadý pajzl Cool ), kde se mi degustátoři a nenažranci menšího či většího množství potravin Rolling Eyes na chvíli zdržíme k tížené spáse Arrow ( tedy k obědu Idea ). a pochopitelně po tom co si nacpem nácka, tak se přesunem do toho kempu Wink .

S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
SiD
Puma God
Puma God

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 6:14 pm    Předmět: Citovat

jo a chlapy s motorkama na nas budou cekat.. to nam opravdu podekujou..

nebo mi reknete jak chcete projet mestem kde je samej semafor jako jedna kolona..

kazdopadne mam tu reseni ktere by melo uspokojit vsechny:

odjedou se ty sprinty, prejede se s doprovodem na konopac.. tam se naparkujou vsichni, dodelaj se souteze.. pak kdo by chtel tak si vezme auto a vrati se 2km do hermanaku do nejake restauracky sam.. jestli pojede skupina nebo individualne uz se domluvite a jak by se vsichni nejak vratili nebo by se dohodl cas v kolik by bylo vyhlaseni soutezi..

vyresi to problem s prejezdem, castecne s jidlem a hlavne to vyplni mezeru zpracovavani vysledku soutezi a doufam ze kdyz bude mit nekdo behem dne hlad tak bude schopny si dovezt i nejakej oplatek a zakousnout behem dne to.. nebo nejakou bagetu

a nepiste tu zbytecne ot kdo by mohl varit.. zvlast kdyz vite ze to je nesmysl

s4nch3z
Puma Racer
Puma Racer

Registrace: 1.7. 2007

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 9:51 pm    Předmět: Citovat

Souhlasím se SiDem, jsem pro variantu bez hromadného oběda. Přijde mi to hodně komplikované. Už vidím, jak se cca 80 lidí najednou nacpe do hospod v centru. Laughing
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
sharpshark
Puma Novice
Puma Novice

Registrace: 23.4. 2008

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2008 10:15 am    Předmět: Citovat

Souhlas se SIDem - vezmete si oplatek, pripadne okurek. Z hlediska organizace je spolecny obed vazne komplikaci. BTW prijedu jen na sobotu.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Marcus
Puma Owner
Puma Owner

Registrace: 14.2. 2007

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 4:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, rad bych jel, ale mam zrovna práci. Nevýhoda 3 směnného provozu. Sad Tak si to tam užijte a hodně fotěte.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ
janicka
Puma God
Puma God

Registrace: 14.3. 2008

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 9:54 pm    Předmět: Citovat

ahojik.....tak ja snad zvladnu dorazit.....mela jsem mensi(vetsi)kolizi s puminou- v chrudimi se uprostred silnice valel takovy maly zulovy kaminek(sutr 25x30x30cm-mam ho v kufru, takze v pripade zajmu ukazu Laughing ) a proti jel zrovna nakladak.....ten kaminek se zdal ve dve v noci docela o dost mensi, tak jsem ho riskla prejed pekne prostredkem a ta zkur...á Rolling Eyes prevodovka byla k silnici bliz nez jsem myslela-byla z toho pekna dira-sutrik jsme hledali pul hodiny.....nasli ho az hasici, co prijeli zasypat tu kaluz oleje-zustala v prevodovce.....pak nas pekne nalozila odtahovka a hura domu......miluju havarijko......bohuzel jsem ale chytla likvidatora peknyho blba, co vsechno zna,umi a vsude byl, takze se delali 3 prohlidky pred kteryma se prevodovka postupne rozebrala do nejmensiho sroubku a zlikvidovala se-kdyz uz tak poradne-at zaplati celou novou......takze po skoro 3tydnech se mohla objednat nova a podle posledniho infa je prevodovka na ceste z mnichova a mela by dorazit do republiky nekdy zitra odpoledne(pro info fungl nova prevodovka od Fordu na 1.6 stoji cca 55 000,-)......takze v pondeli vecer bude pry Pumice pripravena na presun do garaze k nam domu......kde na ni bude cekat kompletni ocista a priprava na to, porazit par ostatnich na sprintech Cool

jen pro info????sprinty budou deleny podle obsahu????mam 1.6 a tak nejak nevim, jestli budu mit soupere.....Sad

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
redgoblin
Puma Racer
Puma Racer

Registrace: 2.10. 2006

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 10:12 pm    Předmět: Citovat

Ja na jidle netrvam. Ale ted to hlavne vypada, ze Pumu mit na sraz nebudu. Elton to asi nestihne.
janicka
Puma God
Puma God

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 10:16 pm    Předmět: Citovat

taky myslim,ze jidlo neni zase tak podstatny......bageta to jisti......na benzince u globusu maji vyborny Smile
Crash
Puma Driver
Puma Driver

Registrace: 4.4. 2007

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 10:45 pm    Předmět: Citovat

Ale jo, já taky souhlasím.
Jestli je u globusu dobrej krmelec, tak se toho oběda taky vzdáme. Smile
janicka
Puma God
Puma God

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 11:08 pm    Předmět: Citovat

neni nad globusackou sekanou v bulce za 20,- nebo tu maxi housku nacpanou vsim moznym na benzince z chladaku za 30,- zajimat se asi budu az o veceri-na lacno se pije blbe Smile
SiD
Puma God
Puma God

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2008 2:10 am    Předmět: Citovat

hlavne jak sem psal.. mezi soutezema a vyhodnocenim se da zajet do hermanaku do restauracky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Ford Puma Club » Akce a srazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Další
Strana 10 z 18

Přejít na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.