Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pikoracer Puma Novice
Registrace: 2.5. 2008 Příspěvky: 16
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 12:53 pm Předmět: Zadná náprava |
|
|
Zdravím nevieťe niekto kolko by ma stála oprav azadnej nápravy? buchoce to ako sproste...a uz mi to dostatocne lezie na city aby som to dal spravit...aspon priblizne..je tam sportovy podvozok Koni..dufam ze nebudem musiet menit aj ten:)...a ešte niekto z vás uz menil zadné bubny za kotúče? ak ano tak napiste pripadne nejaka fotodokumentácia by velmi pomohla..leebo tie origos brzdy su nic moc:))) |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 2:37 pm Předmět: |
|
|
myslim ze by nebylo od veci si nejdriv poradne procist forum.. brzdy se tu resili..
nez polozis dotaz fakt nejdriv hledej a procti si to tu.. v tvem prvnim thredu ti to uz napsal i mircelo _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Naposledy upravil SiD dne ne květen 04, 2008 2:40 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
maxa Puma Driver
Registrace: 11.6. 2006 Příspěvky: 370 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
koukni jestli nemáš vybité zadní silenbloky |
|
Návrat nahoru |
|
misakxt Puma God
Registrace: 7.8. 2007 Příspěvky: 1107 Bydliště: Čáslav
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 7:03 pm Předmět: |
|
|
zadní silemblok cca 550Kč,zadní tlumič(dle roku výroby-na tu starší jsou dražší)cca 1700Kč zadni ložisko kola sada cca 850Kč.zadní brzdy bych moc nehrotil.na to lehký autíčko cpát dozadu kotouče jestli nejezdíš rally jsou asi zbytečný.já jsem dopředu namontoval vetší brzdy z mondea cca 500Kč kus třmen a konečně to brzdí.samozřejmě že musíš koupit i jiný destičky a kotouče.je toho tady na fóru fakt hodně tak to projdi _________________ Ford Puma 1.7 silver
Ford Focus 1.6 silver 3dv.lpg
|
Návrat nahoru |
|
|