Registrace: 29.3. 2007 Příspěvky: 55 Bydliště: Slovensko BA
Zaslal: čt únor 21, 2008 9:24 pm Předmět:
Roman30 ma pravdu unas ak idu dve auta za sebou a prekrocia rýchlosť tak zastavia vždy obe auta stíha to radar cvakat a unas keď sa meria tak buď za jazdy alebo keď stoja tak vždy jeden meria s autom a druhá hliadka zastavuje večšinou 2-3 členná aby nikto neutiekol. Ten s ramerom dava echo cez vysielačku o konkretných autách.
MNO..jezdím tedy už hodně dlouho,ale na dálnici jsem ještě v životě,
neviděl sedět poliše.jak hříbek u radaru a vysílačkou podávat hlášky.
To by si asi ukroutil hlavu
Taky mi není jasné,jak by snímal radar rychlost aut,ve dvou,
či více proudech Jedině snad kamerový systém a potom
následné vyhodnocování dle SPZ.......atd. _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra.
Zaslal: so únor 23, 2008 12:21 am Předmět: Z pekla štěstí...:o)
Já obvykle nejezdím podle rychlosti, jak se má... Někdy tomu umím vcelku šlápnout, nebo když si pujčí auto přítel, tak to je ještě horší. S tím měřením mě to nějak nepřekvapilo, už jsem slyšela hodně případů. Musím říct, že já jsem zatím neměla to štěstí, spíše neštěstí, aby mě naměřili. Jen v Dubňanech mě vyfotili a to jsem jela 60Km/hod.
Ale dnes se na mě usmálo štěstí, nikdy se nepoutám, ale jakmila jsem se řítila k ceduli Hodonín, řekla jsem si, dej si pás, kdyby náhodou:o)Nikdy předtím jsem neměla to štestí, aby mě zastavili policajti a najednou vidím nějakého chlapa stát uprostřed s červeným světlem. Aaaha, tak se na mě usmálo štěstí, jela jsem jako nikdy předpisově, s pásem a dodržovala tu trapnou 50km/hod, kterou by mohli dát aspoň jak na Slovensku na 60km/hod. Opravdu velké štěstí, o bodíky za bbý pás bych nechtěla přijít....
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory