Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Soldat_1939 Puma Novice
Registrace: 29.11. 2007 Příspěvky: 10 Bydliště: Okres Břeclav
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 3:13 pm Předmět: Otevírání kufru |
|
|
Ahoj všichni. Mám Pumu zatím docela krátce, ale je to naprosto skvělý vůz!! Zajímalo by mě jestli někdo nevíte jak otevřít kufr během nastartovaného motoru? Prostě jak to obejít, aby se to dalo otevírat. Díky za odpovědi |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 3:29 pm Předmět: |
|
|
oficialne to nejde.. jde o zabezpeceni proti vykradeni kdyz stojis treba na krizovatce..
ale kufr je na elektromagnet.. takze verim ze sikovny rucicky se zakladnima znalostma elektrotechniky si poradej a daj si do kabiny navic jedno tlacitko kterym budou primo ovladat elektromagnet _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
|
Návrat nahoru |
|
Beastie Puma God
Registrace: 16.9. 2007 Příspěvky: 1324
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 4:45 pm Předmět: |
|
|
To otváranie kufra vadí aj mne.Budem s tým musieť niečo spraviť _________________ aktual. BMW E91 320i ///M
ex. Seat Leon topsport 1.9 ARL 110 kW, red
ex. Ford Focus RS Mk1, 176 kW / 331 Nm, build no.#2090
ex. Ford PUMA 1.7 Zetec - S VCT, 92 kW, Electric Orange |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 5:49 pm Předmět: |
|
|
do toho elektromagnetu jde taky 12 (promereno uz) jenom nevim jak moc tam je zpetna vazba s alarmem auta.. kazdopadne tak i tak by melo stacit napojit druhej spinac (poslat 12V) a hurey ;) _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 7:06 pm Předmět: |
|
|
no vepredu k alarmu vede peknej svazek :D kazdopadne kdyz v kufru oddelas tapec tak elektromagnet bez vetsich problemu najdes ;) _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|
Návrat nahoru |
|
majacik Puma Driver
Registrace: 21.6. 2007 Příspěvky: 106 Bydliště: Banovce nad Bebravou
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 8:33 am Předmět: |
|
|
no daj si pozor na kable, jak ked som si zapajal alarm, bola to zrovna funkcia centralneho uzamknutia auta, dal som si dole tapacirung na dverach a pozrel si farby vodicov aka tam ide a potom som si nasiel zvazok kablov co ide do lavych dveri (zamok, okna, repro...) nasiel moje 3 farby (+12,lock,unlock), rozstikal a skusal, no hadajte preco mi zachrapcal reprak, rovnake farby kablov ak to chces tak robit daj si pozor. |
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
mno o tom svazku ve dverich sem psal :D mozna sem mel napsat ze bude lepsi na nej i nesahat :D
kazdopadne sem myslel ze pokud budes neco pridelavat k tomu elektromagnetu tak primo u nej ... v tech dverach co vede svazek do alarmu fakt buchvi co napichnes.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 4:04 pm Předmět: |
|
|
no spis nez o pojistku bych mel strach aby se alarm nerozhodl me povazovat za zlodeje :D a nenechal by me nastartovat... treba.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|
Návrat nahoru |
|
SiD Puma God
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 8:01 pm Předmět: |
|
|
no uvidis.. ja sem ten svazek uz videl a v tom miste ve dverich u ridice to opravdu nebudu pokouset.. radsi pujdu na jisto.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|
Návrat nahoru |
|
Bukasek Puma Owner
Registrace: 9.9. 2007 Příspěvky: 36 Bydliště: Bohumín
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 11:57 pm Předmět: |
|
|
for StEvE
Zdarec, nevím kdo ti zapojoval alarm magicar, já ho mám již delší dobu a otvírání kufru funguje na dálku v poho a nemusel jsem nic dalšího dokupovat, prostě to pouze napojil a bylo |
|
Návrat nahoru |
|
Fibicek Puma Driver
Registrace: 7.11. 2006 Příspěvky: 185
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 11:24 am Předmět: Fibi |
|
|
Jak tak koukám,tak taky nejsem sám ,myslím,že kdybych stál někde v koloně a jen by se někdo přiblížil k mému auti,tak vystřelím jako žihadlo a borec nemá šanci něco vzít.Ale samozřejmě již z elektrotechniky,stačí změnit poraritu, ale je třeba při tom také trošku uvažovat. Know how |
|
Návrat nahoru |
|
|