Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Danniel Puma Novice

Registrace: 4.10. 2007 Příspěvky: 15 Bydliště: Nový Bor
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 3:34 pm Předmět: nádrž |
|
|
nazdar....nevíte někdo na kolik litrů má nádrž Puma? díkes  _________________ Adios amigos Dannek |
|
Návrat nahoru |
|
AndrewN Puma Driver

Registrace: 13.6. 2007 Příspěvky: 122 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 3:46 pm Předmět: |
|
|
Tuším že 40. |
|
Návrat nahoru |
|
Danniel Puma Novice

|
Zaslal: po říjen 22, 2007 4:42 pm Předmět: |
|
|
díííky potřebuju si ověřit mojí spotřebu... _________________ Adios amigos Dannek |
|
Návrat nahoru |
|
jjoe Puma Racer

Registrace: 3.6. 2007 Příspěvky: 510 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:06 pm Předmět: nadrz |
|
|
Jo, udajne 40, ale kdyz jsem tankoval kdyz mi uz svitila kontrolka tak jsem tam dal nejvic 33 l a pochybuju ze jsem tam mnel jeste 7 l, to by mi stacilo na temer 100 km. Takze je to divny... _________________ už bez Pumy |
|
Návrat nahoru |
|
Cupis Puma Owner

Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 50 Bydliště: Orlová
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:09 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak,do suché nádrže se mi vlezlo 34 litrů a už ani dec navíc _________________ Vy se smějete mě,že jsem jiný...Já se směju vám,že jste všichni stejní! TUNING 4EWA |
|
Návrat nahoru |
|
Crash Puma Driver

Registrace: 4.4. 2007 Příspěvky: 198 Bydliště: Malá Morávka
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:16 pm Předmět: |
|
|
Já najezdil s kontrolkou 60 kiláků a na druhé cvaknutí pistolse tam vlezlo 38 litrů, tak těch 40l z manualu beru jako správnou informaci. |
|
Návrat nahoru |
|
MAd Puma Boss

Registrace: 24.1. 2006 Příspěvky: 652 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po říjen 22, 2007 6:09 pm Předmět: |
|
|
Já jsem nejvíce natankoval 36,07 litrů. Takže předpokládám, že zhruba 37-38 litrů bude vyčerpatelný obsah.
K měření spotřeby: k tomu nepotřebuješ znát objem nádrže. Pokud natankuješ dvakrát do plné, tak získáš naprosto přesný výsledek dosažené spotřeby mezi tankováním.
Existuje na to perfektní prográmek, jmenuje se Quick Moto
Kód: | http://www.quickmoto.cz |
Pro členy klubu sleva  _________________ Ford Puma 1.7 VCT - bejvávalo
§ 12, Jízda v jízdních pruzích - Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačrných na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění
|
|
Návrat nahoru |
|
Danniel Puma Novice

|
Zaslal: út říjen 23, 2007 6:38 am Předmět: |
|
|
jj díky za odpovědi...mě se tam vešlo nanejvejš 35 litrů....no jinak jezdim za 8,1 l/100 což je ještě dobrý.. si myslim ... Včera jsem jel z Č.Lípy a u pihelu jsou vyfrézovaný v jednom pruhu dva čtverce tak 1,5m x 1.5m ...předjížděl jsem kamion a byla už tma takže jsem si nevšim značky ani těch děr tak jsem to prolít ve 110Km/h..sem myslel že mi upadnou kola a že mam z hliníků osmičky.... Tak pozor na to kdo jste z okolí _________________ Adios amigos Dannek |
|
Návrat nahoru |
|
majacik Puma Driver

Registrace: 21.6. 2007 Příspěvky: 106 Bydliště: Banovce nad Bebravou
|
Zaslal: út říjen 23, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
ja tak ohol predny tlmic a vsetky disky budem musiet dat povyrovnavat, tie jamy a cestari su svine
mod.edit: drzte se tematu, prosim |
|
Návrat nahoru |
|
cochee Puma Driver

Registrace: 15.8. 2006 Příspěvky: 384 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 4:42 pm Předmět: Re: nadrz |
|
|
jjoe napsal: | ...ale kdyz jsem tankoval kdyz mi uz svitila kontrolka tak jsem tam dal nejvic 33 l a pochybuju ze jsem tam mnel jeste 7 l, to by mi stacilo na temer 100 km. Takze je to divny... |
Prováděl jsem měření, risknul jsem to a vyjel nádrž do sucha. Skutečně rezerva od rozsvícení hladového oka do prázdné nádrže dělá (u mě) cca 7,5 l, najel jsem přitom 110 km. Když mi to chcíplo, nalil jsem z kanystru 5 l benzínu a dojel několik set metrů k benzínce a dal do plné - 41,5 l (včetně toho kanystru). Protože mi spotřeba nekolísá, dovolím si nyní vyjíždět rezervu na doraz a většinou tam skutečně 40 litrů pak nacpu. Teď jsem ovšem změnil taktiku a tankuju první neděli po rozsvícení kontrolky, protože v neděli dává Shell dvojnásobek bodů  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
Cupis Puma Owner

Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 50 Bydliště: Orlová
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 5:37 pm Předmět: |
|
|
Asi trochu odcházím od téma,ale fakt by mě jako docela zajímalo,kolik litrů je u pumy rezerva? Víte to někdo? _________________ Vy se smějete mě,že jsem jiný...Já se směju vám,že jste všichni stejní! TUNING 4EWA |
|
Návrat nahoru |
|
cochee Puma Driver

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
Cupis, fakt to vychází na těch 7 - 7,5 litru, jaxem psal (a přede mnou jjoe). Oficiální údaj IMHO nikde není uveden. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
jjoe Puma Racer

Registrace: 3.6. 2007 Příspěvky: 510 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:12 pm Předmět: Re: nadrz |
|
|
cochee napsal: | tankuju první neděli po rozsvícení kontrolky, protože v neděli dává Shell dvojnásobek bodů |
Tak ja bych to nemusel stihnout... udelam denne tak 50 km... ale dik za cenne info _________________ už bez Pumy |
|
Návrat nahoru |
|
cochee Puma Driver

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
...ehe, aby nedošlo k mýlce: týká se pouze V-Power paliv...  _________________
 |
|