Registrace: 2.7. 2006 Příspěvky: 1036 Bydliště: Home - Pardubice, school - Brno
Zaslal: po červenec 23, 2007 6:07 am Předmět: imobilizer sviti
hojte.. od vcerejska se mi deje neco s milackem, porad mi sviti imobilizer.. kdyz jedu, kdyz stojim, kdyz neni nastartovano a taky kdyz je auto i zamcene.. proste furt sviti.. napada nekoho neco? nastartovat muzu, takze fakt nevim.. a taky od vcerejska mi uz jde kufr otevrit jenom klicem.. pouhym stisknutim tlacitka na kufru uz nejde (samozrejmne kdyz neni nastartovano). oba problemy jsou od vcerejska, mohlo by to mit souvyslost?
dneska po praci na radu Eltona zkusim zkontrolovat pojistky.. jinak fakt netusim.. _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
edit: takze dneska k veceru sem sehnal klic desitku (na kolejich neuveritelnej problem) a reset ridici jednotky.. nevim proc a jak, ale kontrolka vedle hodin (imobilizer a asi i alarm) zase blika, kufr jde zase otvirat (ale trosku hur.. ) a alarm pri dvojtem zamknuti zase blika.. nedokazu si to vysvetli ale sem rad.. i prestohle vsechno ale kote pujde na prohlidku strev.. jistota je jistota nez odjedu do anglie _________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ No Past, no Future..._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ ...no Problems, just the Moment! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory