Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
redgoblin Puma Racer
Registrace: 2.10. 2006 Příspěvky: 677 Bydliště: Praha (Nová Paka)
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 2:54 pm Předmět: Koupě Pumy |
|
|
Ahojte, chci se zeptat na vaše rady při koupi vozu, na co bych si měl dát pozor a co určitě zkontrolovat před koupí. Díky za jakýkoliv rady
A jestli je lepší koupit u nás nebo v zahraničí? |
|
Návrat nahoru |
|
Macany Puma Racer
Registrace: 13.7. 2006 Příspěvky: 804 Bydliště: Praha
|
|
Návrat nahoru |
|
redgoblin Puma Racer
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
Našel jsem dvě
TADY
a
TADY
co na ně říkáte? Takhle na první pohled?
2Macany: jo díky! |
|
Návrat nahoru |
|
Macany Puma Racer
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
inu, ta na mobil.de uz tam asi neni, tak nevim. Ta na Cars24.cz vypada vzhledove v pohode, ale...
muze to byt vseobecna fotka, vubec takhle vypadat nemusi
dalsi vec je, jak je na tom motor,... to se z fotky hodnoti celkem tezko
ten tachac bych si nechal zkontrolovat u forda, jestli to tak fakt je, protoze znam cloveka a ten zna cloveka... co pretaci tachace a neni to poznat ani pres diagnostiku, kdyz ti to udelaji neorigo servisy a maji s tim problemy obcas i v origo (napr. Ford Charouz).
takze se jed podivat, nech prohlidnout nejakym vlastnim mechanikem, projet a uvidis... _________________ ______________________________________________
navod na FTP: http://www.ford-puma.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=42121#42121
Fotky:
4. ford puma sraz komlet od vsech: http://picasaweb.google.com/4fordpumasraz
Mimonske valky XIII: http://picasaweb.google.com/macisek/MimonXIII
Motokary: http://picasaweb.google.com/macisek/Motokary |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
Registrace: 23.1. 2007 Příspěvky: 658
|
|
Návrat nahoru |
|
redgoblin Puma Racer
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 10:31 pm Předmět: |
|
|
jasný, já nemám ale vlastního mechanika. Tachometr může označovat správně, pokud se nemylím, tak v tomhle roce mají tachometr mechanicky, tedy 5 číselníku, takže přinejhorším to má 186K :c)
nejlepší je se zeptat na možnost vzit si ho a jít do servisu co? (případně toho mechanika)
tak tady to funguje mobile.de
Dědku, tuzemáky mají jaké výhody? Jak jsem četl tak jsou většinou bouraný a ani nepochybuji o tom, že tachometry mají taky hodně aut přetočený. |
|
Návrat nahoru |
|
Macany Puma Racer
|
|
Návrat nahoru |
|
redgoblin Puma Racer
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 10:50 pm Předmět: |
|
|
A co tady AAA AUTO
AAA AUTO |
|
Návrat nahoru |
|
Bill Puma Owner
Registrace: 22.4. 2007 Příspěvky: 66 Bydliště: Brno-venkov
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 11:23 pm Předmět: |
|
|
Já bych teda rozhodně nekupoval v AAA, to už se tu omýlalo několikrát a tuším, že drtivá většina debatujících to zavrhla.. V německu bych to asi taky nebral, většinou ty pumy mají dost nalítaných km.. Já myslím, že jsem měl docela štěstí, pře sem sehnal pumu čerstvě dotaženou z talošky, 100tkm, serviska.. Sice bude potřebovat ještě nějakou investici, ale myslím, že bych lepší nesehnal za ty prachy.. |
|
Návrat nahoru |
|
redgoblin Puma Racer
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 11:56 pm Předmět: |
|
|
No já si myslím, že pokud to není přes 200K nalítaných km tak je to v pohodě, ty motory už vydrží dost jsem slyšel a není to tak hrozné. U těch sportovních to je asi o něčem jiným, ale také možná ne :c)
2Bill: to AAA AUTO byla sranda :c) slyšel jsem, že dávají náhradní klíčky do bočných zrcátek a pak je kradou zpět |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 11:59 pm Předmět: |
|
|
Mě přišla na 170...,koupeno u Trotiny,samo ťuknutá,ale která neni.Ono i venku není jistota,že není Tady jsem měl jistotu,že neni ktadená...ATD
P.S .Měla najeto 48tis-ověřeno u Forda.. _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra.
Naposledy upravil PumaDedek dne po červenec 09, 2007 12:58 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
redgoblin Puma Racer
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 12:13 am Předmět: |
|
|
Mě radila přítelkyně taky Trotinu (příjde jí nejvěrohodnější) a teď tam je za 94K Kč (cena by byla pro mě jak ušitá), asi se na ní taky juknu a nevíte kolik stojí zadní křídlo?
Tady je ta TROTINA |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
|
|
Návrat nahoru |
|
redgoblin Puma Racer
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 8:50 am Předmět: |
|
|
Dědku a nešel by jsi se se mnou podívat do Trotiny nebo do Poříčí? Koukám jsi skoro u Hořic |
|
Návrat nahoru |
|
PumaDedek Banned
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:33 am Předmět: |
|
|
Rád bych,ale jsem marod a s kontrolama se protrh pytel-kur...
Ani s Anubisem nemohu na výlet,mrknout se na plasty do Poličky _________________ Důvod zákazu přístupu na fórum: Poškozování dobrého jména klubu, soustavné porušování pravidel, urážení členů fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
|