Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lojd Puma Novice
Registrace: 14.3. 2016 Příspěvky: 4
|
Zaslal: po březen 21, 2016 1:47 pm Předmět: Odřený lak |
|
|
Přišel jsem ráno k autu a kompletně odřená strana auta a ulomené zrcátko. Zajímá mě následující. Pokud pujdu na kalkulator havarijního pojištění a rychle si tam sjednám pojistku, bude po mě někdo chtít fotku vozu? Jak lze dokázat, že je fotka ze současnosti a ne třeba nějakou dobu stará? Nebo budu muset někam zajet? Má někdo zkušenost s uzavíráním přes internet? |
|
Návrat nahoru |
|
Zdeny Puma Racer
Registrace: 28.10. 2009 Příspěvky: 681 Bydliště: Boskovice
|
Zaslal: čt březen 24, 2016 7:45 am Předmět: |
|
|
Řešit pojištovací podvod takto na internetu Máš bod... Takto starý auto ti havarijně skoro nikdo nepojistí a pokud jo, přijede to nafotit borec z globalu - nejmírnější varianta. Některý pojištovny chtějí komplet prohlídku v servisu - řešil jsme havarijko na e46 a i při 3x takové ceně auta jako u pumy to byla za rozumných podmínek pojistit jenom ČPP - s prohlídkou borce z globalu.. _________________ 1997-1.7VCT - Beauty
1999-1.7CUP - The Beast |
|
Návrat nahoru |
|
janicka Puma God
Registrace: 14.3. 2008 Příspěvky: 1199 Bydliště: Holice
|
Zaslal: út duben 26, 2016 10:36 am Předmět: |
|
|
bohuzel-jak pise Zdeny...stare auto na 10 let uz ti nepojisti nikdo...ja mam na pumici havarijko kupu let-ted ho budu rusit a uz nikdy my ho neobnovi-jedine zadat posouzeni dle zkutecne hodnoty auta-jako u veteranu, ale to je desna palka... _________________ FORD PUMA 1.6 ZETEC SE
Ford Puma 1.7...ta ACEova |
|
Návrat nahoru |
|
|