Zaslal: po září 14, 2015 10:12 pm Předmět: Teplota motoru vyletí do maxima pak spadne
Potřebují řádu.Kazde ráno,když jedu do práce Pumou tak vylitne teplota na budiku do maxima tak 10 minut se drzi v maximu a pak spadne do normálu.Pustim vždycky foukání na max.,ale to se těch 10 minut nedá vydrzet, když mate foukání na max. A fouká Vám horkej vzduch všude.Mám teď v nádrže jen destilku.Co myslíte?????Ventil topení vyměnit či termostaty nebo vypustit vodu v chladicí vyčistit a dat glykol s vodou ?
Registrace: 16.9. 2014 Příspěvky: 15 Bydliště: Slovenská Republika
Zaslal: út září 15, 2015 11:28 am Předmět:
Zdar, Mne to robilo to iste az nato ze nie na 10 min rucucka presla po nastartovani pomali az max teploty budiku a potom sa pomali stiahla naspät, zistil som ze mi kvapka chladiaca kvapalina z nadrzky tak som nadrzku vymenil, dolial čo chýbalo a teraz uplne v poriadku mozno ti to niekde dobre netesní skús sa popozerat pripadne pozriet ako ti tesní uzaver nadržky chlad. kvapaliny
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory