|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
johnyzi Puma God

Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po květen 26, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
Podle prvotnich odhadu by mohla holka zit.. Bude zalezet na pojistovne..pokud to dopadne dobre tak se sfouknou i lemy a bude to funglovka:) _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru |
|
Návrat nahoru |
|
HmerX Puma Driver

Registrace: 4.3. 2011 Příspěvky: 167 Bydliště: Letovice
|
Zaslal: so červen 14, 2014 12:41 am Předmět: |
|
|
tak se pochlub ST-čkem  _________________ Ford Puma black metal 1,7 16V r.v 99
Ford Mondeo blue tonic 2,5 V6 r.v 98 |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: so červen 14, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
Nemam poradny fotky:) tak na ochutnavku... Jinak pumice se opravuje a dostane novy lemy;) _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: so červen 14, 2014 10:37 am Předmět: |
|
|
A tady foto jak dopadla pumice _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 10:12 am Předmět: |
|
|
Zacatkem cervence by melo byt opraveno, uz se tesim az se v ni zase svezu:) _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
S kupcem to vypada vselijak... Takze stale je verejne k mani, navic proti popisu budou i lemy hotove _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
xseries60 Puma Driver

Registrace: 24.8. 2010 Příspěvky: 382 Bydliště: Praha 4
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 11:13 am Předmět: |
|
|
Čau, tak jak se ti jezdí s Focusem vs. Puma  |
|
Návrat nahoru |
|
Zdeny Puma Racer

Registrace: 28.10. 2009 Příspěvky: 681 Bydliště: Boskovice
|
Zaslal: so srpen 09, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
Strašně rychle  _________________ 1997-1.7VCT - Beauty
1999-1.7CUP - The Beast |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 10:14 am Předmět: |
|
|
Cau;) na hodnoceni jeste cekam az si primo presednu, puma je po laku a jen se dostroji nicmene... ja ti nevim jestli to jde nejak rozumne srovnavat to jsou uplne jiny auta ale i presto beru focus st jako dalsi logickej krok po pume. Puma je lehka, mrstna, oproti st ma vyrazne tuzsi rizeni ( i kdyz dam na rezim sport).Puma je mnohem bezprostrednejsi, zprostredkuje ti tolik informaci o tom co se s autem deje. Stcko ma uz elektronickej posilovac a je to znat, kupodivu to neni pruser a je naladenej opravdu dobre, ale mam moznost porovnat se stejnou evoluci focuse ale s hydraulikou (jednasestka) a hydraulika je hydraulika a rizeni je s ni tuzsi a komunikativnejsi. V primem srovnani beru pumu jako vikendovou hracku a focuse jako opravdu univerzalni auto. Pokud zatim neresim motor z pohledu vykonu, tak vyrazne tezsi predek stcka znamena opatrnejsi najezdy do zatacek ( spis ale pocitove) ta vaha je tam opravdu citit, ale pokud neprepisknes najezd tak se chytne a jede jak po kolejich, nemel jsem jeste odvahu vypnout esp (a to je sakra benevolentni).Puma diky lehkosti pusobi vic jako hracka posles ji do zatacky a pripadne kdyz jsi moc rychlej muzes si dovolit v ni i pribrzdit (to bych v tezkem st radeji nedelal, vaha na predku je citit ale opet srovnavam s pumou takze to neberte jako nejaky pruser). Focus ma ale mnohem promakanejsi podvozek, takze nakonec je i rychlejsi, ale vnimani rychlosti je taky uplne jine, puma ti da pocit rychle jizdy i kdyz az tak rychla neni, st umi byt opravdu rychle jak pise zdeny:) s st muzes v klidu vzit kamarady s nalozenym autem se pohodlne dostat kam potrebujes, takze prakticnost skvela( mam 5 dveri)...puma je no.. zabavna a svizna v jednom cloveku.. dalsi naklad je uz dost znat. Popravde stcko pumu v moji hlave vystrnadilo velmi rychle. Obe auta jsou porad hodne o emocich, puma neokoukanym designem, slusnym motorem a mrstnosti ale st pouta pozornost mnohem vic, je to samozrejme i o zvuku, kterej ma naprosto uzasnej (jeste se sport vejfukem). Vnizsich rychlostech v mestkem provozu mam porad pocit, ze jsem s pumou umel byt rychlejsi, motor sel pekne odspodu,skvely reakce na plyn spolu s malou hmotnosti..super.St a jeho elektronickej plyn to ale dohani rumcajzi silou na prvni metry pusobi ospaleji ale jakmile se nadechne pak uz neni co srovnavat - 125ps vs 285ps, 157nm vs 465nm vic snad netreba dodavat( stcko je trosku nadopovane). Spotreba..po meste jezdim s st za 11, mimo to umi za 8,5 i za 20:D _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 10:17 am Předmět: |
|
|
Cau;) na hodnoceni jeste cekam az si primo presednu, puma je po laku a jen se dostroji nicmene... ja ti nevim jestli to jde nejak rozumne srovnavat to jsou uplne jiny auta ale i presto beru focus st jako dalsi logickej krok po pume. Puma je lehka, mrstna, oproti st ma vyrazne tuzsi rizeni ( i kdyz dam na rezim sport).Puma je mnohem bezprostrednejsi, zprostredkuje ti tolik informaci o tom co se s autem deje. Stcko ma uz elektronickej posilovac a je to znat, kupodivu to neni pruser a je naladenej opravdu dobre, ale mam moznost porovnat se stejnou evoluci focuse ale s hydraulikou (jednasestka) a hydraulika je hydraulika a rizeni je s ni tuzsi a komunikativnejsi. V primem srovnani beru pumu jako vikendovou hracku a focuse jako opravdu univerzalni auto. Pokud zatim neresim motor z pohledu vykonu, tak vyrazne tezsi predek stcka znamena opatrnejsi najezdy do zatacek ( spis ale pocitove) ta vaha je tam opravdu citit, ale pokud neprepisknes najezd tak se chytne a jede jak po kolejich, nemel jsem jeste odvahu vypnout esp (a to je sakra benevolentni).Puma diky lehkosti pusobi vic jako hracka posles ji do zatacky a pripadne kdyz jsi moc rychlej muzes si dovolit v ni i pribrzdit (to bych v tezkem st radeji nedelal, vaha na predku je citit ale opet srovnavam s pumou takze to neberte jako nejaky pruser). Focus ma ale mnohem promakanejsi podvozek, takze nakonec je i rychlejsi, ale vnimani rychlosti je taky uplne jine, puma ti da pocit rychle jizdy i kdyz az tak rychla neni, st umi byt opravdu rychle jak pise zdeny:) s st muzes v klidu vzit kamarady s nalozenym autem se pohodlne dostat kam potrebujes, takze prakticnost skvela( mam 5 dveri)...puma je no.. zabavna a svizna v jednom cloveku.. dalsi naklad je uz dost znat. Popravde stcko pumu v moji hlave vystrnadilo velmi rychle. Obe auta jsou porad hodne o emocich, puma neokoukanym designem, slusnym motorem a mrstnosti ale st pouta pozornost mnohem vic, je to samozrejme i o zvuku, kterej ma naprosto uzasnej (jeste se sport vejfukem). Vnizsich rychlostech v mestkem provozu mam porad pocit, ze jsem s pumou umel byt rychlejsi, motor sel pekne odspodu,skvely reakce na plyn spolu s malou hmotnosti..super.St a jeho elektronickej plyn to ale dohani rumcajzi silou na prvni metry pusobi ospaleji ale jakmile se nadechne pak uz neni co srovnavat - 125ps vs 285ps, 157nm vs 465nm vic snad netreba dodavat( stcko je trosku nadopovane). Spotreba..po meste jezdim s st za 11, mimo to umi za 8,5 i za 20:D _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
xseries60 Puma Driver

Registrace: 24.8. 2010 Příspěvky: 382 Bydliště: Praha 4
|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
Super! Pěkně objektivně napsané. Tak nějak jsem čekal, že to takto napíšeš.
Puma lehká obratná až neurotická motokára.
Focus ST dospělejší muscle car tolik "neobtěžující" řidiče.
Jen myslím, že Focus nemá plně elektronický posilovač, ale pouze elektronické čerpadlo, které pořád pohání hydrauliku. |
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
S tim posilovacem nevim ale zjistim:) _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
johnyzi Puma God

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
Prodano _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
|
Návrat nahoru |
|
absinth Puma Racer

Registrace: 30.9. 2012 Příspěvky: 618 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
Tak komu a šla a za kolik ? _________________ ND ORIGINAL FORD - SLEVA PRO FORUM 6-42%
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2 |
|
Návrat nahoru |
|
kap Puma Driver

Registrace: 5.11. 2011 Příspěvky: 190 Bydliště: Olomouc city a okolí
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
drobné upozornění, st má 166 kw a rs má 224kw,
a pokud máš RS, tak spotřeba bude určitě vyšší, min. 8.5 jak uvádíš bys mohl dosáhnout při chcíplé jízdě s těmi 166ti kw. _________________ F puma 1.4 zetec r.v.98 a F puma 1.7 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|