Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
skier Puma Driver

Registrace: 11.7. 2010 Příspěvky: 395
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 10:25 am Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
Lotr Puma Driver

Registrace: 3.10. 2010 Příspěvky: 306 Bydliště: Petřvald Karviná Ostrava
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
to skier, ukaž svého krasavce
jinak dnes mi došel laďák ze zahraničí Blue Flame titan. tak ho zítra pěkně nainstaluji! |
|
Návrat nahoru |
|
skier Puma Driver

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
sam sis o to řek!  |
|
Návrat nahoru |
|
Johnik Puma Racer

Registrace: 10.4. 2006 Příspěvky: 1973 Bydliště: Za Prahou
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
Konečně nějakej pořádnej stroj . Vypadá jako nikdy nejetej. _________________ PumaTrip.webnode.cz
S Pumou navštívená místa: Nürburgring Nordschleife, European Ford Puma Meeting Valkenburg, FordFair in Silverstone, Stelvio Pass, 15 Jahre Ford Puma Dorsel, Isle of Man, Hungaroring, Lausitzring, Transfagarasan, Romantische Strasse, 20 Jahre Ford Puma Köln, Grossglockner Hochalpenstrasse, Hungarian Ford Puma Meeting Szelid, 25 Jahre Ford Puma Ahrdorf... Fordem tam, vlakem zpět rulezzz... |
|
Návrat nahoru |
|
Lotr Puma Driver

|
|
Návrat nahoru |
|
Beastie Puma God

Registrace: 16.9. 2007 Příspěvky: 1324
|
Zaslal: st březen 21, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
Náš rodinný poklad, komplet zreštaurovaná ČZ 125 r.v. 1948.
Ešte sa na nej ladia posledné detaily ... _________________ aktual. BMW E91 320i ///M
ex. Seat Leon topsport 1.9 ARL 110 kW, red
ex. Ford Focus RS Mk1, 176 kW / 331 Nm, build no.#2090
ex. Ford PUMA 1.7 Zetec - S VCT, 92 kW, Electric Orange |
|
Návrat nahoru |
|
Pumas Puma Driver

Registrace: 7.11. 2007 Příspěvky: 174 Bydliště: Havířov
|
Zaslal: út duben 03, 2012 9:41 pm Předmět: Motorkáři |
|
|
Okruhovka vypadá super já přidávám svojí vosu  |
|
Návrat nahoru |
|
Lotr Puma Driver

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 10:25 am Předmět: |
|
|
Nedávno jsem si jel koupit přední destičky na mojí babičku Cestou zpět z motoshopu jsem domů dojel už jen na dva válce Usoudil jsem, že už budou asi v háji svíčky jelikož po koupi jsem je ještě neměnil a ono hovno. Svíčky ok! Tudíž zbývalo jediné.. Jiskru to házelo pěknou, takže karburátory! Po jedné hodině ,,jebání'' jsem je dostal ven. Vytáhl trysky, byly teda dost ucpané. Namontuji zpět a co se nestalo, když jsme pustil benzín valil mi z přepadu ven takže opět karburátory ven a u jednoho plováku ve ventilku taky bordel. To by mě pak už fakt ,,jeblo" opět jsem všechno profoukal a pročistil. Dal zpět a pak už konečně jede hezky. Jelikož mám nový filtr a po zimě i pročištěnou nádrž, tak mi řekněte co to ty svině prodávají?! Chtějí za to už skoro 40kč/l a stojí to za hovno! Tankuju na OMV v Ostravě-Radvanice. Takhle jsem strávil příjemně sobotní den. Doufám, že příští sobotu budu jezdit a ne se blunckat v garáži. |
|
Návrat nahoru |
|
skier Puma Driver

|
Zaslal: út duben 24, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
a co takhle LPG do mašiny?   |
|
Návrat nahoru |
|
Lotr Puma Driver

|
Zaslal: út duben 24, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
aha
 |
|
Návrat nahoru |
|
Bzikkk Puma Owner

Registrace: 11.5. 2010 Příspěvky: 35 Bydliště: Ostrava
|
Zaslal: st duben 25, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
To Lotr: V radvanicích se mi to taky stalo jednu sezonu.Taky jsem se divil tomu marasu co v tch frkáčích byl. Ale jednou se mi stalo, že jsem nabral na Progresu v Rychvaldě, nevím jestli to tam znáš, je to u kolejí, vzal jsem tam plnou a nenatočil jsem po 14-tnech co motorka stála, tak jsem si udělal zase kompletní rozborku-sborku, vyměnu svíček, a ejhle stále nic, chytlo to tak na jeden na dva válce, a připadal jsem si jak bych byl v čistírně oděvů... Tak jsem vylil věškerý ten hnůj co byl v nádrži jelikož to co tam bylo se nedalo nazvat benzín, a když jsem to nechal odstát, tak šlo vidět, že tam je tak dobrá čtvrtka vody... Fakt mazec. Soudím, že tankješ asi na stejných benzikách jako já, a jediná benzika, která se mi tady v okolí osvědčila je EuroOil v Michálkovicích na Janské za mostem. Tam jsem na podzim nabral doplna, a na jaro na třetí protočení chytla bez problému.
Jinak já jsem dneska objednal desky na okruhovku Bendix MCR, tak jsem zvědav co na závodech ukážou  |
|
Návrat nahoru |
|
Lotr Puma Driver

|
Zaslal: st duben 25, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
desky mám Carbone lorraine, má je kámoš a nemůže si je vynachválit. Tak uvidíme.. prej dokonce ani moc nežerou kotouče, jen bacha na goldfren nebo tak nějak to je prej masakr a kotouče není levná záležitost |
|
Návrat nahoru |
|
Bzikkk Puma Owner

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
Jo jo je to tak Goldfreny to jsou desky lisované ze špon z pod soustruhu... |
|
Návrat nahoru |
|
Lotr Puma Driver

|
Zaslal: út září 25, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem vyměnil stroj... |
|
Návrat nahoru |
|
Bzikkk Puma Owner

|
Zaslal: po říjen 22, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
To Lotr: Krasavec... Funglovka?
Jinak já už mám po sezóně, něco jsme letos pojezdili, na Brně je ještě třeba potrénovat zatím 2:34, ale snad to příští rok půjde dolů.
A tady finalní podoba okruhovky:
 |
|
Návrat nahoru |
|
|