mám teď problém, že když zmáčknu výstražné blinkry, tak to jednou cvakne a blinkry přestanou fungovat .. jak výstražné, tak i páčkou do stran ... bude problém v tom spínači výstražných ? A šel by případně vyměnit jen samotný ten vypínač ? _________________ Ford Puma black metal 1,7 16V r.v 99
Ford Mondeo blue tonic 2,5 V6 r.v 98
Já jsem řešil taky problémy s blinkrama - u mě to bylo relátkem - když sundáš horní a spodní plastový kryt kolem sloupku volantu, tak nalevo dole páček uvidíš už zmiňovaný relé. Zkus s ním zahýbat a uvidíš, jestli se blinkry rozjedou. _________________ ať se otočíš jak chceš, vždycky máš prdel vzadu...
Aj mne blbnu smerovky a tak som si objednal páčky z vraku no to som ešte nevedel že su 2 tipy samozrejme mi došiel ten novši a teda mi vyhadzujú poistku stieračov pri zapojení. Chcem sa opýtať či sa to nedá nejak šikovne prekablovať aby to šlapalo alebo či niekto nema podobný najlepsie opačný problem a ja by som tie pačky rad vymenil.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory