Registrace: 25.10. 2009 Příspěvky: 1115 Bydliště: Praha
Zaslal: po únor 03, 2014 5:25 pm Předmět:
Nebudou vetsi jak predni brzdy, tak neni duvod aby se nevesli, ale vyznamnejsi bude uprava predku... Nevim na kolik se zlepsi celkovy brzdny ucinek z kotouci vzdadu... Mimo asi trvalejsi ucinek.. Treba u focuse se stejnou mozorizaci jsem moc rozdil v brzdeni jak s bubnem tak kotoucem pocitove nepoznal _________________ Focus ST 2008 FL, 285ps 465nm
-------------------
Moje ex:Ford Puma 1,7 Futura r.v.2000 v Recaru
To je pravda..beztak jde všechna váha na předek, takže tam je to dulezitejsi...potřebuju r14 takže brzdy z mondea 2,5 se konat nebudou doufam ze postacej nejaky zimmerman nebo brembo. Ohledně toho zadku..jak tam sou ty bubny (zbytečně) tak pokazdy kdyz je spravim tak mi přijde ze brzdej tak pul roku a pak zemřou ..ty kotouče by mohly fungovat porad hlavne ta ručka doufam
A díky za odp. _________________ Ford 1,7 zetec Full miltek system 4-2-1 Denso iridium MSD hyperpower blaster coil Simota filter Strut brace Antiroll bar Suspension 60/60
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory